Guia de l'usuari de Google Workspace sobre accessibilitat

Aquesta pàgina és per a usuaris de Google Workspace. Si ets administrador, consulta també la guia per a administradors sobre accessibilitat.

Pots utilitzar Google Workspace per fer tasques de col·laboració, organització i productivitat en línia. Aquests recursos et poden ajudar a començar a utilitzar Google Workspace amb tecnologia assistencial.

Per obtenir més informació sobre les funcions d'accessibilitat, visita el lloc web d'Accessibilitat de Google.

Nota: és possible que alguns productes de Google ofereixin més indicacions a la seva documentació. Per consultar informació específica d'algun producte, utilitza els recursos que s'enumeren a continuació.

Navegadors i lectors de pantalla recomanats

Les combinacions de lectors de pantalla i navegadors següents són les que funcionen millor amb Google Workspace:
Sistema operatiu Lector de pantalla Navegador

Microsoft Windows

JAWS o NVDA

Navegador Chrome

macOS

VoiceOver

Navegador Chrome

Chrome OS

ChromeVox

Navegador Chrome

Google Calendar

Utilitza Google Calendar per crear esdeveniments, compartir la teva agenda i enviar recordatoris. Pots utilitzar Calendar amb un lector de pantalla i tecles de drecera.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Google Chat

Pots participar en converses privades o de grup i utilitzar bots per automatitzar la teva feina. Les funcions d'accessibilitat inclouen compatibilitat amb el lector de pantalla i tecles de drecera.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Chromebook

Utilitza un Chromebook per crear contingut, navegar per Internet, i comunicar-te i col·laborar amb altres persones. Pots utilitzar el lector de pantalla integrat ChromeVox, una pantalla braille i el teclat en pantalla.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Navegador Chrome

Utilitza el navegador Chrome per fer cerques a Internet i treballar amb aplicacions web. Pots utilitzar-lo amb un lector de pantalla, definir un contrast alt, personalitzar els colors i ampliar la pàgina.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Versió clàssica de Hangouts

Pots participar en videotrucades i converses de xat i fer trucades telefòniques amb un lector de pantalla i tecles de drecera.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Classroom

Pots crear classes i participar-hi, gestionar tasques i enviar comentaris sobre el treball dels alumnes. Pots navegar i treballar a Classroom amb un lector de pantalla i tecles de drecera.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Google Cloud Search

Utilitza Google Cloud Search per trobar la informació que necessites a la feina. Pots fer servir un lector de pantalla per fer cerques del contingut de la teva organització que hi ha als serveis de Google Workspace o a fonts de dades de tercers.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Documents de Google

Pots crear i editar documents de text i col·laborar-hi. Pots navegar per documents i editar-los amb un lector de pantalla i tecles de drecera, així com utilitzar una pantalla braille.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Dibuixos de Google

Crea i edita dibuixos, col·labora-hi i insereix-los en fitxers de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google. Pots editar dibuixos i navegar-hi amb un lector de pantalla i utilitzar una pantalla braille.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Google Drive al web

Crea, desa i edita fitxers amb Google Drive al web. Pots utilitzar un lector de pantalla i tecles de drecera per organitzar els fitxers en carpetes, emmagatzemar fitxers per accedir-hi des de qualsevol dispositiu i compartir fitxers amb altres persones.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Aplicacions de sincronització de Google Drive

Utilitza les aplicacions Google Drive for desktop o Còpia de seguretat i sincronització per sincronitzar fitxers locals amb Google Drive al web. Pots accedir als fitxers des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Si no tens clar quina aplicació utilitza la teva organització, consulta-ho amb l'administrador. Les dues aplicacions funcionen amb un lector de pantalla.
Còpia de seguretat i sincronització: els fitxers de La meva unitat i d'altres carpetes seleccionades són a l'ordinador i se sincronitzen amb el núvol.
Drive for desktop: els fitxers de La meva unitat i les unitats compartides es mostren al teu ordinador.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Formularis de Google

Pots crear formularis, tests i enquestes; compartir-los amb altres persones i fer un seguiment de les respostes. Pots crear, editar i navegar pels formularis amb un lector de pantalla i tecles de drecera.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Gmail

Utilitza Gmail per enviar i rebre correus electrònics a Google Workspace. També pots gestionar els contactes i organitzar els missatges amb etiquetes i pestanyes de la safata d'entrada. Pots treballar amb el correu electrònic mitjançant un lector de pantalla i tecles de drecera, i definir un tema d'alt contrast.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Grups de Google

Pots crear grups de debat, llistes d'adreces electròniques i llocs web d'assistència, i participar-hi. Pots treballar a Grups amb un lector de pantalla i utilitzar tecles de drecera. Els elements importants de la pantalla tenen consells que els lectors de pantalla llegeixen.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Google Jamboard

Col·labora en temps real amb Jamboard, una pissarra digital de 55 polzades que funciona amb els serveis de Google Workspace. Amb Jamboard, pots utilitzar TalkBack, el lector de pantalla de Google inclòs en dispositius Android. També pots navegar per Jamboard fent servir gestos.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Google Meet

Utilitza Google Meet per fer videotrucades amb usuaris de dins i fora de la teva organització. Pots unir-t'hi des d'un ordinador, un dispositiu mòbil o una sala de conferències. Pots participar en videotrucades amb un lector de pantalla i tecles de drecera, i pots mostrar els subtítols de la persona que parla.
Nota: si graves una videotrucada, els subtítols no es desen i no es mostren quan es reprodueix la gravació.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Maquinari de Google per a sales de reunions

Utilitza el maquinari de Google per a sales de reunions per unir-te i participar a les reunions de veu i les videotrucades. Pots activar la funció d'ampliació de la pantalla, els avisos de veu i els subtítols instantanis.
Nota: si graves una videotrucada, els subtítols instantanis no es desen i no es mostren quan es reprodueix la gravació.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Fulls de càlcul de Google

Utilitza Fulls de càlcul de Google per crear i editar fulls de càlcul, i col·laborar-hi. Pots editar fulls de càlcul i navegar-hi amb un lector de pantalla i tecles de drecera, i utilitzar una pantalla braille.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Presentacions de Google

Utilitza Presentacions de Google per crear i editar presentacions, i col·laborar-hi. Pots navegar per presentacions i editar-les amb un lector de pantalla, utilitzar una pantalla braille i fer presentacions amb subtítols instantanis.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Google Sites

Crea llocs web privats, compartits amb persones concretes o disponibles per a tothom al web. Pots navegar per llocs web i editar-los mitjançant un lector de pantalla i tecles de drecera.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Google Voice

Utilitza Google Voice per fer trucades, enviar missatges de text i gestionar la bústia de veu. Pots utilitzar el teu número de telèfon de Google Voice per fer trucades a números nacionals i internacionals amb el navegador web i els dispositius mòbils. Pots utilitzar Google Voice amb un lector de pantalla i tecles de drecera.

Aquests són alguns dels recursos relacionats:

Assistència i suggeriments

Obtén assistència

Per obtenir ajuda i informació, consulta aquestes fonts:

Enviar suggeriments

Pots enviar comentaris o preguntes sobre l'accessibilitat dels productes de Google o sobre el lector de pantalla ChromeVox a aquests llocs web:

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.