Få NFL Sunday Ticket på YouTube TV

Med NFL Sunday Ticket kan du se kampe fra hovedsæsonen i National Football League (NFL) søndag eftermiddag, der ikke sendes på lokale tv-kanaler i dit område. NFL Sunday Ticket er tilgængelig som en tilføjelse til et YouTube TV-basisabonnement. Et YouTube TV-basisabonnement koster 72,99 USD om måneden.

Sådan tilmelder du dig YouTube TV

Med et YouTube TV-basisabonnement og NFL Sunday Ticket som tilføjelse kan du se:

• NFL-træningskampe: Se NFL-træningskampe, som vises nationalt på NFL Network og ESPN og lokalt på tv-kanaler såsom ABC, CBS, FOX og NBC, der er inkluderet i dit YouTube TV-basisabonnement. Du kan se, hvilke kanaler der er tilgængelige i dit område, ved at gå til YouTube TV-velkomstsiden og indtaste dit postnummer.
    • Bemærk! Hvis en træningskamp i dit område sendes på en lokal kanal og NFL Network, bliver den underlagt embargo ("visningsbegrænsninger") og vises ikke på NFL Network, heller ikke hvis den lokale kanal ikke er tilgængelig som en del af YouTube TV-basisabonnementet i dit område. De fleste træningskampe sendes dog igen på senere datoer og tidspunkter på NFL Network, og disse genudsendelser er ikke underlagt de samme begrænsninger.
  • NFL-kampe i hovedsæsonen på lokale og nationale kanaler: Se NFL-kampe i hovedsæsonen, der vises nationalt, f.eks. Monday Night Football på ESPN, og lokalt på CBS- og FOX-kanaler, som er inkluderet i dit YouTube TV-basisabonnement.
  • Out of market-NFL-kampe søndag eftermiddag i hovedsæsonen: Se kampe i hovedsæsonen søndag eftermiddag (EST), der vises på CBS og FOX på kanaler, som ikke er tilgængelige i dit lokalområde, med NFL Sunday Ticket fra og med september. Så hvis du er Miami Dolphins-fan og bor i Los Angeles, kan du om søndagen se alle Dolphins-kampe, der ikke vises på NBC, CBS eller FOX i dit område.
  • Slutspilskampe i NFL: Se slutspilskampe, der vises nationalt på CBS, FOX, ESPN og NBC, med dit YouTube-basisabonnement.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du tilmelder dig YouTube TV og NFL Sunday Ticket for første gang, hvordan du føjer NFL Sunday Ticket til dit eksisterende medlemskab og meget mere.

Tilmeld dig YouTube TV og NFL Sunday Ticket

Hvis du ikke har brugt YouTube TV før, skal du først oprette et medlemskab eller en gratis prøveperiode på YouTube TV. Nye abonnenter er kvalificerede til en gratis prøveperiode på YouTube TV, så længe de ikke tidligere har indløst en.

Sådan tilmelder du dig:

1. Gå til tv.youtube.com på din computer.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Klik på START GRATIS PRØVEPERIODE eller TILMELD DIG, hvis du allerede har indløst din gratis prøveperiode på YouTube TV.
  4. Sørg for, at "Basisabonnement" er valgt og så Klik på NÆSTE.
  5. Find "NFL Sunday Ticket" for at se pris- og pakkemuligheder med eller uden NFL RedZone.
  6. Klik på feltet for at vælge en tilføjelse og en foretrukken betalingsmulighed og så Klik på NÆSTE: BETALING.
  7. Gennemgå dine abonnementer og betalingsoplysninger og så Klik på START MEDLEMSKAB for at gennemføre dit køb.

Når du har gennemført dit køb, sender vi en kvittering via mail.

Har du brug for hjælp til at tilmelde dig NFL Sunday Ticket på YouTube TV?

Føj NFL Sunday Ticket til dit YouTube TV-medlemskab

Sådan føjer du NFL Sunday Ticket til dit nuværende YouTube TV-medlemskab:

1. Gå til tv.youtube.com.
  2. Klik på dit profilbillede og så Indstillinger .
  3. Find "NFL Sunday Ticket" for at se pris- og pakkemuligheder med eller uden NFL RedZone.
  4. Klik på TILFØJ ud for din foretrukne tilføjelse og betalingsmulighed.
  5. Klik på KØB for at gennemføre din transaktion.

