Skatter i Sydkorea

Gäller G Suite, Cloud Identity Premium och andra tjänster som hanteras på Googles administratörskonsol.

Från och med den 1 juli 2019 lägger Google till mervärdesskatt (moms) på 10% för alla transaktioner i Sydkorea, i enlighet med lokala lagar.

Alla kunder med status som individuellt konto betalar moms. Kunder med status som företagskonto betalar moms om de inte uppger sitt företagsregistreringsnummer (BRN) till Google.

Ange eller ändra BRN

Du anger eller ändrar ditt BRN i Googles administratörskonsol.

Du ser bara grundläggande steg

Andra viktiga detaljer kan gälla för ditt konto, men du måste logga in för att se dem:

Logga in för mer hjälp
Använd ditt administratörskonto

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Fakturering på administratörskonsolens startsida.
  3. Klicka på Åtgärder följt av Åtkomst till faktureringskontot bredvid prenumerationen.
  4. Under Inställningar klickar du på Hantera inställningar.
  5. Gör något av följande:
    • Nya kunder – rulla ned till Skatteinformation och ange ditt BRN.
    • Befintliga kunder – rulla ned till Skatteinformation för Sydkorea, klicka på Redigera Redigera och ange eller ändra BRN.
  6. Klicka på Spara.