NFL Sunday Ticket ‑tilaus YouTube TV:ssä

NFL Sunday Ticketin avulla näet sellaiset National Football Leaguen (NFL) runkosarjan sunnuntai-iltapäivän ottelut, joita alueen paikalliset kanavat eivät näytä. Se on saatavilla YouTube TV Base Plan ‑tilauksen lisäpakettina. YouTube TV Base Plan ‐tilauksen hinta on 72,99 $ kuukaudessa.

YouTube TV:n tilaaminen

YouTube TV Base Plan ‐tilauksella ja NFL Sunday Ticket ‐lisäpaketilla näet seuraavat ottelut:

• NFL:n preseason-ottelut: Näet valtakunnallisesti esitettävät NFL Networkin ja ESPN:n ottelut sekä ABC:n, CBX:n, FOXin ja NBC:n paikalliset ottelut kanavilta, jotka sisältyvät YouTube TV Base Plan ‑tilaukseen. Voit tarkistaa alueellasi saatavilla olevat kanavat siirtymällä YouTube TV:n aloitussivulle ja lisäämällä postinumerosi.
    • Huomautus rajoituksista: Jos omalla alueellasi pelattava preseason-ottelu esitetään sekä paikallisella kanavalla että NFL Networkissa, siihen kohdistuu rajoitus eikä se ole katsottavissa NFL Networkista. Tämä rajoitus on voimassa silloinkin, kun paikallinen kanava ei sisälly alueellasi YouTube TV Base Plan ‑tilaukseen. Useimmat preseason-ottelut esitetään kuitenkin uudelleen myöhemmin NFL Networkissa, eikä rajoitus ole voimassa näissä uusintalähetyksissä.
  • Paikallisilla ja valtakunnallisilla kanavilla esitettävät NFL:n runkosarjan ottelut: Näet NFL:n runkosarjan valtakunnallisesti esitettävät ottelut, kuten ESPN:n Monday Night Footballin sekä CBS:n ja FOXin paikalliset ottelut kanavilta, jotka sisältyvät YouTube TV Base Plan ‑tilaukseesi.
  • Alueen ulkopuoliset NFL:n runkosarjan sunnuntai-iltapäivän ottelut: NFL Sunday Ticketillä näet syyskuusta alkaen CBS:n ja FOXin sunnuntai-iltapäivän runkosarjaottelut kanavilta, jotka eivät ole saatavilla alueellasi. Jos esimerkiksi olet Los Angelesissa mutta fanitat Miami Dolphinsia, näet kaikki Dolphinsin sunnuntaiottelut, joita NBC, CBS tai FOX eivät alueellasi esitä.
  • NFL:n pudotuspelien ottelut: Näet CBS:n, FOXin, ESPN:n ja NBC:n valtakunnallisesti esittämät pudotuspeliottelut YouTube TV Base Plan ‑tilauksella.

Tästä artikkelista näet esimerkiksi, miten voit tilata YouTube TV:n ja NFL Sunday Ticketin ensimmäistä kertaa tai miten lisäät NFL Sunday Ticketin aiemmin tekemääsi tilaukseen.

YouTube TV:n ja NFL Sunday Ticketin tilaaminen

Jos et ole aiemmin käyttänyt YouTube TV:tä, sinun on ensin tilattava jäsenyys tai aloitettava YouTube TV:n maksuton kokeilu. Uudet tilaajat ovat oikeutettuja YouTube TV:n maksuttomaan kokeiluun, jos he eivät ole lunastaneet sitä aiemmin.

