Skaff deg NFL Sunday Ticket på YouTube TV

Med NFL Sunday Ticket får du søndagskampene i den ordinære NFL-sesongen (National Football League) som ikke sendes lokalt der du befinner deg. NFL Sunday Ticket er også tilgjengelig som et tillegg i Base Plan-abonnement på YouTube TV. YouTube TV Base Plan koster USD 72,99 per måned.

Slik registrerer du deg for YouTube TV

Med YouTube TV Base Plan og NFL Sunday Ticket-tillegget kan du se følgende:

• NFL-kamper før sesongstart: Se NFL-kamper før sesongstart som vises nasjonalt på NFL Network og ESPN samt lokalt på TV-nettverk som ABC, CBS, FOX og NBC, på kanalene som er inkludert i YouTube TV Base Plan-abonnementet ditt. For å se hvilke kanaler som er tilgjengelige i området ditt, gå til velkomstsiden for YouTube TV, og skriv inn postnummeret ditt.
    • Merknad om begrensninger: Hvis kampene som spilles før sesongstart i lokalområdet ditt, vises på en lokal kanal og NFL Network, blir de underlagt begrensninger («avspillingsbegrensninger»). Disse kampene vises dermed ikke på NFL Network, selv om den lokale kanalen ikke er tilgjengelig som en del av YouTube TV Base Plan i området ditt. De fleste kampene før sesongstart sendes imidlertid på nytt på NFL Network senere, og disse sendingene er ikke underlagt de samme begrensningene.
  • Ordinære NFL-kamper på lokale og nasjonale kanaler: Se ordinære NFL-kamper som vises nasjonalt, for eksempel Monday Night Football på ESPN, og lokalt på CBS- og FOX-kanalene som er inkludert i YouTube TV Base Plan-abonnementet ditt.
  • Ordinære NFL-søndagskamper fra andre områder: Se søndagskamper (søndag ettermiddag EST) i den ordinære sesongen på CBS og FOX på kanaler som ikke er tilgjengelige i lokalområdet ditt, med NFL Sunday Ticket fra og med september. Hvis du for eksempel er fan av Miami Dolphins og bor i Los Angeles, kan du se alle søndagskampene til Dolphins som ikke vises på NBC, CBS eller FOX i området ditt.
  • NFL-kamper etter sesongslutt: Med YouTube Base Plan kan du se kamper som spilles etter sesongslutt, og som vises nasjonalt på CBS, FOX, ESPN og NBC.

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du registrerer deg for YouTube TV og NFL Sunday Ticket for første gang og hvordan du legger til NFL Sunday Ticket i abonnementet ditt, med mer.

Registrer deg for YouTube TV og NFL Sunday Ticket

Hvis du ikke har brukt YouTube TV før, må du først registrere deg for et abonnement eller en kostnadsfri prøveperiode på YouTube TV. Nye abonnenter er kvalifisert for en kostnadsfri prøveperiode på YouTube TV så lenge de ikke har løst inn en prøveperiode tidligere.

Slik registrerer du deg:

1. Gå til tv.youtube.com på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen din.
  3. Klikk på START EN KOSTNADSFRI PRØVEPERIODE eller REGISTRER DEG hvis du allerede har løst inn den kostnadsfrie prøveperioden på YouTube TV.
  4. Velg «Base Plan» etterfulgt av klikk på NESTE.
  5. Finn «NFL Sunday Ticket» for å se gjennom priser og pakkealternativer med eller uten NFL RedZone.
  6. Klikk på boksen for å velge et tillegg og en foretrukket betalingsmåte etterfulgt av klikk på NESTE: GÅ TIL KASSEN.
  7. Gå gjennom abonnementene og betalingsopplysningene dine etterfulgt av klikk på START ABONNEMENTET for å fullføre kjøpet.

Når du har fullført kjøpet, sender vi deg en kvittering på e-post.

Trenger du hjelp med å registrere deg for NFL Sunday Ticket på YouTube TV?

Legg til NFL Sunday Ticket i YouTube TV-abonnementet ditt

Slik legger du til NFL Sunday Ticket i det inneværende YouTube TV-abonnementet ditt:

1. Gå til tv.youtube.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger .
  3. Finn «NFL Sunday Ticket» for å se gjennom priser og pakkealternativer med eller uten NFL RedZone.
  4. Ved siden av tillegget og betalingsalternativet du foretrekker, klikker du på LEGG TIL.
  5. Klikk på KJØP for å fullføre transaksjonen.

Når du har fullført kjøpet, sender vi deg en kvittering på e-post.

Finn ut mer om priser, fakturering og kampanjer for NFL Sunday Ticket

YouTube TV Base Plan + NFL Sunday Ticket inkluderer følgende:

• de fleste kampene før sesongstart
  • kamper i den ordinære sesongen, inkludert kamper fra andre områder samt lokale og nasjonale sendinger
  • kamper etter sesongslutt

Du kan kjøpe NFL Sunday Ticket som et årsabonnement eller kombinere det med NFL RedZone. Du kan velge abonnement og registrere deg her.

Husk at du må ha et Base Plan-abonnement for å bruke NFL Sunday Ticket på YouTube TV. YouTube TV Base Plan koster USD 72,99 per måned.

Jeg betaler for YouTube TV via mobiloperatøren eller internettleverandøren min. Kan jeg legge til NFL Sunday Ticket?
Frontier-, Verizon- og WOW!-kunder kan nå kjøpe NFL Sunday Ticket via leverandøren sin. Kunder hos disse leverandørene kan også være kvalifisert for unike sparetilbud som rabatter eller kuponger.

Jeg abonnerer på YouTube TV. Jeg har en kupong for å registrere meg for NFL Sunday Ticket via en mobiloperatør (f.eks. Verizon) eller en internettleverandør. Hvordan løser jeg inn kupongen for å få rabatt på NFL Sunday Ticket?

For å løse inn en kupong for NFL Sunday Ticket som eksisterende abonnent må du si opp YouTube TV-abonnementet ditt. Du kan deretter registrere deg på nytt med kupongkoden fra partneren vår.

Hvis du sier opp YouTube TV Base Plan-abonnementet ditt, mister du eventuelle spesialrabatter du har på Base Plan eller eventuelle tillegg, for eksempel NFL Sunday Ticket.

Blir NFL Sunday Ticket på YouTube TV-abonnementet mitt fornyet for fremtidige sesonger?

Fra og med mandag 10. juli 2023, når du kjøper NFL Sunday Ticket som et tillegg i YouTube TV Base Plan-abonnementet ditt med YouTube-fakturering, fornyes NFL Sunday Ticket-abonnementet ditt automatisk hver sesong til den utsalgsprisen som gjelder på den aktuelle datoen.

Hvis du kjøpte NFL Sunday Ticket-tillegget for YouTube TV før mandag 10. juli, fornyes ikke abonnementet ditt automatisk neste sesong. Hvis du vil legge til NFL Sunday Ticket i YouTube TV-abonnementet ditt neste sesong, må du kjøpe tillegget på nytt til utsalgsprisen som gjelder på den aktuelle datoen.

Slik avbryter du fornyelsen av tillegg:

1. Gå til tv.youtube.com på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen din.
  3. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt , og så på Innstillinger .
  4. Under «Abonnementer» finner du NFL Sunday Ticket-abonnementet ditt og informasjon om neste faktureringssyklus.

Merk: Hvis du vil avbryte fornyelsen av NFL Sunday Ticket for et YouTube TV-abonnement som er satt på pause, må du vente til YouTube TV-abonnementet ditt blir gjenopptatt. Hvis du sier opp YouTube TV-abonnementet ditt, avbrytes også fornyelsen av NFL Sunday Ticket.

Kan jeg si opp eller få refusjon for NFL Sunday Ticket på YouTube TV?

Nei. Vi tilbyr ikke oppsigelser eller refusjoner for NFL Sunday Ticket.

Du kan si opp den automatiske fornyelsen for fremtidige sesonger. Finn ut hvordan du avbryter fornyelsen av NFL Sunday Ticket på YouTube TV.

Hva skjer hvis jeg sier opp YouTube TV Base Plan-abonnementet mitt eller setter det på pause når jeg har lagt til NFL Sunday Ticket?

For å kjøpe og få tilgang til NFL Sunday Ticket på YouTube TV må du ha et aktivt YouTube TV Base Plan-abonnement. Hvis du sier opp Base Plan-abonnementet ditt eller setter det på pause, mister du tilgangen til NFL Sunday Ticket ved slutten av den aktuelle faktureringssyklusen, og du får ingen refusjon. Du mister også tilgangen til eventuelle kostnadsfrie prøveperioder du har løst inn for NFL Sunday Ticket.

For å få tilgang til NFL Sunday Ticket igjen må du starte YouTube TV Base Plan-abonnementet på nytt fra kontoen du brukte da du registrerte deg. Finn ut hvordan du administrerer YouTube TV-abonnementet ditt.

Hva er Max-tilbudet «Vi spanderer»?

Du kan være kvalifisert for opptil fire måneder med Max – vi spanderer – når du registrerer deg for YouTube TV Base Plan og legger til NFL Sunday Ticket. Lengden på prøveperioden som er tilgjengelig for deg, kan være kortere avhengig av datoen du registrerte deg.

Kvalifiseringinformasjon for Max-tilbudet «Vi spanderer»

Max-tilbudet «Vi spanderer» gjelder for kvalifiserte YouTube TV-abonnenter som kjøper eller allerede har kjøpt NFL Sunday Ticket-tillegget for sesongen 2023–2024 via YouTube-fakturering.

• Inneværende Max- og Entertainment Plus-abonnenter er ikke kvalifisert for dette tilbudet.
  • Du må ha et aktivt YouTube TV Base Plan-abonnement med NFL Sunday Ticket eller NFL Sunday Ticket med NFL RedZone for å være kvalifisert for dette tilbudet. NFL RedZone er ikke påkrevd for å være kvalifisert.
  • Tidligere abonnenter på Max, HBO Max og Entertainment Plus som har sagt opp eller fullført den kostnadsfrie prøveperioden på Max, HBO Max eller Entertainment Plus for mer enn 90 dager siden, kan være kvalifisert for dette tilbudet.
  • Brukere som faktureres for YouTube TV Base Plan-abonnementet direkte via en tredjepart eller annen faktureringsplattform, og som har et aktivt NFL Sunday Ticket- eller NFL Sunday Ticket med NFL RedZone-abonnement, kan være kvalifisert for dette tilbudet.

Kvalifiseringsstatusen din kan endres. Gå til YouTube TV-innstillingene for å sjekke om du er kvalifisert for dette tilbudet.

Løs inn Max-tilbudet «Vi spanderer»

Slik gjør du krav på Max-tilbudet «Vi spanderer» som ny YouTube TV-abonnent:

1. Gå til tv.youtube.com på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen din.
  3. Klikk på START EN KOSTNADSFRI PRØVEPERIODE eller REGISTRER DEG hvis du allerede har løst inn den kostnadsfrie prøveperioden på YouTube TV.
  4. Velg «Base Plan» etterfulgt av klikk på NESTE.
  5. Finn «NFL Sunday Ticket» for å se gjennom priser og pakkealternativer med eller uten NFL RedZone etterfulgt av merk av i boksen for å velge et tillegg.
  6. Finn «Max» for å se gjennom detaljer om priser og prøveperioder, inkludert varigheten på prøveperioden på opptil fire måneder etterfulgt av merk av i boksen for å velge Max-tillegget etterfulgt av velg Gå til kassen.
    Merk: Hvis du ikke ser noe «Vi spanderer»-tilbud eller bare ser en prøveperiode på sju dager når du velger Max-tillegget, er du foreløpig ikke kvalifisert for denne promoteringen.
  7. Gå gjennom abonnementene og betalingsopplysningene dine etterfulgt av klikk på START ABONNEMENTET for å fullføre kjøpet.

Slik gjør du krav på Max-tilbudet «Vi spanderer» som eksisterende YouTube TV-abonnent:

1. Gå til tv.youtube.com på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen din.
  3. Klikk på profilbildet ditt etterfulgt av klikk på Innstillinger .
  4. Velg tillegg under «Abonnementer»:
    1. Hvis du ikke abonnerer på NFL Sunday Ticket på YouTube TV ennå, kan du se etter «NFL Sunday Ticket» for å se gjennom priser og pakkealternativer med eller uten NFL RedZone etterfulgt av klikk på LEGG TIL.
    2. Når du har registrert deg for NFL Sunday Ticket på YouTube TV, ser du etter «Max» etterfulgt av klikk på LEGG TIL.
      Merk: Hvis du ikke ser noe «Vi spanderer»-tilbud eller bare ser en prøveperiode på sju dager når du velger Max-tillegget, er du foreløpig ikke kvalifisert for denne promoteringen.
  5. Klikk på KJØP for å fullføre transaksjonen.

Vi sender deg en kvittering og en bekreftelse på prøveperioden på e-post når du har fullført kjøpet.

For å beholde prøveperioden på Max «Vi spanderer» må du ha et aktivt YouTube TV Base Plan-abonnement med NFL Sunday Ticket eller NFL Sunday Ticket med NFL RedZone. NFL RedZone er ikke påkrevd for å beholde prøveperioden. Hvis du sier opp YouTube TV i løpet av prøveperioden på Max, mister du tilgangen til prøveperioden på Max, og abonnementet på Max blir automatisk sagt opp.

Du blir automatisk fakturert USD 15,99 per måned, med mindre du sier opp abonnementet på Max før prøveperioden er over. Gå til abonnementene dine for å finne sluttdatoen for prøveperioden.

Finn ut mer om NFL Sunday Ticket på YouTube TV

Hvilke enheter kan jeg bruke for å se på NFL Sunday Ticket på YouTube TV?

Når du kjøper NFL Sunday Ticket-tillegget for YouTube TV, kan du se det på disse enhetene:
Spillkonsoller
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • XBOX One S
  • Xbox One
Smart-TV-er Smart-TV-er med Fire TV Edition produsert av Toshiba, Insignia, Element og Westinghouse
Smart-TV-er fra Hisense (utvalgte modeller)
Smart-TV-er fra LG (bare 2016-modeller og nyere)
TV-er fra Roku (alle modeller)
Smart-TV-er fra Samsung (bare 2017-modeller og nyere)
SmartCast-TV-er fra Vizio (utvalgte modeller)
Strømmeenheter Android TV
(Merk: TV-er som kjører en mobilversjon av Android, støttes kanskje ikke.)
Apple TV (4. generasjon og 4K)
Chromecast med Google TV
  • Fire TV Stick (3. generasjon)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2. generasjon)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1. generasjon)
Google TV
(Merk: alle Google TV-er og -strømmeenheter for media)
Peloton
  • Roku Smart Soundbar
  • Roku Ultra
  • Roku Ultra LT
  • Roku Streaming Stick+
  • Roku Streaming Stick+ HE
  • Roku Streaming Stick (3600x og nyere modeller)
  • Roku Express+
  • Roku Express
  • Roku Premiere+
  • Roku Premiere
  • Roku 4
  • Roku 3 (4200x, 4230x)
  • Roku 2 (4210x)
TiVo Stream i 4K
Xfinity Flex-enheter

Kan jeg dele NFL Sunday Ticket på YouTube TV med familien min?

Ja Når du oppretter en Google-familiegruppe, kan du dele YouTube TV med opptil fem andre medlemmer uten ekstra kostnader.
Viktig: Du kan ikke starte eller bli med i Google-familiegrupper via en Google Workspace-konto. For å dele NFL Sunday Ticket med familiegruppen din, må du logge på den vanlige Google-kontoen din eller opprette en ny.
Vil du vite mer om familiedeling? Du finner mer informasjon i disse artiklene:

Hvordan vet jeg hvilke NFL-kamper jeg kan se i området mitt?

Med et YouTube TV Base Plan-abonnement kan du se de fleste kampene før sesongstart, kamper som sendes lokalt og nasjonalt i den ordinære sesongen, samt kamper etter sesongslutt. Når du legger til NFL Sunday Ticket i YouTube TV Base Plan-abonnementet ditt, kan du også se ordinære seriekamper som ikke vises i lokalområdet ditt, når sesongen starter i september.

Slik kan du se kommende og direktesendte kamper i området ditt:

1. Gå til tv.youtube.com, eller åpne YouTube TV-appen.
  2. Se etter direktesendte kamper på startsiden , eller gå til Direkte for å se hva som vises.

Kampene som er tilgjengelige for deg via YouTube TV og NFL Sunday Ticket-tillegget, avhenger av hvor du befinner deg. Du må derfor slå på posisjonstillatelser for YouTube TV. Finn ut hvordan du administrerer posisjonen din og bostedet ditt.

Hva skjer hvis jeg flytter eller ser kamper fra et annet sted?

Kampene som er tilgjengelige for deg via YouTube TV og NFL Sunday Ticket-tillegget, avhenger av posisjonen til enheten du ser kampene på.

For å se YouTube TV og NFL Sunday Ticket må du slå på posisjonstillatelser for YouTube TV. Hvis du flytter eller reiser til et annet sted, kan det hende at kampene som er tilgjengelige for deg, endres.

Finn ut mer om bosted og nåværende posisjon.