Een abonnement opzeggen of uw account annuleren

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u een abonnement opzegt, gebeurt het volgende:

• U kunt de services van het abonnement niet meer gebruiken in uw organisatie.
  • Er worden geen nieuwe kosten in rekening gebracht voor het abonnement.
  • Uw domein komt vrij en kan worden gebruikt in een nieuw Google-account (hiervoor moet u het Google-account van uw organisatie verwijderen).

Wat wilt u opzeggen?