SMTP-fel och SMTP-koder i Gmail

Du kan se följande felmeddelanden och koder när du använder Gmail med Google Workspace. Meddelandena och koderna är användbara verktyg för att diagnostisera och felsöka e-postproblem.

Minst en av följande identifierare läggs till i alla felmeddelanden i Gmail för att identifiera felkällan:

• gsmtp (Google SMTP) läggs till i alla fel.
  • gcdp (Google Custom Domain Policies) läggs till i fel från anpassade regler som har skapats av administratören.

Till exempel anger ”550 5.7.1 Detta meddelande bryter mot e-postpolicyn för example.com – gcdp <sessionid> – gsmtp” att felet är ett resultat av en anpassad regel som skapats av administratören.

Om du vill ha mer information besöker du Om SMTP-felmeddelanden.

SMTP-felmeddelanden

Svarskod

Statuskod

Svarstext

450

4.2.1

Användaren du försöker kontakta tar emot e-post för snabbt. Skicka om meddelandet senare. Om användaren kan ta emot e-post då kommer ditt meddelande att levereras. Mer information finns i Gränser för att skicka och ta emot e-post.

450

4.2.1

Användaren du försöker att kontakta tar emot e-post i en takt som förhindrar att ytterligare meddelanden levereras. Skicka om meddelandet senare. Om användaren kan ta emot e-post då kommer ditt meddelande att levereras. Mer information finns påGränser för att skicka och ta emot mail om du vill veta mer.

450

4.2.1

Högsta SMTP-relägräns överskriden för kunden. Detta är ett tillfälligt fel. Om du vill ha mer information om SMTP-relägränser kontaktar du administratören eller går till Felmeddelanden för SMTP-relätjänst.

452

4.2.2

Mottagarens inkorg har slut på lagringsutrymme. Be mottagaren att hantera filer i lagringsutrymmet på Google Drive

451

4.3.0

E-postservern har tillfälligt avvisat det här meddelandet. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

451

4.3.0

Flera måldomäner per transaktion stöds inte. Försök igen. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden och läser RFC 5321-specifikationer.

421

4.3.0

Tillfälligt systemfel. Försök igen senare. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

451

4.4.2

Tidsgränsen överskreds – anslutningen stängs. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden

421

4.4.5

Servern är upptagen. Försök igen senare. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden

451

4.5.0

Brott mot SMTP-protokollet. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden och läser RFC 5321-specifikationer.

452

4.5.3

Domänpolicyns storlek per transaktion har överskridits. Prova denna mottagare i en separat transaktion. Mer information finns i Meddelandet studsade på grund av en policyregel.

452

4.5.3

Meddelandet har för många mottagare. Mer information om Googles sändningsgränser finns i Gränser för att skicka och ta emot e-post

421

4.7.0

Anslutningen har upphört, försök att ansluta igen. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

421

4.7.0

IP-adressen finns inte på vitlistan för RCPT-domänen. Anslutningen stängs. Mer information finns i Godkännandelistor, blockeringslistor och godkända avsändare.

421

4.7.0

Försök igen senare. Anslutningen stängs. (kommando) Läs mer i Om SMTP-felmeddelanden

421

4.7.0

IP-adressen som skickar det här meddelandet har ingen PTR-post eller så pekar motsvarande DNS-post för vidarebefordran inte på den avsändande IP-adressen. För att skydda våra användare mot skräppost har e-post som skickas från din IP-adress tillfälligt begränsats. Mer information finns i Riktlinjer för e-postavsändare.

454

4.7.0

För många inloggningsförsök. Försök igen senare. Mer information finns i Lägga till Gmail i en annan e-postklient

454

4.7.0

Autentiseringen misslyckades på grund av ett tillfälligt systemfel. Försök igen senare. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

421

4.7.0

TLS krävs för RCPT-domän, stänger anslutningen. Mer information finns i E-postkryptering under överföring.

421

4.7.0

Det här meddelandet är misstänkt på grund av att den avsändande IP-adressens anseende är mycket lågt. För att skydda våra användare mot skräppost har e-post som skickas från din IP-adress tillfälligt begränsats. Mer information finns i Varför har Gmail blockerat mina meddelanden?.

421

4.7.0

Det här meddelandet är misstänkt på grund av att den avsändande domänen har ett mycket lågt anseende. För att skydda våra användare mot skräppost har meddelandet blockerats. Mer information finns i Varför har Gmail blockerat mina meddelanden?.

421

4.7.0

Det här meddelandet är misstänkt på grund av innehållets karaktär eller länkarna. För att skydda våra användare mot skräppost har meddelandet blockerats. Mer information finns i Varför har Gmail blockerat mina meddelanden?.

451

4.7.24

SPF-posten för den avsändande domänen har en eller flera misstänkta poster. För att skydda våra användare mot skräppost har e-post som skickas från din IP-adress tillfälligt begränsats. Mer information finns i Riktlinjer för e-postavsändare.

451

4.7.26

Icke-autentiserad e-post från domännamn godkänns inte på grund av domänens DMARC-policy, men tillfälliga DNS-fel förhindrar autentisering. Kontakta administratören för domännamn-domänen om detta var en legitim e-post. Mer information om DMARC-initiativet finns i hjälpcentret för Gmail.

421

4.7.26

Det här e-postmeddelandet har begränsats eftersom det inte är autentiserat. Gmail kräver att alla avsändare autentiserar med SPF eller DKIM. Autentiseringsresultat: DKIM = godkändes inte i SPF domännamn med ip: ip-adress = godkändes inte. Lös problemet genom att läsa riktlinjerna för e-postavsändare

421

4.7.27

Det här e-postmeddelandet har begränsats eftersom SPF inte godkänns. Gmail kräver att alla stora avsändare autentiserar med SPF. Autentiseringsresultat: SPF domännamn med ip: ip-adress = godkändes inte. Lös problemet genom att gå till Definiera SPF-posten – grundläggande konfiguration

421

4.7.28

Det här e-postmeddelandet har begränsats eftersom DKIM inte godkänns. Gmail kräver att alla stora avsändare autentiserar med DKIM. Autentiseringsresultat: DKIM = godkändes inte. Anvisningar om hur du konfigurerar DKIM-autentisering finns i Aktivera DKIM för domänen

421

4.7.28

Gmail har identifierat en ovanlig mängd oombedd e-post. För att skydda våra användare mot skräppost har e-posten tillfälligt begränsats. Läs våra riktlinjer för massutskick av e-post i Riktlinjer för e-postavsändare.

421

4.7.28

Gmail har identifierat en ovanlig mängd oombedd e-post från din ip-adress. För att skydda våra användare mot skräppost har e-post som skickas från din IP-adress tillfälligt begränsats. Läs våra riktlinjer för massutskick av e-post i Riktlinjer för e-postavsändare.

421

4.7.28

Gmail har identifierat en ovanlig mängd oombedd e-post från din ip-adress för IP Netblock. För att skydda våra användare mot skräppost har e-post som skickats från din IP Netblock tillfälligt begränsats. Läs våra riktlinjer för massutskick av e-post i Riktlinjer för e-postavsändare.

421

4.7.28

Gmail har identifierat en ovanlig mängd oombedd e-post från DKIM-domänens domännamn. För att skydda våra användare mot skräppost har e-post som skickas från din domän tillfälligt begränsats. Läs våra riktlinjer för massutskick av e-post i Riktlinjer för e-postavsändare.

421

4.7.28

Gmail har identifierat en ovanlig mängd oönskad e-post från din SPF-domäns domännamn. För att skydda våra användare mot skräppost har e-post som skickas från din domän tillfälligt begränsats. Läs våra riktlinjer för massutskick av e-post i Riktlinjer för e-postavsändare.

421

4.7.28

Gmail har identifierat en ovanlig mängd oombedd e-post som innehåller en av dina webbadressdomäner. För att skydda våra användare mot skräppost har e-post med webbadressen tillfälligt begränsats. Läs våra riktlinjer för massutskick av e-post i Riktlinjer för e-postavsändare.