Rekisteröityminen:

1. Mene tietokoneella osoitteeseen tv.youtube.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Jos olet jo lunastanut maksuttoman YouTube TV ‐kokeilun, valitse START FREE TRIAL (ALOITA MAKSUTON KOKEILU) tai SIGN UP (REKISTERÖIDY).
  4. Varmista, että valittuna on Base Plan ja sitten valitse NEXT (SEURAAVA).
  5. Etsi "NFL Sunday Ticket", niin näet hinnat ja pakettivaihtoehdot joko NFL RedZonen kanssa tai ilman.
  6. Valitse lisäpaketti ja maksutapa klikkaamalla valintaruutua ja sitten klikkaa NEXT: CHECKOUT (SEURAAVA: KASSA).
  7. Tarkista tilaus- ja maksutiedot ja sitten viimeistele osto klikkaamalla START MEMBERSHIP (ALOITA JÄSENYYS).

Kun olet viimeistellyt oston, lähetämme sinulle kuitin sähköpostitse.

Tarvitsetko apua NFL Sunday Ticketin tilaamiseen YouTube TV:ssä?

NFL Sunday Ticketin lisääminen YouTube TV ‐jäsenyyteen

Näin lisäät NFL Sunday Ticketin nykyiseen YouTube TV ‐jäsenyyteesi:

1. Mene osoitteeseen tv.youtube.com.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi ja sitten Settings (Asetukset) .
  3. Etsi "NFL Sunday Ticket", niin näet hinnat ja pakettivaihtoehdot joko NFL RedZonen kanssa tai ilman.
  4. Valitse haluamasi lisäpaketin ja maksutavan vierestä ADD (LISÄÄ).
  5. Viimeistele maksu valitsemalla PURCHASE (OSTA).

Kun olet viimeistellyt oston, lähetämme sinulle kuitin sähköpostitse.

NFL Sunday Ticketin hinnoittelu, laskutus ja tarjoukset

Kun sinulla on YouTube TV Base Plan ‑tilaus ja NFL Sunday Ticket ‑lisäpaketti, näet

• useimmat preseason-ottelut
  • runkosarjan ottelut sisältäen alueen ulkopuoliset ottelut sekä paikalliset ja kansalliset lähetykset
  • pudotuspelien ottelut.

Voit ostaa NFL Sunday Ticketin vuosittain tai yhdistää sen NFL RedZoneen. Voit valita paketin ja tilata sen täältä.

Muista, että tarvitset YouTube TV Base Plan ‑tilauksen nähdäksesi NFL Sunday Ticketin YouTube TV:ssä. YouTube TV Base Plan ‐tilauksen hinta on 72,99 $ kuukaudessa.

Maksan YouTube TV:stä mobiilioperaattorin tai internetpalveluntarjoajan kautta. Voinko kuitenkin lisätä NFL Sunday Ticketin tilaukseen?
Frontier, Verizon ja WOW! tarjoavat nyt asiakkailleen mahdollisuuden ostaa NFL Sunday Ticketin palveluntarjoajan kautta. Lisäksi nämä asiakkaat voivat saada erikoistarjouksia, kuten alennuksia tai kuponkeja.

Olen YouTube TV:n tilaaja. Minulla on kuponki, jonka avulla voin tilata NFL Sunday Ticketin mobiilioperaattorin (esim. Verizonin) tai internetpalveluntarjoajan kautta. Miten lunastan NFL Sunday Ticket ‐alennukseen oikeuttavan kupongin?

Jos haluat lunastaa NFL Sunday Ticket ‐kupongin nykyisenä tilaajana, sinun on peruttava YouTube TV ‐tilaus. Voit rekisteröityä uudelleen kumppanimme antamalla kuponkikoodilla.

Jos perut YouTube TV Base Plan ‐tilauksen, menetät Base Plan ‐tilauksen mahdolliset erikoisalennukset ja lisäpaketit, kuten NFL Sunday Ticketin.

Uusiutuuko YouTube TV ‐jäsenyyden NFL Sunday Ticket tuleville kausille?

Maanantaista 10.7.2023 alkaen NFL Sunday Ticketin tilaus uusiutuu automaattisesti joka kausi senhetkiseen vähittäishintaan, kun NFL Sunday Ticket on ostettu YouTube TV Base Plan ‑tilauksen lisäpakettina ja se laskutetaan YouTuben kautta.

