Aktivera eller inaktivera cookies

Om du vill använda Google-kontot i en webbläsare (som Chrome eller Safari) måste du aktivera cookies om du inte redan har gjort det.

Viktigt! Du måste aktivera cookies om du får ett meddelande om att cookies är inaktiverade för att kunna använda kontot.

I Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Klicka på Webbplatsinställningar under Integritet och säkerhet.
  4. Klicka på Tredjepartscookies.
  5. Välj ett alternativ:
    • Tillåt tredjepartscookies
    • Blockera tredjepartscookies i inkognitoläge
    • Blockera tredjepartscookies.
      • Om du blockerar tredjepartscookies blockeras alla tredjepartscookies från andra webbplatser om inte en webbplats finns med i listan över undantag.

Läs mer om hur du ändrar fler inställningar för cookies i Chrome.

I andra webbläsare

Läs anvisningar om webbläsaren på dess supportwebbplats.

Därför är cookies användbara

Cookies är filer som skapas av webbplatser du besöker. De förbättrar upplevelsen när du surfar genom att spara webbinformation. Med hjälp av cookies kan webbplatser

• låta dig fortsätta vara inloggad
  • komma ihåg dina inställningar
  • visa lokalt innehåll.

Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Åtgärda problem

Om du inte kan använda Google-kontot och får ett meddelande om att cookies är inaktiverade gör du så här:

1. Aktivera cookies genom att följa stegen ovan.
  2. Testa att logga in igen.

Om du fortfarande får felmeddelandet finns ytterligare några möjliga lösningar. Testa dem en och en och prova att logga in igen.