Skatt i Australien

Gäller G Suite, Cloud Identity Premium och andra tjänster som hanteras på Googles administratörskonsol.

Fakturor som utfärdats av Google Australia Pty Limited inkluderar en varu- och tjänsteskatt (GST) på 10 % av de skattepliktiga tjänsternas värde. Denna skatt berör alla Google-konton med en företagsadress i Australien.

Skicka betalningar med betalningsinformationen på de fakturor du får från Google Australia Pty Limited.

Obs! Google inte kan ge dig råd i skattefrågor. Kontakta din skatterådgivare vid frågor om denna skatt.