Se filmer, serier, sport og arrangementer på YouTube TV

Du kan se direktesendt TV – eller du kan legge til favorittseriene og -filmene dine med mer, i biblioteket ditt, slik at du kan se dem på YouTube TV senere.

Se programmer på Startside-, Direkte- eller Bibliotek-fanen

Startside

På startsiden finner du anbefalinger om ting du kan se på YouTube TV. Disse anbefalingene er basert på seerloggen din på YouTube TV og YouTube. Finn ut hvordan du administrerer loggen din på YouTube TV og på YouTube. Du vises en kombinasjon av direktesendte TV-programmer, programmer på forespørsel og YouTube-videoer.

Direkte

På Direkte-fanen kan du rulle gjennom TV-nettverkene for å se hvilke programmer som vises akkurat nå. Du ser også anbefalinger for direktesendte programmer du kan se på YouTube TV. Velg et program for å se sendingen direkte.
Du kan tilpasse Direkte-fanen etter avspillingsinnstillingene dine. Du kan for eksempel skjule bestemte TV-nettverk slik at bare favorittnettverkene dine vises, eller du kan endre rekkefølgen på nettverk i oversikten.
Slik tilpasser du:
  1. Velg Sorter på Direkte-fanen.
  2. Velg Endre.
  3. Tilpass Direkte-fanen på siden med innstillinger for Direkte-oversikten .
Tips:
  • Hvis du tidligere har tilpasset Direkte-fanen for å se bestemte TV-nettverk, må du legge til eventuelle nye nettverk i det tilpassede nettverksutvalget.
  • Du kan også tilpasse avspillingsinnstillingene for Direkte-fanen ved å velge profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Direkte-oversikten på en mobilenhet eller i en nettleser. Når du har valgt innstillingene for Direkte-fanen, gjenspeiles disse i YouTube TV på alle enhetene dine.

Bibliotek

I biblioteket finner du alle seriene, filmene, sportskampene og arrangementene du har tatt opp. Du ser også planlagte opptak, videoer du nylig har tatt opp, og TV-nettverkene du ser mest på. Finn ut mer om hvordan du legger til programmer i biblioteket ditt.

Se og ta opp sport

Med YouTube TV kan du se på landskamper, ta opp lokalkamper i ditt område, og skjule sportsresultater. Nedenfor kan du finne ut mer om de ulike sportene du kan se på YouTube TV. Du kan også abonnere på flere sportspakker via Sports Plus-tillegget.

Slik ser du sport på YouTube TV

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Nasjonale vs. lokale kanaler

Hvilke sporter som er tilgjengelige, avhenger av hva slags TV-nettverk kampen sendes på. Noen kamper sendes over hele landet, mens andre sendes på lokale TV-nettverk. Nasjonale kanaler, som ESPN, er tilgjengelige på bostedet ditt. Når du reiser til et annet sted i USA, er lokale kanaler, for eksempel den lokale CBS-, FOX- eller NBC-stasjonen, tilgjengelige basert på posisjonen din. Husk at lokale kanaler også har andre opptaksbegrensninger.

NFL-fotball

Med YouTube TV Base Plan kan du se følgende NFL-kamper:

• de fleste kampene før sesongstart som vises lokalt og nasjonalt
  • ordinære seriekamper som vises både lokalt og nasjonalt, inkludert
    • Sunday Night Football på NBC
    • Thanksgiving-kampene på CBS, NBC og FOX
    • Monday Night Football på ESPN
    • NFL Network- og ABC-kamper
  • kamper etter sesongslutt som vises nasjonalt

Når du legger til NFL Sunday Ticket i Base Plan-abonnementet ditt på YouTube TV, kan du også se alle søndagskamper fra andre områder gjennom hele den ordinære sesongen. Når du kombinerer YouTube TV Base Plan med NFL Sunday Ticket-tillegget, kan du se følgende:

• NFL-kamper før sesongstart: Se NFL-kamper før sesongstart som vises nasjonalt på NFL Network og ESPN samt lokalt på TV-nettverk som ABC, CBS, FOX og NBC, på kanalene som er inkludert i YouTube TV Base Plan-abonnementet ditt.
    • Merknad om begrensninger: Hvis kampene som spilles før sesongstart i lokalområdet ditt, vises på en lokal kanal og NFL Network, blir de underlagt begrensninger («avspillingsbegrensninger»). Disse kampene vises dermed ikke på NFL Network, selv om den lokale kanalen ikke er tilgjengelig som en del av YouTube TV Base Plan i området ditt. De fleste kampene før sesongstart sendes imidlertid på nytt på NFL Network senere, og disse sendingene er ikke underlagt de samme begrensningene.
  • Ordinære NFL-kamper på lokale og nasjonale kanaler: Se ordinære NFL-kamper som vises nasjonalt, for eksempel Sunday Night Football på NBC og Monday Night Football på ESPN, samt lokalt på CBS- og FOX-kanalene som er inkludert i YouTube TV Base Plan-abonnementet ditt.
  • Ordinære NFL-søndagskamper fra andre områder: Se søndagskamper (søndag ettermiddag EST) i den ordinære sesongen på CBS og FOX på kanaler som ikke er tilgjengelige i lokalområdet ditt, med NFL Sunday Ticket. NFL Sunday Ticket starter med den ordinære sesongen i september.
  • NFL-kamper etter sesongslutt: Med YouTube Base Plan kan du se kamper som spilles etter sesongslutt, og som vises nasjonalt på CBS, FOX, ESPN og NBC.

Thursday Night Football på Amazon Prime er ikke tilgjengelig på YouTube TV.

Baseball, basketball, hockey, fotball og annen sport

• Disse kampene sendes vanligvis via regionale sportsnettverk (RSN-er), og de avhenger av bostedet ditt. Du kan se på og ta opp fra disse TV-nettverkene uavhengig av hvor du befinner deg.
    • Eksempel: Du bor i San Francisco og reiser til San Diego. Når du logger på YouTube TV-kontoen din fra San Diego, kan du se og ta opp kamper som sendes på det regionale sportsnettverket i San Francisco.
  • Du kan sjekke om ditt lokale RSN er tilgjengelig ved å oppgi postnummeret ditt her.
  • Noen kamper sendes via lokale tilknyttede kanaler (vs. det regionale TV-nettverket). Du kan se disse kampene basert på hvor du befinner deg, og ikke basert på bostedet ditt. Når du reiser til en annen by, ser du lokale kamper som sendes i det området.
  • Noen kamper sendes på nasjonale TV-nettverk (for eksempel ESPN eller TNT). Du kan se disse kampene uansett hvor du befinner deg.
  • Finn ut mer om hva du kan se på YouTube TV når du er på reise i USA.

Studentsport

Disse kampene sendes på lokale TV-nettverk, regionale sportsnettverk (RSN-er) eller nasjonale TV-nettverk.

Søk etter programmer, sjangere og TV-nettverk

Søkefeltet

Bruk søkefeltet til å finne serier, filmer, idrettslag, arrangementer, skuespillere og TV-nettverk.
Slik søker du:
  • Velg Søk på en hvilken som helst skjerm.
  • Skriv inn en søketerm i søkefeltet, og trykk på Enter.
  • Hvis du bruker en mobilenhet, kan du også søke med stemmen ved å velge mikrofonen til høyre for søkefeltet.

Bla gjennom etter programtyper

Du kan bla gjennom TV-serier, filmer, familieprogrammer, nyheter og sport på søkesiden. Velg Søk på en hvilken som helst skjerm, og velg deretter et ikon (Serier, Filmer og så videre) under «Bla gjennom» rett under søkefeltet.

Bla gjennom etter TV-nettverk

Bla gjennom TV-nettverk for å se tilgjengelige programmer på ulike nettverk. For å finne en liste over TV-nettverk velger du Søk på en hvilken som helst skjerm, og ruller ned til «TV-nettverk». Du kan også søke etter et bestemt nettverk ved å skrive inn nettverksnavnet i søkefeltet.

Merk: Nettverkssidene kan se forskjellige ut, siden de administreres av enkeltnettverk.

Slå autoavspilling av eller på

Når du åpner YouTube TV-appen på TV-en, spilles en av de anbefalte videoene automatisk – med mindre du har slått av denne funksjonen. Sånn slår du denne funksjonen av eller på:

1. Klikk på Innstillinger.
  2. Rull for å velge Spill av videoer automatisk ved oppstart.
  3. Slå funksjonen av eller på.

Få 5.1 surround-lyd

Du kan se enkelte YouTube TV-programmer med 5.1 surround-lyd når du bruker appen på en kompatibel TV-enhet. Så lenge enheten og konfigurasjonen oppfyller kravene, får du automatisk 5.1-lyd når det er tilgjengelig for programmet du ser på. Nedenfor kan du finne ut mer om hvordan du får surround-lyd og feilsøker lydkvaliteten på TV-en din.

