De gegevens van uw organisatie exporteren

Data Export biedt exportfuncties voor G Suite-kernservices. De export bevat echter mogelijk niet alles wat u zou verwachten, dus lees dit artikel zorgvuldig door. Bepaalde gegevens moeten momenteel op een andere manier worden geëxporteerd.

We zullen dit artikel updaten om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in de Data Export-tool.

Opmerking: Gegevens die gebruikers hebben verwijderd, kunnen niet worden geëxporteerd met Data Export.

Belangrijke opmerkingen

Wanneer de Data Export-tool wordt gewijzigd, wordt dit artikel geüpdatet.

De Data Export-tool biedt momenteel geen ondersteuning voor:

Neem contact op met Google Cloud-support voor meer informatie of hulp.

Gegevens die op een andere manier moeten worden geëxporteerd:

Neem contact op met Google Cloud-support als u hulp nodig heeft bij het exporteren van uw gegevens op een van deze manieren.

Vereisten

Als u de Data Export-tool wilt gebruiken, moet u voldoen aan deze vereisten:

• U moet dertig dagen of langer een account in uw domein hebben, als uw domein meer dan dertig dagen geleden is gemaakt.
  • U moet een hoofdgebruiker zijn van uw Google-domein.
  • Authenticatie in twee stappen moet zijn afgedwongen voor uw account. Dit is alleen vereist voor de beheerder die de export uitvoert.
  • U mag niet meer dan duizend gebruikers hebben in uw Google-account. Als u meer dan duizend gebruikers heeft, neemt u contact op met Google Cloud-support om de Data Export-tool tijdelijk in te schakelen.

De gegevens van uw gebruikers exporteren

1. Open de Data Export-tool.
    Tip: Als u dit vanuit de Google Beheerdersconsole wilt doen, klikt u rechtsboven op Openen Open en klikt u onder Tools op Data Export.
  2. Klik op Export starten.

Het exportproces duurt meestal 72 uur, maar kan 9 dagen duren, afhankelijk van de grootte van de gegevensexport. U ontvangt een e-mail om u op de hoogte te stellen wanneer het proces is voltooid en klaar is om te importeren naar een alternatieve service.

Als u wilt dat uw gebruikers hun eigen gegevens downloaden, vraagt u ze Uw gegevens downloaden te bekijken.

De geëxporteerde gegevens bekijken

Klik in de bevestigingsmail of de Data Export-tool op Archief openen.

Klik in het archief op de map om een ​​lijst met gebruikersmappen te bekijken. Elke gebruikersmap bevat een zip-bestand met de gegevens van die gebruiker. Klik op het zip-bestand om de gegevens van een gebruiker te downloaden. Pak het bestand vervolgens uit om de gegevens van de gebruiker per product te bekijken. De geëxporteerde gegevens zijn dertig dagen beschikbaar en worden daarna permanent verwijderd.

Vragen

Kan ik de gegevens van mijn gebruikers opnieuw exporteren?
Ja. Dertig dagen nadat uw laatste export is voltooid, kunt u het exportproces opnieuw starten.
Kan ik de gegevens van slechts een deel van mijn gebruikers exporteren?

Nee. Met de Data Export-tool worden alle gegevens van alle gebruikers in uw domein geëxporteerd. U kunt niet alleen bepaalde soorten gegevens exporteren, of slechts de gegevens van een deel van de gebruikers.

Individuele gebruikers kunnen verschillende soorten gegevens zelf exporteren. Zie Uw gegevens downloaden voor meer informatie.

Ik wil alleen e-mailgegevens exporteren. Kan dit met de Data Export-tool?

Nee. Met de Data Export-tool kunt u niet opgeven welke soort gegevens moeten worden geëxporteerd. De tool exporteert alle gegevens van alle gebruikers in uw domein.

Individuele gebruikers kunnen verschillende soorten gegevens zelf exporteren. Zie Uw gegevens downloaden voor meer informatie.

Kan ik het exportproces stoppen nadat het is gestart?

Nee. Wanneer het exportproces is gestart, moet u wachten totdat het is voltooid.

Waar worden de geëxporteerde gegevens opgeslagen?
De gegevens worden in de Verenigde Staten opgeslagen.