421

4.7.28

Gmail har identifierat en ovanligt stor mängd oombedd e-post från din IP-adress. Vi skyddar våra användare mot skräppost genom att avvisa/tillfälligt blockera e-post från din IP-adress. Läs våra riktlinjer för massutskick av e-post i Riktlinjer för e-postavsändare.

421

4.7.28

Gmail har upptäckt att det här meddelandet har överskridit kvoten för att skicka meddelanden med samma meddelande-id. För att skydda våra användare har meddelandet tillfälligt avvisats. Mer information finns i Varför har Gmail blockerat mina meddelanden?.

421

4.7.29

Det här e-postmeddelandet har begränsats eftersom TLS inte användes. Gmail kräver att alla stora avsändare använder TLS/SSL under SMTP. Anvisningar om hur du använder TLS finns i TLS- och SSL-anslutningar

550

5.1.1

E-postkontot som du försökte nå finns inte. Dubbelkolla mottagarens e-postadress så att den inte innehåller stavfel eller onödiga blanksteg. Mer information finns i Åtgärda studsade eller avvisade e-postmeddelanden

553

5.1.2

Vi kunde inte hitta mottagarens domän. Kontrollera att du har stavat rätt och att du inte har angett några mellanslag, punkter eller andra skiljetecken efter mottagarens e-postadress. Mer information finns i Åtgärda studsade eller avvisade e-postmeddelanden

553

5.1.3

Mottagaradressen adress är inte en giltig RFC 5321-adress. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden och läser RFC 5321-specifikationer.

553

5.1.7

Avsändaradressen adress är inte en giltig RFC 5321-adress. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden och läser RFC 5321-specifikationer.

550

5.2.1

E-postkontot du försökte nå är inaktivt. Mer information finns på https://support.google.com/mail/?p=DisabledUser

550

5.2.1

Användaren du försöker att kontakta tar emot e-post i en takt som förhindrar att ytterligare meddelanden levereras. Mer information finns i Gränser för att skicka och ta emot e-post

552

5.2.2

Mottagarens inkorg har slut på lagringsutrymme och är inaktiv. Be mottagaren att hantera filer i lagringsutrymmet på Google Drive

552

5.3.4

Ditt meddelande överskred Googles gränser för meddelandestorlek. Information om våra riktlinjer för meddelandestorlek finns i Skicka bilagor med Gmail-meddelandet.

552

5.3.4

Antalet bilagor (antal bilagor) överskrider Googles gräns för bilagor. Om du vill se våra riktlinjer för bilagans storlek går du till Mottagningsgränser för Gmail i Google Workspace.

552

5.3.4

Meddelandets storlek (storlek byte) överskred Googles gränser för meddelandestorlek på gräns byte. Om du vill se våra riktlinjer för meddelandestorlek går du till Mottagningsgränser för Gmail i Google Workspace.

552

5.3.4

Ditt meddelande överskred Googles storleksbegränsning för meddelandehuvuden. Om du vill se våra riktlinjer för huvudstorlek går du till Gränser för meddelandehuvud i Gmail.

552

5.3.4

Ditt meddelande överskred Googles storleksbegränsning för meddelandehuvuden. Meddelanden får inte överskrida gräns huvudbyte eller gräns huvudfält. Om du vill se våra riktlinjer för huvudstorlek går du till Gränser för meddelandehuvud i Gmail.

552

5.3.4

Storleken på huvudvärdet för huvudnamn (size byte) överskrider Googles gräns på gräns byte per enskild huvudstorlek. Om du vill se våra riktlinjer för huvudstorlek går du till Gränser för meddelandehuvud i Gmail.

552

5.3.4

Storleken på ett av huvudvärdena (size byte) är större än Googles gräns på gräns byte per enskild huvudstorlek. Om du vill se våra riktlinjer för huvudstorlek går du till Gränser för meddelandehuvud i Gmail.

552

5.3.4

Storleken på ett rubriknamn (size byte) överskrider Googles huvudnamngräns på limit byte. Om du vill se våra riktlinjer för huvudstorlek går du till Gränser för meddelandehuvud i Gmail.

