Tilgjengelige steder og nettverk på YouTube TV

Med YouTube TV kan du strømme serier, filmer og direktesendinger. Du kan også se lokal sport og nyheter på ABC, CBS, FOX, NBC med mer.

Steder

YouTube TV er tilgjengelig i USA.

Nettverk

YouTube TV tilbyr direktesendt TV fra over 100 kanaler, inkludert kringkastingskanaler, kabelkanaler og regionale sportskanaler. For å finne ut hvilke TV-nettverk/tilleggsnettverk som er tilgjengelige på bostedet ditt, skriv inn postnummeret ditt på tv.youtube.com/welcome.

Du kan også registrere deg for å få premium-tilleggsnettverk, for eksempel Showtime og NBA League Pass, mot et ekstra månedlig gebyr. For å finne ut om tillegg er tilgjengelige kan du sjekke abonnementsinnstillingene dine på YouTube TV eller kontakte brukerstøtten.

Flere tips: