Felsöka Voice för Google Workspace

Nu ska vi se till att du är på rätt plats. Den här informationen är till för administratörer som hanterar Google-konton för ett företag, en skola eller en annan grupp. Om du inte har tillgång till ett administratörskonto kan du få hjälp från någon annan som har det. Vem är min administratör?

Använd dessa uppgifter för att åtgärda problem med Google Voice i organisationen. Om användare inte kan registrera sig kan de få något av meddelandena nedan.

”Ditt konto kan inte användas med Google Voice ännu”

Innan användaren kan få ett Google Voice-nummer måste dessa steg utföras på Googles administratörskonsol:

1. Lägg till Google Voice i Google Workspace
  2. Lägg till dina platser
  3. Aktivera Google Voice
  4. Tilldela en Voice-licens
  5. Tilldela ett Voice-nummer (i land/region som stöds)
  6. Dessa krav måste vara uppfyllda

Obs! Den ohanterade versionen av Google Voice är inte längre tillgänglig för nya nummer. Nu kan du tilldela nummer till licensierade användare som en del av tjänsten Google Voice för Google Workspace. Denna ändring påverkar inte konton som tidigare har lagt till Google Voice-nummer. Läs mer

”Du kan inte få ett Google Voice-nummer”

Användare utanför ditt hemland eller din region kan bara registrera sig för Google Voice om organisationen har en Voice Premier-prenumeration. Lägg till en Premier-prenumeration om du vill låta användarna slutföra processen för självregistrering.

”Google Voice är inte tillgängligt i <land> ännu”

Användaren befinner sig i ett land eller en region där Google Voice inte stöds ännu. Voice är tillgängligt på dessa platser:

Jag har ett provkonto och kan inte ringa

Begränsningar kan tillämpas på provkonton om de flaggas för otillåten användning. Kontakta support om du har ett begränsat provkonto och anser att det är fel.