552

5.3.4

Ditt meddelande har rubriken Ämne: som överskrider storleksgränsen för meddelandehuvuden i Google. Om du vill se våra riktlinjer för huvudstorlek går du till Gränser för meddelandehuvud i Gmail.

550

5.4.5

Den dagliga sändningsgränsen för användare har överskridits. Mer information om sändningsgränser för Gmail finns i Sändningsgränser för Gmail.

550

5.4.5

Daglig SMTP-relägräns överskriden för användaren. Om du vill ha mer information om sändningsgränser för SMTP-relä kontaktar du administratören eller går till Felmeddelanden för SMTP-relätjänst

554

5.4.6

Meddelandet överstiger 50 hopp. Detta kan vara ett tecken på en e-postslinga. Besök hjälpcentret för Gmail om du vill ha mer information.

503

5.5.1

Felaktig kommandosekvens. För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 5321-specifikationer.

502

5.5.1

Ej implementerat kommando. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

502

5.5.1

Okänt kommando. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

502

5.5.1

För många okända kommandon. Hej då. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

503

5.5.1

Ingen DATA efter BDAT. Ett protokoll för e-posttransaktionen utfärdades i en sekvens. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden och läser RFC 3030-specifikationerna.

503

5.5.1

EHLO/HELO först. Ett protokoll för e-posttransaktionen utfärdades i en sekvens. Mer information finns i E-postfelet HELO/EHLO.

503

5.5.1

MAIL först. Ett protokoll för e-posttransaktionen utfärdades i en sekvens. För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 5321-specifikationer.

503

5.5.1

RCPT först. Ett protokoll för e-posttransaktionen utfärdades i en sekvens. För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 5321-specifikationer.

501

5.5.2

Syntaxfel. Det går inte att avkoda svaret. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

555

5.5.2

Syntaxfel. För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 5321-specifikationer.

555

5.5.2

Syntaxfel. Hej då. För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 5321-specifikationer.

550

5.5.3

För många mottagare för den här avsändaren. För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 5321-specifikationer.

501

5.5.4

HELO/EHLO-argument argument är ogiltigt, anslutningen avbryts. Mer information finns i E-postfel HELO/EHLO.

501

5.5.4

Argumentet HELO/EHLO får inte vara tomt, anslutningen bryts. Mer information finns i E-postfelet HELO/EHLO.

554

5.6.0

E-postmeddelandets format är felaktigt. Ej godkänt. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

552

5.7.0

Meddelandet blockerades eftersom innehållet utgör ett potentiellt säkerhetsproblem. Om du vill granska våra riktlinjer för meddelandeinnehåll och bilagor öppnar du Filtyper som blockeras i Gmail.

503

5.7.0

Inga identitetsändringar tillåts. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

550

5.7.0

E-postreläet nekade ip-adress. Ogiltiga användaruppgifter för relä för en av domänerna i: domännamn (hämtat från HELO och MAIL FROM). E-postmeddelandet skickas från en domän eller IP-adress som inte är registrerad på ditt Workspace-konto. Logga in på ditt Workspace-konto och verifiera att den sändande enhetens IP-adress har registrerats i Workspaces SMTP-reläinställningar. Mer information finns i Felmeddelanden för SMTP-relätjänst

550

5.7.0

E-postreläet nekade ip-adress. Kontot för avsändande e-post har tillfälligt stängts av på grund av otillåten användning. Mer information finns i Skräppostpolicy för SMTP-relä i Gmail.

550

5.7.0

Det gick inte att skicka e-post. Mer information finns i Felmeddelanden för SMTP-relätjänst

554

5.7.0

För många oautentiserade kommandon. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

530

5.7.0

Autentisering krävs. Mer information finns i Det går inte att logga in på Google-kontot

530

5.7.0

Ett STARTTLS-kommando måste utfärdas först. För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 3207-specifikationer.

552

5.7.0

Meddelandet blockerades eftersom innehållet utgör ett potentiellt säkerhetsproblem. Öppna Filtyper som blockeras i Gmail om du vill granska våra riktlinjer för innehåll och meddelanden i bilagor.

550

5.7.1

Användaren eller domänen som du skickar till (eller från) har en policy som förbjuder den e-post du skickade. Kontakta domänadministratören om du behöver hjälp. Mer information finns i Det finns en policy som förhindrar att ditt meddelande skickas

550

5.7.1

Ogiltiga användaruppgifter för reläets ip-adress. IP-adressen som du har registrerat i Workspace SMTP-relätjänsten matchar inte domänen för kontot som den här e-postadressen skickas från. Om du försöker vidarebefordra e-post från en domän som inte är registrerad på ditt Workspace-konto eller som har ett tomt kuvert-från, måste du konfigurera e-postservern för att använda SMTP AUTH för att identifiera den avsändande domänen eller ange en av domänen i HELO- eller EHLO-kommandot. Mer information finns i Felmeddelanden för SMTP-relätjänst

550

5.7.1

Det här meddelandet är troligen ett oönskat e-postmeddelande. Meddelandet har blockerats för att minska mängden skräppost som skickas till Gmail. Mer information finns i Varför har Gmail blockerat mina meddelanden?.

550

5.7.1

Detta meddelande uppfyller inte IPv6-sändningsriktlinjerna för PTR-poster och autentisering. Mer information finns i Riktlinjer för e-postavsändare.

550

5.7.1

Det här meddelandet är troligen misstänkt på grund av att den avsändande IP-adressens anseende är mycket lågt. För att skydda våra användare mot skräppost har meddelandet blockerats. Mer information finns i Varför har Gmail blockerat mina meddelanden?.

550

5.7.1

Det här meddelandet är sannolikt misstänkt på grund av det mycket låga anseendet för den avsändande domänen. För att skydda våra användare mot skräppost har meddelandet blockerats. Mer information finns i Varför har Gmail blockerat mina meddelanden?.

550

5.7.1

Meddelanden som saknar en giltig adress i Från-rubriken eller som saknar Från-rubrik accepteras inte. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Meddelanden som saknar giltigt meddelande-id: sidhuvud godkänns inte. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Meddelanden med flera adresser i Från-rubriken godkänns inte. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Meddelandet innehåller ett Unicode-tecken i en rubrik som inte är tillåten. Läs våra riktlinjer för meddelanden och rubriker i Filtyper som blockeras i Gmail.

550

5.7.1

Det här meddelandet är inte RFC 5322-kompatibelt eftersom det har dubbla rubriker. Meddelandet har blockerats för att minska mängden skräppost som skickas till Gmail. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Det här meddelandet är inte RFC 5322-kompatibelt eftersom Från-rubriken saknas. Meddelandet har blockerats för att minska mängden skräppost som skickas till Gmail. Mer information finns i Riktlinjer för e-postavsändare och läser RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Det här meddelandet är inte RFC 5322-kompatibelt eftersom det har flera Från-rubriker. Meddelandet har blockerats för att minska mängden skräppost som skickas till Gmail. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Det här meddelandet är inte RFC 5322-kompatibelt eftersom Från-rubriken har ett domännamn som inte är kompatibelt. Meddelandet har blockerats för att minska mängden skräppost som skickas till Gmail. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Det här e-postmeddelandet har fått begränsad status. Mer information finns i Gränser för att skicka och ta emot e-post

550

5.7.1

Den IP-adress du använder för att skicka e-post saknar behörighet för att skicka e-post direkt till våra servrar. Använd tjänsteleverantörens SMTP-relä i stället. Mer information finns i IP-adressen du använder för att skicka e-post är inte auktoriserad

550

5.7.1

Daglig sändningsgräns för SMTP-relä har överskridits för den här kunden. Om du vill ha mer information om sändningsgränser för SMTP-relä kontaktar du administratören eller läser Felmeddelanden för SMTP-relätjänst.

550

5.7.1

Syntaxen för kodade ord är inte tillåten i rubriknamn i meddelanderubriken. Meddelandet har blockerats för att minska mängden skräppost som skickas till Gmail. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Det här meddelandet är inte RFC 5322-kompatibelt. Det finns flera rubriker med rubriknamn. Meddelandet har blockerats för att minska mängden skräppost som skickas till Gmail. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

550

5.7.1

Det här meddelandet är inte RFC 5322-kompatibelt. Det finns en rubrik med rubriknamn med fel format. Meddelandet har blockerats för att minska mängden skräppost som skickas till Gmail. För mer information kan du gå till Riktlinjer för e-postavsändare och läsa RFC 5322-specifikationer.