Jos olet ostanut NFL Sunday Ticket ‐lisäpaketin YouTube TV ‑tilaukseen ennen 10.7., ostoksesi ei uusiudu automaattisesti tulevalle kaudelle. Jos haluat lisätä NFL Sunday Ticketin seuraavan kauden YouTube TV ‑tilaukseesi, sinun pitää ostaa lisäpaketti uudelleen voimassa olevaan vähittäishintaan.

Näin perut lisäpaketin uusiutumisen:

1. Mene tietokoneella osoitteeseen tv.youtube.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi ja valitse Settings (Asetukset) .
  4. Jäsenyydet-kohdasta näet NFL Sunday Ticket ‑tilauksen sekä tiedon seuraavasta laskutusjaksosta.

Huom. Jos haluat perua NFL Sunday Ticketin ja YouTube TV ‑tilauksesi on keskeytettynä, sinun pitää odottaa, kunnes keskeytys on päättynyt. Jos perut YouTube TV ‐tilauksen, myös NFL Sunday Ticketin uusiminen perutaan.

Voinko perua YouTube TV:n NFL Sunday Ticket ‑tilauksen tai saada siitä hyvitystä?

Et. NFL Sunday Ticket ‑tilausta ei voi perua, eikä siitä myönnetä hyvitystä.

Voit kuitenkin perua automaattisen uusimisen tulevilta kausilta. Katso ohjeet NFL Sunday Ticketin uusiutumisen perumiseen YouTube TV:ssä.

Mitä tapahtuu, jos perun tai keskeytän YouTube TV Base Plan ‑tilauksen sen jälkeen, kun olen lisännyt siihen NFL Sunday Ticketin?

NFL Sunday Ticketin ostaminen ja käyttäminen YouTube TV:ssä edellyttää voimassa olevaa YouTube TV Base Plan ‑tilausta. Jos perut tai keskeytät Base Plan ‑tilauksen, menetät pääsyn NFL Sunday Ticketiin voimassa olevan laskutusjakson päätyttyä etkä saa hyvitystä. Samalla menetät pääsyn mahdollisiin NFL Sunday Ticketin maksuttomiin kokeiluihin, jotka olet lunastanut.

Saat NFL Sunday Ticketin uudelleen käyttöön, kun aloitat uuden YouTube TV Base Plan ‑tilauksen samalla tilillä, jolla tilasit myös NFL Sunday Ticketin. Lue lisää YouTube TV ‐tilauksen ylläpitämisestä.

Mikä on Max maksutta ‐tarjous?

Voit nyt saada jopa neljä kuukautta Maxia maksutta, kun tilaat YouTube TV Base Plan ‐tilauksen ja lisäät NFL Sunday Ticketin. Saatavilla oleva kokeilujakso voi olla lyhyempi rekisteröitymispäivästä riippuen.

Max maksutta ‐tarjouksen kelpoisuustiedot

Max maksutta ‐tarjous koskee ehdot täyttäviä YouTube TV:n tilaajia, jotka ostavat tai ovat jo ostaneet NFL Sunday Ticket ‐lisäpaketin kaudelle 2023–2024 YouTuben laskutuksen kautta.

• Tarjous ei ole saatavilla nykyisille Max- ja Entertainment Plus ‐tilaajille.
  • Tarjous edellyttää voimassa olevaa YouTube TV Base Plan ‐jäsenyyttä, johon kuuluu NFL Sunday Ticket tai NFL Sunday Ticket with NFL RedZone. Kelpoisuuteen ei edellytetä NFL RedZonea.
  • Tarjouksen voivat lunastaa entiset Max-, HBO Max- ja Entertainment Plus ‐tilaajat, jotka ovat peruneet kyseisen tilauksen tai päättäneet maksuttoman kokeilun yli 90 päivää sitten.
  • Tarjouksen voivat lunastaa käyttäjät, joita laskutetaan YouTube TV Base Plan ‐jäsenyydestä suoraan kolmannen osapuolen tai muun laskutusalustan kautta ja joilla on voimassa oleva NFL Sunday Ticket- tai NFL Sunday Ticket with NFL RedZone ‐jäsenyys.

Kelpoisuutesi voi muuttua. Tarkista YouTube TV:n asetuksista, oletko oikeutettu tähän tarjoukseen.

Max maksutta ‐tarjouksen lunastaminen

Näin voit lunastaa Max maksutta ‐tarjouksen uutena YouTube TV ‐tilaajana:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen tv.youtube.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Jos olet jo lunastanut maksuttoman YouTube TV ‐kokeilun, valitse START FREE TRIAL (ALOITA MAKSUTON KOKEILU) tai SIGN UP (REKISTERÖIDY).
  4. Varmista, että valittuna on Base Plan ja sitten valitse NEXT (SEURAAVA).
  5. Etsi "NFL Sunday Ticket", niin näet hinnat ja pakettivaihtoehdot joko NFL RedZonen kanssa tai ilman ja sitten valitse lisäpaketin valintaruutu.
  6. Etsi "Max", niin näet hinta- ja kokeilutiedot, kuten kokeilun keston, joka on enintään neljä kuukautta ja sitten valitse Max-lisäpaketin valintaruutu ja sitten valitse CHECKOUT (KASSA).
    Huom. Jos et näe Max maksutta ‐tarjousta tai näet vain seitsemän päivän kokeilun, et tällä hetkellä täytä tarjouksen ehtoja.
  7. Tarkista tilaus- ja maksutiedot ja sitten viimeistele osto klikkaamalla START MEMBERSHIP (ALOITA JÄSENYYS).

Näin voit lunastaa Max maksutta ‐tarjouksen YouTube TV ‐tilaajana:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen tv.youtube.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Klikkaa profiilikuvaasi  ja sitten valitse Settings (Asetukset) .
  4. Valitse Jäsenyydet-kohdasta haluamasi lisäpaketit:
    1. Jos et ole vielä NFL Sunday Ticket ‐tilaaja YouTube TV:ssä, etsi NFL Sunday Ticket ‐kohta. Sieltä näet pakettivaihtoehdot ja niiden hinnat ja pakettivaihtoehdot joko NFL RedZonen kanssa tai ilman ja sitten klikkaa ADD (LISÄÄ).
    2. Kun olet tilannut NFL Sunday Ticketin YouTube TV:ssä, etsi Max-kohta ja sitten klikkaa ADD (LISÄÄ).
      Huom. Jos et näe Max maksutta ‐tarjousta tai näet vain seitsemän päivän kokeilun, et tällä hetkellä täytä tarjouksen ehtoja.
  5. Viimeistele maksu valitsemalla PURCHASE (OSTA).

Kun olet tehnyt ostoksen, lähetämme sinulle kuitin ja kokeiluvahvistuksen.

Jos haluat pitää Max maksutta ‐kokeilun, sinulla on oltava voimassa oleva YouTube TV Base Plan ‐jäsenyys, johon kuuluu NFL Sunday Ticket tai NFL Sunday Ticket with NFL RedZone. Kokeilun pitäminen ei edellytä NFL RedZonea. Jos perut YouTube TV:n Max-kokeilujakson aikana, menetät pääsyn Max-kokeiluun ja Max-tilauksesi perutaan automaattisesti.

Sinulta veloitetaan automaattisesti 15,99 $/kk, ellet peru Max-tilausta ennen kokeilun päättymistä. Näet kokeilun päättymispäivän jäsenyyksistä.

Lue lisää NFL Sunday Ticketin käytöstä YouTube TV:ssä

Millä laitteilla voin katsoa NFL Sunday Ticketiä YouTube TV:ssä?

