Introductiegids voor voertuigadvertenties

Koppel uw bedrijfsprofiel en selecteer uw locatiegroep.

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Step 4 of showing your local products on Google is linking your Google My Business account and selecting your location groups Dit is stap 5 van de introductiegids voor voertuigadvertenties.

Als u uw voertuigadvertenties op Google wilt tonen, koppelt u uw bedrijfsprofiel aan uw Merchant Center-account en selecteert u een locatiegroep. Meer informatie over hoe u uw bedrijfsprofielen en Merchant Center-account koppelt

Vereisten

• Zorg dat elke bedrijfsvermelding een fysiek en geldig adres heeft. Meer informatie
  • Zorg dat de winkelcode die is toegewezen aan elke bedrijfsvermelding uniek is in de gekoppelde bedrijfsgroep. Meer informatie
    • Zo zorgt u dat u de juiste vermelding toewijst aan de bedoelde voertuigaanbiedingen.
  • Zorg dat uw bedrijfsvermeldingen open en actief zijn, en dat uw openingstijden correct worden vermeld. Meer informatie
  • Zorg dat de categorie van de bedrijfsvermelding onder Winkel en Shopping staat. Meer informatie
Opmerking: Een bedrijfsprofiel is niet vereist als u een winkelfeed indient.