Tilgængelige lokationer og tv-kanaler på YouTube TV

Med YouTube TV kan du streame serier, film og livestreams. Du kan også se lokalsport og nyheder på ABC, CBS, FOX, NBC og mange flere.

Lokationer

YouTube TV er tilgængeligt i hele USA.

Tv-kanaler

YouTube TV inkluderer live-tv fra over 100 tv-, kabel- og regionale sportskanaler. Hvis du vil se, hvilke kanaltilføjelser og tilføjelsesnetværk der er tilgængelige i dit hjemmeområde, kan du angive dit hjemmepostnummer på tv.youtube.com/welcome.

Du kan også tilmelde dig kanaltilføjelser som Showtime og NBA League Pass mod et ekstra månedligt gebyr. Du kan finde ud af, om tilføjelser er tilgængelige, ved at tjekke dine indstillinger for medlemskaber i YouTube TV eller ved at kontakte support.

Flere tips!