Over voorstellen

Voorstellen bevatten informatie over transacties tussen u en een koper. In feite bevatten ze alle belangrijke details van uw advertentiecampagne. #proposals #negotiate

Programmatic voorstellen zijn vergelijkbaar met orders in Ad Manager, maar bevatten aanvullende informatie voor onderhandelingen met een koper. Zodra u een voorstel heeft gemaakt, kunt u voorgestelde regelitems aan het een voorstel toevoegen. Voorgestelde regelitems zijn vergelijkbaar met regelitems en bevatten campagnedetails.

Programmatic voorstellen bevatten net als orders gegevens zoals de adverteerder, salesmedewerker, trafficker, teams en labels. In tegenstelling tot orders omvatten programmatic voorstellen aanvullende velden en instellingen om onderhandelingen te vergemakkelijken:

• Factureringsvoorwaarden: Programmatic voorstellen zijn ingesteld op 'Huidige cijfers' voor facturering. Factureringsvoorwaarden zijn van toepassing op elk voorgesteld regelitem in een voorstel. Meer informatie over hoe factureringsvoorwaarden verschillen per regelitemtype.
  • Koper: De partij met wie u onderhandelt over voorwaarden, meestal een demand-side platform (DSP) dat een adverteerder vertegenwoordigt.
  • Koperscontacten: Deze worden optioneel toegevoegd door de koper of mensen die bij de campagne betrokken zijn.
  • Verkoperscontacten: Deze worden optioneel toegevoegd door u of mensen in uw netwerk die bij de campagne betrokken zijn. Gebruikers aan de kant van de koper kunnen deze contacten zien wanneer u het voorstel naar de koper verzendt.
  • Verkoopplanners: Mensen in uw netwerk die aan dit voorstel moeten werken.
  • Interne opmerkingen: Deze opmerkingen zijn alleen zichtbaar voor mensen in uw netwerk. Kopers kunnen deze opmerkingen niet zien.
  • Algemene Voorwaarden: Aanvullende contractgegevens die optioneel door u zijn toegevoegd.

Start een voorstel en geef de koper op met wie u gaat onderhandelen. U moet later voorgestelde regelitems toevoegen voordat u een onderhandeling kunt starten.

Waar voorstellen vandaan komen

Voorstellen zijn afkomstig van u en worden naar een koper gestuurd voor onderhandeling via Ad Manager. Voorstellen kunnen ook afkomstig zijn van kopers als een verzoek om een voorstel (RFP). RFP's worden naar uw Ad Manager-netwerk gestuurd. Hier kunt u het voorstel bekijken en de koper beantwoorden.

In beide gevallen is het onderhandelingsproces hetzelfde en vindt dit rechtstreeks plaats in Ad Manager. U vindt meer informatie over onderhandelen in Onderhandelen over voorstellen. Meer informatie over RFP's (door de koper gestarte voorstellen) vindt u in Door de koper gestarte voorstellen.

Bijbehorende orders en regelitems

Zodra een voorstel is afgerond, kopieert Ad Manager de instellingen en gegevens van het voorstel en de voorgestelde regelitems naar de bijbehorende order en regelitems. De orders en regelitems worden gebruikt voor weergave van een campagne.

Voorstellen en voorgestelde regelitems worden gebruikt voor onderhandeling over campagnevoorwaarden en om andere wijzigingen aan te brengen. Als u orders of regelitems voor weergave wilt updaten, kunt u dit doen door via het voorstel op Opnieuw openen te klikken. Meer informatie over hoe u een afgerond voorstel opnieuw opent

Wat kan de verkoper in het voorstel zien?

Het meeste van wat u toevoegt aan een voorstel in Ad Manager, is niet zichtbaar voor de koper. Velden of instellingen in Ad Manager met het icoon 'Niet zichtbaar voor koper' Niet zichtbaar voor koper zijn nooit zichtbaar voor de koper.

Op voorstelniveau kan de koper alleen het volgende bekijken:

• Naam (van het voorstel)
  • Verkoperscontacten
  • Salesmedewerker
  • Algemene Voorwaarden (Bèta)

Voorgestelde regelitems zijn op vergelijkbare wijze beperkt. Meer informatie over zichtbare en onderhandelbare velden in voorgestelde regelitems.

Onderhandeling versus weergave

Voorwaarden van een voorstel moeten door u en de koper worden geaccepteerd voordat deze worden weergegeven in de bijbehorende order en regelitems.

• Als u onderhandelt over een nieuw voorstel (nooit verkocht en afgerond), maakt Ad Manager geen bijbehorende order en regelitems totdat u een acceptatieverzoek heeft gestuurd en de koper het verzoek heeft geaccepteerd.
  • Als u opnieuw onderhandelt over een eerder verkocht en afgerond voorstel, heeft u wijzigingen aangebracht in onderhandelbare velden. U moet opnieuw acceptatie van de koper aanvragen en de koper moet de nieuwe voorwaarden accepteren. Totdat de koper het nieuwe voorstel accepteert, worden de orders en regelitems niet beïnvloed en worden deze nog steeds weergegeven volgens de voorwaarden die eerder zijn overeengekomen.

Factureringsvoorwaarden en voorgestelde regelitems

Er worden automatisch factureringsvoorwaarden ingesteld voor alle programmatic voorstellen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elk voorgesteld regelitem in een voorstel. Hoewel deze voorwaarden zijn ingesteld op Werkelijk, verschillen deze per regelitemtype dat is geselecteerd voor het voorgestelde regelitem.

• Standaard- en voorkeursdeals: De adverteerder wordt gefactureerd op basis van wat daadwerkelijk is weergegeven voor elke betalingscyclus. De adverteerder betaalt voor weergegeven volume in elke betalingscyclus gedurende de looptijd van de campagne, ongeacht of er overweergave of onderweergave van toepassing is.
  • Sponsoring: Er moet een drempelwaarde voor facturering per dag worden opgegeven. De drempelwaarde is de waarde voor het minimale aantal vertoningen dat elke dag moet worden weergegeven om een factuur bij de adverteerder in rekening te brengen en om opbrengst te genereren voor een regelitem op een weergavedag. Meer informatie over regelitemtypen.