Når du har gennemført dit køb, sender vi en kvittering via mail.

Få flere oplysninger om priser, fakturering og kampagner for NFL Sunday Ticket

YouTube TV-basisabonnement + NFL Sunday Ticket omfatter:

• De fleste træningskampe
  • Hovedsæsonkampe, inkl. out of market-kampe, lokale og nationale udsendelser
  • Slutspilskampe

Du kan få NFL Sunday Ticket på årlig basis eller kombinere det med NFL RedZone. Du kan vælge dit abonnement og tilmelde dig her.

Bemærk, at NFL Sunday Ticket på YouTube TV kræver et YouTube TV-basisabonnement. Et YouTube TV-basisabonnement koster 72,99 USD om måneden.

Jeg betaler for YouTube TV gennem mit mobilselskab eller min internetudbyder. Kan jeg tilføje NFL Sunday Ticket?
Kunder hos Frontier, Verizon og WOW! kan nu købe NFL Sunday Ticket via deres udbyder. Kunder hos disse udbydere kan også være kvalificerede til unikke besparelser som f.eks. rabatter eller kuponer.

Jeg abonnerer på YouTube TV. Jeg har en kupon til at tilmelde mig NFL Sunday Ticket via et mobilselskab (f.eks. Verizon) eller en internetudbyder. Hvordan indløser jeg min rabatkupon til NFL Sunday Ticket?

Som eksisterende abonnent skal du opsige dit YouTube TV-abonnement for at indløse en kupon til NFL Sunday Ticket. Du kan derefter tilmelde dig igen med den kuponkode, du har fået af vores partner.

Hvis du opsiger dit YouTube TV-basisabonnement, mister du alle de særtilbud, som du i øjeblikket har på basisabonnementet, eller eventuelle tilføjelser, som f.eks. NFL Sunday Ticket.

Bliver mit medlemskab af NFL Sunday Ticket på YouTube TV fornyet til fremtidige sæsoner?

Fra og med mandag den 10. juli 2023 bliver din NFL Sunday Ticket automatisk fornyet hver sæson til den aktuelle udsalgspris, når du køber NFL Sunday Ticket som en tilføjelse til dit YouTube TV-basisabonnement med YouTube-fakturering.

Hvis du har købt tilføjelsen NFL Sunday Ticket til YouTube TV inden mandag den 10. juli, fornyes dit køb ikke automatisk næste sæson. Hvis du vil have NFL Sunday Ticket føjet til dit YouTube TV-medlemskab i næste sæson, skal du købe tilføjelsen igen til den aktuelle udsalgspris.

Sådan annullerer du fornyelsen af din tilføjelse:

1. Gå til tv.youtube.com på din computer.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og dernæst klikke på Indstillinger .
  4. Du kan finde dit NFL Sunday Ticket-medlemskab og oplysninger om din næste faktureringsperiode under "Medlemskaber".

Bemærk! Hvis du vil annullere din fornyelse af NFL Sunday Ticket på et YouTube TV-medlemskab, der er sat på pause, skal du vente, indtil dit YouTube TV-medlemskab er genoptaget. Hvis du opsiger dit YouTube TV-medlemskab, annulleres fornyelsen af NFL Sunday Ticket også.

Kan jeg opsige eller få en refusion for NFL Sunday Ticket på YouTube TV?

Nej. Vi tilbyder ikke opsigelse eller refusion for NFL Sunday Ticket.

Du kan annullere den automatiske fornyelse af kommende sæsoner. Få flere oplysninger om, hvordan du annullerer fornyelsen af NFL Sunday Ticket på YouTube TV.

Hvad sker der, hvis jeg opsiger eller sætter mit YouTube TV-basisabonnement på pause, efter jeg har tilføjet NFL Sunday Ticket?

