Verifiera ett Google-konto

Om du konfigurerar ett Google-konto med en e-postadress som inte är från Google skickar vi en verifieringskod till den e-postadressen. Du måste verifiera kontot för att skapa ett Google-konto.

Logga in på e-postkontot för att verifiera kontot

1. När du skapar kontot får du ett e-postmeddelande från Google. Öppna e-postmeddelandet och leta reda på verifieringskoden.
  2. Slutför konfigurationen av kontot genom att ange verifieringskoden när den efterfrågas.

Logga in på Google-kontot för att kontrollera om kontot har verifierats. Om kontot inte har verifierats visas ett meddelande om att du ska verifiera kontot.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret