Fjern produkter

Du kan fjerne bestemte produkter fra Google-kontoen din når som helst. For å fjerne et produkt du ikke bruker lenger, følg trinnene under.

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app og så Google og så Google-konto.
  2. Trykk på Data og personlig tilpasning øverst.
  3. Trykk på Slett en tjeneste eller kontoen din under «Last ned, slett eller lag en plan for dataene dine».
  4. Trykk på Slett Google-tjenester. Du må kanskje logge på.
  5. Trykk på Fjern Fjern ved siden av produktet du vil fjerne.

For å fjerne et produkt fra kontoen din som ikke er oppført i Google-kontoen din, gå til support.google.com for å få mer informasjon om bestemte produkter.