Du skal have et aktivt YouTube TV-basisabonnement for at købe og få adgang til NFL Sunday Ticket på YouTube TV. Hvis du opsiger eller sætter dit basisabonnement på pause, mister du adgangen til NFL Sunday Ticket ved udgangen af din nuværende faktureringsperiode, og du modtager ikke en refusion. Du mister også adgangen til eventuelle gratis prøveperioder på NFL Sunday Ticket, som du måske har gjort krav på.

For at få adgang til NFL Sunday Ticket igen skal du blot genstarte YouTube TV-basisabonnementet fra den konto, du brugte til at tilmelde dig. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dit YouTube TV-medlemskab.

Hvad omfatter tilbuddet på Max "på vores regning"?

Du er muligvis kvalificeret til at få Max i op til 4 måneder på vores regning, når du tilmelder dig et YouTube TV-basisabonnement og tilføjer NFL Sunday Ticket. Prøveperioden, der er tilgængelig for dig, kan være kortere afhængigt af den dato, hvor du tilmelder dig.

Oplysninger om kvalificering til tilbuddet på Max "på vores regning"

Tilbuddet på Max "på vores regning" er for kvalificerede YouTube TV-abonnenter, der køber eller allerede har købt NFL Sunday Ticket-tilføjelsen til sæsonen 2023-2024 via YouTube-fakturering.

• Nuværende Max- og Entertainment Plus-abonnenter er ikke kvalificerede til dette tilbud.
  • Du skal have og opretholde et aktivt YouTube TV-basisabonnement med NFL Sunday Ticket eller NFL Sunday Ticket med NFL RedZone for at være kvalificeret til dette tilbud. NFL RedZone er ikke påkrævet for at være kvalificeret.
  • Tidligere Max-, HBO Max- og Entertainment Plus-abonnenter, der har opsagt deres abonnement på eller fuldført deres prøveperiode på Max, HBO Max eller Entertainment Plus for mere end 90 dage siden, kan være kvalificerede til at indløse dette tilbud.
  • Brugere, der faktureres for deres medlemskab af et YouTube TV-basisabonnement direkte via en tredjepart eller en anden faktureringsplatform, og som har et aktivt medlemskab på NFL Sunday Ticket eller NFL Sunday Ticket med NFL RedZone, kan være kvalificeret til at indløse dette tilbud.

Din kvalificering kan ændre sig. Bekræft, at du er kvalificeret til dette tilbud, i dine indstillinger for YouTube TV

Indløs tilbuddet på Max "på vores regning"

Sådan indløser du tilbuddet på Max "på vores regning" som ny YouTube TV-abonnent:

1. Gå til tv.youtube.com på din computer.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Klik på START GRATIS PRØVEPERIODE eller TILMELD, hvis du allerede har indløst din gratis prøveperiode på YouTube TV.
  4. Sørg for, at "Basisabonnement" er valgt og så Klik på NÆSTE.
  5. Find "NFL Sunday Ticket" for at se priser og pakkemuligheder med eller uden NFL RedZone og så Markér afkrydsningsfeltet for at vælge en tilføjelse.
  6. Find "Max" for at gennemgå priser og oplysninger om prøveperiode, herunder prøveperioden på op til 4 måneder og så Markér afkrydsningsfeltet for at vælge Max-tilføjelsen og så Vælg BETALING.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se tilbuddet "på vores regning", eller hvis du kun kan se en prøveperiode på 7 dage, efter du har valgt Max-tilføjelsen, er du i øjeblikket ikke kvalificeret til denne kampagne.
  7. Gennemgå dine abonnementer og betalingsoplysninger og så Klik på START MEDLEMSKAB for at gennemføre dit køb.

Sådan indløser du tilbuddet på Max "på vores regning" som eksisterende YouTube TV-abonnent:

1. Gå til tv.youtube.com på din computer.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Klik på dit profilbillede og så Klik på Indstillinger .
  4. Vælg dine tilføjelser under "Medlemskaber":
    1. Hvis du endnu ikke abonnerer på NFL Sunday Ticket på YouTube TV, kan du kigge efter "NFL Sunday Ticket" for at gennemgå priser og pakkemuligheder med eller uden NFL RedZone og så Klik på TILFØJ.
    2. Når du har tilmeldt dig NFL Sunday Ticket på YouTube TV, skal du kigge efter "Max" og så Klik på TILFØJ.
      Bemærk! Hvis du ikke kan se tilbuddet "på vores regning", eller hvis du kun kan se en prøveperiode på 7 dage, efter du har valgt Max-tilføjelsen, er du i øjeblikket ikke kvalificeret til denne kampagne.
  5. Klik på KØB for at gennemføre din transaktion.

