Skapa ett Google-konto

Med ett Google-konto får du åtkomst till produkter från Google som Gmail, Google+, YouTube med flera med ett enda användarnamn och lösenord. När du skapar ett Google-konto får du en Gmail-adress och en profil på Google+ som gör att du får en bättre och mer personlig upplevelse på Google.

Skapa ett Google-konto

Om du vill skapa ett Google-konto besöker du sidan Skapa ett Google-konto.

Du kan också klicka på länken Skapa ett konto under inloggningsrutan i mitten på Googles inloggningssidor.

Använda samma användarnamn och lösenord för att logga in på hela Google

När du skapar ett Google-konto kan du använda samma användarnamn och lösenord när du loggar in på alla Googles produkter. Detta gäller oavsett om du skapade kontot på huvudinloggningssidan eller via inloggningssidan för en viss produkt. Du kanske till exempel vill börja använda YouTube för att lägga upp videoklipp. Du besöker www.youtube.com och skapar ett Google-konto. Dels kan du använda användarnamnet och lösenordet för att logga in och lägga upp videoklipp på YouTube, dels kan du använda dem för att skapa och dela dokument i Google Dokument.

Kan jag kolla om jag redan har ett Google-konto?

Om du har loggat in på någon av Googles produkter tidigare (Gmail, Google+ eller YouTube, till exempel) har du redan ett Google-konto. Du kan logga in på och testa vilken som helst av Googles andra produkter med samma användarnamn och lösenord som du skapade för den första. Om du har glömt användarnamnet eller lösenordet besöker du sidan Har du problem med att logga in?.

E-postmeddelanden till ditt konto

Om du har registrerat dig för Gmail med ditt Google-konto skickar vi alla kontorelaterade e-postmeddelanden till din nya Gmail-adress som är ditt användarnamn@gmail.com.