Kun ostat NFL Sunday Ticket ‐lisäpaketin YouTube TV:hen, voit katsoa sitä näillä laitteilla:
Pelikonsolit
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
Älytelevisiot Toshiban, Insignian, Elementin ja Westinghousen valmistamat Fire TV Edition ‐älytelevisiot
Hisense-älytelevisiot (tietyt mallit)
LG-älytelevisiot (vain vuoden 2016 ja sitä uudemmat mallit)
Roku-televisiot (kaikki mallit)
Samsung-älytelevisiot (vain vuoden 2017 ja sitä uudemmat mallit)
Vizio SmartCast TV:t (tietyt mallit)
Striimauslaitteet Android TV
(huom. Android-mobiiliversiota käyttäviä televisioita ei välttämättä tueta)
Apple TV (4. sukupolvi ja 4K)
Chromecast with Google TV
  • Fire TV Stick (3. sukupolvi)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2. sukupolvi)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1. sukupolvi)
Google TV
(huom. kaikki Google TV:t ja mediatoistolaitteet)
Peloton
  • Roku Smart Soundbar
  • Roku Ultra
  • Roku Ultra LT
  • Roku Streaming Stick+
  • Roku Streaming Stick+ HE
  • Roku Streaming Stick (3600x ja uudemmat mallit)
  • Roku Express+
  • Roku Express
  • Roku Premiere+
  • Roku Premiere
  • Roku 4
  • Roku 3 (4200x, 4230x)
  • Roku 2 (4210x)
TiVo Stream 4K
Xfinity Flex ‐laitteet

Voinko jakaa YouTube TV:n NFL Sunday Ticketin perheelleni?

Kyllä. Kun luot Google-perheryhmän, voit jakaa YouTube TV:n jopa viidelle ilman lisämaksua.
Tärkeää: Et voi perustaa Google-perheryhmää tai liittyä sellaiseen Google Workspace ‐tilillä. Jos haluat jakaa NFL Sunday Ticketin perheryhmällesi, kirjaudu tavalliselle Google-tilille tai luo sellainen.
Haluatko tietää lisää perheelle jakamisesta? Katso nämä artikkelit:

Mistä näen alueellani saatavilla olevat NFL-ottelut?

Näet useimmat preseason-ottelut, paikallisesti ja valtakunnallisesti lähetetyt runkosarjan ottelut ja pudotuspelien ottelut YouTube TV Base Plan ‐tilauksella. Kun lisäät YouTube TV Base Plan ‐tilaukseen NFL Sunday Ticketin, näet syyskuusta alkaen myös sellaiset runkosarjan ottelut, joita ei lähetetä alueellasi.

Näin näet tulevat ja suorat ottelut alueellasi:

1. Mene osoitteeseen tv.youtube.com tai avaa YouTube TV ‐sovellus.
  2. Etsi suorana näytettäviä otteluita etusivulta tai Live-kohdasta .

YouTube TV:n ja NFL Sunday Ticket ‑lisäpaketin kautta katsottavat ottelut määräytyvät katselualueesi mukaan, joten sinun täytyy sallia YouTube TV:lle pääsy sijaintiisi. Katso, miten voit vaihtaa nykyistä sijaintiasi ja kotialuettasi.

Mitä tapahtuu, jos muutan tai katson sisältöä eri paikasta?

YouTube TV:n ja NFL Sunday Ticket ‑lisäpaketin kautta katsottavat ottelut määräytyvät laitteesi sijaintiin pohjautuvan katselualueen perusteella.

Sinun on sallittava YouTube TV:lle pääsy sijaintiin, jotta voit katsoa YouTube TV:tä ja NFL Sunday Ticketiä. Jos muutat toiselle paikkakunnalle, saatavillasi olevat ottelut voivat muuttua.

Lue lisää kotialueesta ja nykyisestä sijainnista.