Ohjelmien, urheilun, tapahtumien ja elokuvien katsominen YouTube TV:stä

Voit katsoa YouTube TV:stä televisiolähetyksiä livenä tai lisätä sinua kiinnostavat ohjelmat, elokuvat ja muun sisällön kirjastoosi myöhemmin katsottavaksi.

Ohjelmien katselu Koti-, Live- ja Kirjasto-välilehdillä

Koti

Koti-välilehdellä saat katselusuosituksia YouTube TV:hen. Suositukset perustuvat YouTube TV:ssä ja YouTubessa katsomaasi sisältöön. Lue lisää katseluhistorian hallinnoinnista YouTube TV:ssä ja YouTubessa. Sinulle suositellaan niin live-TV-ohjelmia, on demand ‑sisältöä kuin YouTube-videoitakin.

Live

Live-välilehdellä voit selata kanavia ja katsoa, mitä ohjelmia esitetään parhaillaan. Saat myös suosituksia live-ohjelmista, joita voit katsoa YouTube TV:stä. Kun valitset jonkin ohjelman, siirryt livelähetykseen.
Voit muokata Live-välilehden katseluvalintoja haluamasi mukaan. Voit esimerkiksi piilottaa tietyt kanavat ja jättää esiin vain suosikkikanavasi tai muuttaa kanavien järjestystä ohjelmaoppaassa.
Näin teet muutoksia:
  1. Valitse Live-välilehdeltä Lajittele.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Voit yksilöidä Live-välilehden Live-ohjelmaoppaan asetussivulta.
Vinkkejä:
  • Jos olet aiemmin valinnut Live-välilehdelle näkyviin vain osan kanavista, sinun on lisättävä uudet kanavat itse valitsemiesi kanavien listaan.
  • Voit muuttaa Live-välilehden katseluvalintoja myös mobiililaitteella tai selaimella, kun valitset ensin profiilikuvasi ja sitten ja sitten Asetukset ja sitten Live-ohjelmaopas . Kun olet yksilöinyt Live-välilehden, se näkyy valintojesi mukaisena YouTube TV:ssä kaikilla laitteilla.

Kirjasto

Kirjasto sisältää kaikki tallentamasi ohjelmat, urheilulähetykset, tapahtumat ja elokuvat. Näet myös ajastetut tallennukset, äskettäin tallennetut videot ja eniten katsotut kanavat. Lue lisää ohjelmien lisäämisestä kirjastoon.

Urheilun katselu ja tallentaminen

YouTube TV:stä voit katsoa valtakunnallisia otteluita ja tallentaa paikallisia otteluita kotialueellasi. Voit myös piilottaa urheilutulokset. Lue alta lisää eri urheilulähetyksistä, joita voit katsoa YouTube TV:stä. Voit myös tilata muita urheilupaketteja Sports Plus ‐lisäpaketin kautta.

Urheilun katsominen YouTube TV:stä

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Valtakunnalliset ja paikalliset kanavat

Urheilulähetysten saatavuus riippuu siitä, mikä kanava ottelun esittää. Osa otteluista esitetään valtakunnallisesti ja osa paikallisilla kumppanikanavilla. Valtakunnallisia kanavia (esim. ESPN) voi katsoa omalla alueella. Kun matkustat muualle Yhdysvalloissa, saatavilla on erilaisia paikallisia kanavia, kuten CBS:n, FOXin ja NBC:n paikalliskanavat. Muista, että paikallisilla kanavilla on myös erilaisia tallennusrajoituksia.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja

YouTube TV Base Plan ‐tilauksella näet seuraavat NFL-ottelut:

• useimmat paikallisesti ja valtakunnallisesti esitettävät preseason-ottelut
  • paikallisesti ja valtakunnallisesti esitettävät runkosarjan ottelut, mukaan lukien
    • NBC:n Sunday Night Football
    • CBS:n, NBC:n ja FOXin kiitospäivän ottelut
    • EPSN:n Monday Night Football
    • NFL Networkin ja ABC:n ottelut
  • valtakunnallisesti esitettävät pudotuspeliottelut.

Kun lisäät YouTube TV Base Plan ‑tilaukseen NFL Sunday Ticketin, näet myös kaikki oman alueesi ulkopuoliset sunnuntaiottelut koko runkosarjan ajan. Kaikki tämä sisältyy pakettiin:

• NFL:n preseason-ottelut: Näet valtakunnallisesti esitettävät NFL Networkin ja ESPN:n ottelut sekä ABC:n, CBX:n, FOXin ja NBC:n paikalliset ottelut kanavilta, jotka sisältyvät YouTube TV Base Plan ‑tilaukseen.
    • Huomautus rajoituksista: Jos omalla alueellasi pelattava preseason-ottelu esitetään sekä paikallisella kanavalla että NFL Networkissa, siihen kohdistuu rajoitus eikä se ole katsottavissa NFL Networkista. Tämä rajoitus on voimassa silloinkin, kun paikallinen kanava ei sisälly alueellasi YouTube TV Base Plan ‑tilaukseen. Useimmat preseason-ottelut esitetään kuitenkin uudelleen myöhemmin NFL Networkissa, eikä rajoitus ole voimassa näissä uusintalähetyksissä.
  • Paikallisilla ja valtakunnallisilla kanavilla esitettävät NFL:n runkosarjan ottelut: Näet NFL:n runkosarjan valtakunnallisesti esitettävät ottelut, kuten NBC:n Sunday Night Footballin ja ESPN:n Monday Night Footballin sekä CBS:n ja FOXin paikalliset ottelut kanavilta, jotka sisältyvät YouTube TV Base Plan ‑tilaukseesi.
  • Alueen ulkopuoliset NFL:n runkosarjan sunnuntai-iltapäivän ottelut: NFL Sunday Ticketillä näet CBS:n ja FOXin sunnuntai-iltapäivän runkosarjaottelut kanavilta, jotka eivät ole saatavilla alueellasi. NFL Sunday Ticket on katsottavissa syyskuussa, kun runkosarja alkaa.
  • NFL:n pudotuspelien ottelut: Näet CBS:n, FOXin, ESPN:n ja NBC:n valtakunnallisesti esittämät pudotuspeliottelut YouTube TV Base Plan ‑tilauksella.

Amazon Primen Thursday Night Football ei sisälly YouTube TV:hen.

Baseball, koripallo, jääkiekko, jalkapallo ja muut urheilulajit

• Ottelut esitetään yleensä alueellisilla urheilukanavilla kotialueesi mukaan. Voit katsoa ja tallentaa näitä kanavia sijainnistasi riippumatta.
    • Esimerkki: Asut San Franciscossa ja matkustat San Diegoon. Kun kirjaudut YouTube TV ‐tilillesi San Diegossa, voit katsoa ja tallentaa oman alueesi urheilukanavan San Franciscossa esittämiä otteluita.
  • Voit tarkistaa oman alueesi urheilukanavan saatavuuden lisäämällä postinumerosi tänne.
  • Osa otteluista näkyy paikallisilla kumppanikanavilla (ei oman alueesi kanavalla). Voit nähdä nämä ottelut kulloisenkin sijaintisi perusteella, eikä kotialueellasi ole merkitystä. Kun matkustat toiseen kaupunkiin, näet siellä esitettävät paikalliset ottelut.
  • Osa otteluista esitetään valtakunnallisilla kanavilla (esim. ESPN tai TNT). Nämä ottelut voi katsoa kaikkialla.
  • Lue lisää sisällön saatavuudesta YouTube TV:ssä matkustaessa Yhdysvalloissa.

Yliopistourheilu

Ottelut voidaan esittää paikalliskanavilla, alueellisilla urheilukanavilla tai valtakunnallisilla kanavilla.

Ohjelmien, lajityyppien ja kanavien hakeminen

Hakukenttä

Voit hakea erilaisia ohjelmia, elokuvia, urheilujoukkueita, tapahtumia, näyttelijöitä ja kanavia.
Käytä hakua näin:
  • Valitse miltä tahansa näytöltä Haku .
  • Kirjoita hakukenttään jokin hakutermi ja paina Enter.
  • Mobiililaitteella voit myös tehdä puhehaun valitsemalla hakukentän oikeasta reunasta mikrofonikuvakkeen .

Selaus ohjelmatyypin mukaan

Hakusivulla voit selata TV-ohjelmia, elokuvia, perheohjelmia, uutisia ja urheilulähetyksiä. Valitse miltä tahansa näytöltä Haku . Valitse sitten suoraan hakupalkin alapuolelta Selaa-kohdasta jokin kuvake (esim. ohjelmat tai elokuvat).

Selaus kanavan mukaan

Kun selaat kanavia, näet niillä saatavilla olevia ohjelmia. Näet kaikki kanavat valitsemalla miltä tahansa näytöltä Haku ja vierittämällä alas kohtaan "Kanavat". Voit myös hakea tiettyä kanavaa kirjoittamalla sen nimen hakukenttään.

Huom. Kanavasivut voivat olla erinäköisiä, sillä kukin kanava ylläpitää niitä erikseen.

Automaattisen toiston laittaminen päälle tai pois päältä

Kun avaat YouTube TV ‐sovelluksen televisiossa, jokin parhaimmiksi arvioiduista suosituksista toistetaan automaattisesti, ellet ole laittanut ominaisuutta pois päältä. Näin laitat ominaisuuden päälle tai pois päältä:

1. Klikkaa Asetukset.
  2. Vieritä ja valitse Automaattinen toisto käynnistettäessä.
  3. Laita ominaisuus päälle tai pois päältä.

5.1-surround-ääni

Osa YouTube TV:n ohjelmista on katsottavissa 5.1-surround-äänellä, kun käytät sovellusta yhteensopivassa TV-laitteessa. Jos toistolaitteesi ja muut laitteet täyttävät vaatimukset, audio kuuluu automaattisesti 5.1-tilassa, kun se on saatavilla katsomassasi ohjelmassa. Alla on ohjeita surround-äänen käyttöönottoon ja television äänenlaatua koskevien ongelmien ratkaisuun.

Huom. Jos laitat 5.1-audion päälle, kaikki toissijaiset audiovalinnat (esim. audiokuvaus tai lisäkielet) laitetaan pois päältä.
Mukaansatempaava ääni

Voit hyödyntää mukaansatempaavaa 5.1-surround-ääntä seuraavilla laitteilla:

1. Yhteensopiva TV-laite
    • Apple TV
    • Samsung-, LG- ja Vizio-laitteet, joissa on Cobalt 20 tai uudempi
    • Perinteiset Chromecastit
    • Android TV
    • Google TV
    • Roku
    • Fire TV Stick 4K Max, Fire TV Stick, Fire TV Stick Lite, Fire TV Cube, Fire TV Stick 4K ja Fire TV Stick 4K Ultra HD
    • Xbox
  2. Yhteensopiva kaiutinjärjestelmä
  3. YouTube TV ‐sovellus asennettuna laitteelle
  4. 5.1-audiota tukevat ohjelmat.
Laitteen yhteensopivuuden tarkistaminen

Jos haluat katsoa ohjelmia 5.1-audiolla, tarvitset yhteensopivan TV-laitteen, jonka Cobalt-versio on 20 tai uudempi. Katso ohjeet laitteen yhteensopivuuden tarkistamiseen.

Ohjelmien 5.1-audion saatavuuden tarkistaminen

Jos toistolaitteesi ja muut laitteet täyttävät vaatimukset, audio kuuluu automaattisesti 5.1-tilassa, kun se on saatavilla katsomassasi ohjelmassa. Muista, että kaikki YouTube TV:n kanavat eivät tue 5.1-audiota ohjelmissaan. Jos katsomassasi ohjelmassa pitäisi mielestäsi olla 5.1-audio, voit tarkistaa sen tuen teknisten tietojen audiotiedoista.

Näin tarkistat audiotiedot teknisistä tiedoista:

1. Avaa television YouTube TV ‐sovellus ja aloita videon katselu.
  2. Siirry soittimen säätimiin ja valitse Lisää ".
  3. Valitse ötökkäkuvake .
  4. Tekniset tiedot näkyvät videon ylälaidassa toiston aikana.

Jos surround-ääni on saatavilla katsomassasi ohjelmassa, koodekkiosiossa näkyy "AC-3/EAC-3".

Lue lisää teknisten tietojen tulkitsemisesta tästä artikkelista.

5.1-audion laittaminen pois päältä

Jos 5.1-surround-äänessä on ongelmia, sen saa pois päältä YouTube TV:n asetuksista:

• 1. Avaa television YouTube TV ‐sovellus.
  • 2. Klikkaa tilin avataria.
  • 3. Avaa Asetukset-valikko.
  • 4. Valitse "5.1-audio"-asetus ja laita se pois päältä.

Jos haluat laittaa 5.1-audion pois päältä laitteen asetuksista, katso lisätietoja laitteen käyttöoppaasta tai ohjekeskuksesta.

• YouTube TV ‑mobiilisovelluksessa voit avata valikon pyyhkäisemällä alaspäin millä tahansa sivulla. Valikon kautta voit esimerkiksi lisätä ohjelman kirjastoon.
  • Kaikkien ohjelmien, elokuvien ja tapahtumien jaksot, näyttelijät ja muut tiedot näkyvät ohjelmasivulla. Jos valitsemaasi YouTube-videota ei voi katsoa YouTube TV:ssä, sinut ohjataan katsomaan se YouTube-sovelluksessa.
  • Useimmat YouTube TV:n ohjelmat ovat oletuksena saatavilla englanniksi. Osa ohjelmista voi olla myös espanjankielisiä. Tällöin videon vieressä lukee "Español".
  • Katso tästä artikkelista lisätietoja pikanäppäinten käytöstä YouTubessa.
  • YouTube TV:tä ei tällä hetkellä voi käyttää offline-tilassa.

Lisävinkkejä YouTube TV:n katseluun

• YouTube TV ‑mobiilisovelluksessa voit avata valikon pyyhkäisemällä alaspäin millä tahansa sivulla. Valikon kautta voit esimerkiksi lisätä ohjelman kirjastoon.
  • Kaikkien ohjelmien, elokuvien ja tapahtumien jaksot, näyttelijät ja muut tiedot näkyvät ohjelmasivulla. Jos valitsemaasi YouTube-videota ei voi katsoa YouTube TV:ssä, sinut ohjataan katsomaan se YouTube-sovelluksessa.
  • Useimmat YouTube TV:n ohjelmat ovat oletuksena saatavilla englanniksi. Osa ohjelmista voi olla myös espanjankielisiä. Tällöin videon vieressä lukee "Español".
  • Lue lisää pikanäppäinten käytöstä YouTubessa.
  • YouTube TV:tä ei voi käyttää offline-tilassa.