Konfigurera G Suite för organisationen

Är hantering av G Suite för en organisation nytt för dig? Välj företagsstorlek och kom igång.

Snabbstart för enmansföretag (1 användare)

Har du precis registrerat dig för en testperiod på G Suite? Konfigurera Gmail, starta ditt första videomöte och få ut mesta möjliga av dina nya tjänster.

Kom igång

Snabbstart för småföretag (29 användare)

Konfigurera G Suite för ett litet team, inklusive att lägga till användare, använda Hangouts Meet för videosamtal, dela stora filer, slå på eller av tjänster och jobba med Microsoft-dokument.

Kom igång

Implementering för medelstora företag (10250 användare)

Om du har flera anställda eller jobbar med Microsoft® Exchange® eller Outlook® kan du läsa mer om att lägga till användare, vidarebefordra e-postmeddelanden till Gmail, migrera data och konfigurera rekommenderade inställningar för teamdelning och säkerhet.

Kom igång

Företagsimplementering (250+ användare)

Se hur implementering och omvandling ser ut, visa teknisk dokumentation och migreringsdokumentation, ladda ned resurser för ändringshantering eller hitta en partner som hjälper dig konfigurera G Suite.

Kom igång

quickstart guide for nonprofits

Ideell organisation

Om din organisation använder G Suite for Nonprofits använder du den här snabbstartguiden för att konfigurera och arbeta effektivt med dina nya tjänster.

Kom igång

Se även