Merk: Hvis du slår på 5.1-lyd, blir eventuelle sekundære lydvalg som kan inneholde beskrivende lyd eller flere språk, slått av.
Slik får du omsluttende lyd

For å få omsluttende 5.1 surround-lyd må du ha

1. en kompatibel TV-enhet
    • Apple TV
    • Samsung- + LG- + Vizio-enheter med Cobalt 20 eller nyere
    • en tradisjonell Chromecast
    • Android TV
    • Google TV
    • Roku
    • Fire TV Stick 4K Max, Fire TV Stick, Fire TV Stick Lite, Fire TV Cube, Fire TV Stick 4K og Fire TV Stick med 4K Ultra HD
    • Xbox
  2. et kompatibelt høyttalersystem
  3. YouTube TV-appen installert på enheten din
  4. programmer som støtter 5.1-lyd
Sjekk om enheten din er kompatibel

Hvis du vil se programmer med 5.1-lyd, må du bruke en kompatibel TV som kjører Cobalt 20 eller nyere. Finn ut hvordan du sjekker Cobalt-versjonen for TV-en din.

Sjekk om et program har 5.1-lyd

Så lenge enheten og konfigureringen oppfyller kravene, får du automatisk 5.1-lyd når det er tilgjengelig for programmet du ser på. Merk at enkelte kanaler på YouTube TV ikke viser programmer med 5.1 surround-lyd. Hvis du mener at du burde hatt 5.1-lyd for programmet du ser på, kan du sjekke om programmet har surround-lyd ved å se på lyddetaljene i Statistikk for nerder.

Slik sjekker du lydinformasjonen i Statistikk for nerder:

1. Åpne YouTube TV-appen på TV-en, og spill av en video.
  2. Gå til avspillingskontrollene, og velg deretter Mer ».
  3. Velg feilen .
  4. Statistikk for nerder vises øverst i videoen når du spiller den av.

Hvis surround-lyd er tilgjengelig for programmet du ser på, ser du AC-3/EAC-3 oppført i Kodeker-delen.

Du finner mer informasjon om Statistikk for nerder i denne artikkelen.

Slå av 5.1-lyd

Hvis du opplever problemer med konfigurasjonen for 5.1 surround-lyd, kan du slå av 5.1-lyden via YouTube TV-innstillingene ved å gjøre følgende:

• 1. Åpne YouTube TV-appen på TV-en.
  • 2. Klikk på brukerbildet for kontoen din.
  • 3. Gå til «Innstillinger»-menyen.
  • 4. Åpne innstillingen for «5.1-lyd», og bytt til AV.

For å slå av 5.1-lyd via innstillingene på enheten din bør du sjekke brukerhåndboken eller brukerstøtten for enheten.

• I YouTube TV-mobilappen kan du åpne en meny ved å trykke og holde inne på skjermen på en hvilken som helst side. Menyen inneholder en rekke valg, for eksempel å legge til programmer i biblioteket.
  • For alle serier, filmer eller arrangementer kan du gå til programsiden for å se episoder, skuespillere og annen informasjon. Hvis du ser en YouTube-video som ikke er tilgjengelig på YouTube TV, blir du viderekoblet til YouTube-appen.
  • De fleste programmene på YouTube TV er tilgjengelige på engelsk som standard. Noen ganger er programmene tilgjengelige på spansk. I så fall ser du «Español» ved siden av videoen.
  • Du kan finne ut hvordan du bruker hurtigtaster på YouTube, i denne artikkelen.
  • YouTube TV er foreløpig ikke tilgjengelig uten nett.

Flere tips om å se innhold på YouTube TV

• I YouTube TV-mobilappen kan du åpne en meny ved å trykke og holde inne på skjermen på en hvilken som helst side. Menyen inneholder en rekke valg, for eksempel å legge til programmer i biblioteket.
  • For alle serier, filmer eller arrangementer kan du gå til programsiden for å se episoder, skuespillere og annen informasjon. Hvis du ser en YouTube-video som ikke er tilgjengelig på YouTube TV, blir du viderekoblet til YouTube-appen.
  • De fleste programmene på YouTube TV er tilgjengelige på engelsk som standard. Noen ganger er programmene tilgjengelige på spansk. I så fall ser du «Español» ved siden av videoen.
  • Finn ut hvordan du bruker hurtigtaster på YouTube.
  • YouTube TV er ikke tilgjengelig uten nett.