Basisprincipes van Ad Manager-rapportage

Rapporttypen in Ad Manager

Krijg gerichte resultaten met het juiste rapporttype. #Een rapport maken

Ad Manager biedt verschillende rapporttypen om inzicht te krijgen in uw gegevens:

• Historische rapporten: Bekijk gegevens over klikken, opbrengst, klikfrequentie en het totale aantal vertoningen voor datums in het verleden.
  • Toekomstige doorverkoop: Bekijk gegevens over de doorverkoopfrequentie (STR) en voorspelde, beschikbare en gereserveerde vertoningen voor datums in de toekomst.
  • Bereik: Bekijk gegevens over het geschatte aantal unieke bezoekers aan wie in een bepaalde periode verschillende adverteerders, orders, regelitems of advertentieblokken in uw netwerk zijn vertoond.
  • Privacy en berichten: Bekijk gebruikersgegevens voor de manieren waarop gebruikers interactie hebben met regelgevings- en andere berichten die worden getoond op uw site of in uw app.
  • Advertentiesnelheid: Bekijk advertentiesnelheidsgegevens met betrekking tot advertentieverzoeken die worden doorgestuurd via uw Ad Manager-netwerk, waaronder gekoppelde Ad Exchange-webproperty's.
  • Partnerfinanciën: Dit rapporttype is van toepassing op tracktoewijzingen en weerspiegelt de opbrengstverdeling tussen host en partner in geavanceerde financiële configuraties.
  • Kwaliteit van videoadvertentiemateriaal(Bèta)  Bekijk gegevens over het aantal keren dat elke contentvideo is bekeken.
  • Realtime video(Bèta)  Bekijk gemiste mogelijkheden voor videoadvertenties vanwege problemen met specifiek advertentiemateriaal of een specifiek advertentieblok of regelitem.
  • Opbrengstverificatie(Bèta)  Uitgevers gebruiken dit rapporttype als ze de bruto-opbrengst bevestigen bij een koper.
  • Technische advertentieweergave(Bèta)  Bekijk gegevens van technische advertenties in uw Ad Manager-netwerk. Dit rapporttype is zichtbaar voor alle netwerken en bevat alleen gegevens over technische advertentieweergave.
  • Geconsolideerd met YouTube: Bekijk YouTube Partner Sales-gegevens voor advertentieverzoeken en vertoningen die zijn weergegeven via uw Ad Manager-netwerk.
  • Analytics: Bekijk de App & webproperty-gegevens voor Google Analytics die worden doorgestuurd via Google Analytics-property's die aan dit netwerk zijn gekoppeld.