523

5.7.10

Brott mot SMTP-protokollet, inga kommandon är tillåtna i pipeline efter STARTTLS. För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 3207-specifikationer.

501

5.7.11

Syntaxfel (inga parametrar är tillåtna). För mer information kan du gå till Om SMTP-felmeddelanden och läsa RFC 3207-specifikationer.

534

5.7.14

Logga in via webbläsaren och försök igen. Mer information finns i Det går inte att logga in på Google-kontot

550

5.7.24

SPF-posten för den avsändande domänen har en eller flera misstänkta poster. Mer information finns i Riktlinjer för e-postavsändare.

550

5.7.25

IP-adressen som skickar det här meddelandet saknar PTR-postkonfiguration eller så pekar motsvarande DNS-post för vidarebefordran inte på den avsändande IP-adressen. Som policy godkänner Gmail inte meddelanden från IP-adresser med PTR-poster som saknas. Mer information finns i Riktlinjer för e-postavsändare.

550

5.7.25

Den avsändande IP-adressen matchar inte IP-adressen för värdnamnet i PTR-posten. Mer information finns i Riktlinjer för e-postavsändare.

550

5.7.26

Det här e-postmeddelandet har blockerats eftersom avsändaren inte är autentiserad. Gmail kräver att alla avsändare autentiserar med SPF eller DKIM. Autentiseringsresultat: DKIM = godkändes inte i SPF [domännamn] med ip: [ip-adress] = godkändes inte. Anvisningar om hur du konfigurerar autentisering finns i Riktlinjer för e-postavsändare

550

5.7.26

Domänen MAIL FROM [ domännamn] har en SPF-post med en policy för hårt fel (-all) men klarar inte SPF-kontroller med ip: [ IP-adress]. För att skydda våra användare mot skräppost och nätfiske har meddelandet blockerats. Mer information finns i Riktlinjer för e-postavsändare.

550

5.7.26

Icke-autentiserad e-post från domännamnet godkänns inte på grund av domänens DMARC-policy. Kontakta administratören för domänen domännamn om det här var ett legitimt e-postmeddelande. Om du vill veta mer om DMARC-initiativet går du till Kontrollera oautentiserad e-post från domänen.

550

5.7.27

Det här e-postmeddelandet har blockerats eftersom SPF inte godkänns. Gmail kräver att alla stora avsändare autentiserar med SPF. Autentiseringsresultat: SPF domännamn med ip: ip-adress = godkändes inte. Anvisningar om hur du konfigurerar SPF-autentisering finns i Definiera SPF-posten – grundläggande konfiguration

550

5.7.28

Det här e-postmeddelandet har blockerats eftersom DKIM inte godkänns. Gmail kräver att alla stora avsändare autentiserar med DKIM. Autentiseringsresultat: DKIM = godkändes inte. Anvisningar om hur du konfigurerar DKIM-autentisering finns i Aktivera DKIM för domänen.

550

5.7.28

Det finns en ovanlig mängd oombedd e-post från din IP-adress. Vi skyddar våra användare mot skräppost genom att blockera e-post från din IP-adress. Läs våra riktlinjer för massutskick av e-post i Riktlinjer för e-postavsändare.

504

5.7.4

Okänd autentiseringstyp. Mer information finns i Om SMTP-felmeddelanden.

504

5.7.4

XOAUTH stöds inte längre. Mer information finns i XOAUTH Migration | Gmail | Google för utvecklare.

535

5.7.8

Användarnamnet och lösenordet godkänns inte. Mer information finns i Det går inte att logga in på Google-kontot

534

5.7.9

Programspecifikt lösenord krävs. Mer information finns i Logga in med applösenord

534

5.7.9

Logga in via webbläsaren och försök igen. Mer information finns i Det går inte att logga in på Google-kontot