Vi sender dig en kvittering og en verificering på prøveperioden via mail, når du har gennemført købet.

Hvis du vil beholde din prøveperiode på Max "på vores regning", skal du have og opretholde et aktivt YouTube TV-basisabonnement med NFL Sunday Ticket eller NFL Sunday Ticket med NFL RedZone. NFL RedZone er ikke påkrævet for at beholde din prøveperiode. Hvis du opsiger YouTube TV i løbet af din prøveperiode på Max, mister du adgangen til prøveperioden på Max, og dit abonnement på Max opsiges automatisk.

Du debiteres automatisk 15,99 USD om måneden, medmindre du opsiger dit abonnement på Max, inden prøveperioden udløber. Du kan finde slutdatoen for din prøveperiode ved at gå til dine medlemskaber.

Få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket på YouTube TV

Hvilke enheder kan jeg bruge til at se NFL Sunday Ticket på YouTube TV?

Når du køber NFL Sunday Ticket-tilføjelsen til YouTube TV, kan du se den på disse enheder:
Spillekonsoller
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
Smart-tv Smart-tv fra Fire TV Edition produceret af Toshiba, Insignia, Element og Westinghouse
Smart-tv fra Hisense (udvalgte modeller)
Smart-tv fra LG (kun modeller fra 2016 eller nyere)
Tv fra Roku (alle modeller)
Smart-tv fra Samsung (kun modeller fra 2017 eller nyere)
SmartCast-tv fra Vizio (udvalgte modeller)
Streamingenheder Android TV
(Bemærk! Tv, der kører en mobilversion af Android, understøttes muligvis ikke)
Apple TV (4. generation og 4K)
Chromecast med Google TV
  • Fire TV Stick (3. generation)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2. generation)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1. generation)
Google TV
(Bemærk! Alle Google-tv og -streamingenheder)
Peloton
  • Roku Smart Soundbar
  • Roku Ultra
  • Roku Ultra LT
  • Roku Streaming Stick+
  • Roku Streaming Stick+ HE
  • Roku Streaming Stick (3600x og nyere modeller)
  • Roku Express+
  • Roku Express
  • Roku Premiere+
  • Roku Premiere
  • Roku 4
  • Roku 3 (4200x, 4230x)
  • Roku 2 (4210x)
TiVo Stream 4K
Xfinity Flex-enheder

Kan jeg dele NFL Sunday Ticket på YouTube TV med min familie?

Ja. Når du opretter en Google-familiegruppe, kan du dele YouTube TV med op til 5 andre familiemedlemmer uden yderligere omkostninger.
Vigtigt! Du kan ikke starte eller deltage i en Google-familiegruppe via en Google Workspace-konto. Hvis du vil dele NFL Sunday Ticket med din familiegruppe, skal du oprette en konto eller logge ind på din almindelige Google-konto.
Vil du vide mere om familiedeling? Du kan få flere oplysninger i disse artikler:

Hvordan ved jeg, hvilke NFL-kampe jeg kan se i mit område?

Du kan se de fleste træningskampe, lokale og nationale kampe i hovedsæsonen og slutspilskampe med et YouTube TV-basisabonnement. Når du føjer NFL Sunday Ticket til dit YouTube TV-basisabonnement, kan du også se hovedsæsonens kampe, der ikke vises i dit lokalområde, når sæsonen starter i september.

Sådan ser du kommende kampe og livekampe i dit område:

1. Gå til tv.youtube.com, eller åbn YouTube TV-appen
  2. Find livekampe på startsiden , eller gå til Live for at se, hvad der vises.

De kampe, du har adgang til via YouTube TV og NFL Sunday Ticket-tilføjelsen, afgøres af dit aktuelle visningsområde, så du skal aktivere lokationstilladelser for YouTube TV. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din aktuelle lokation og dit hjemmeområde.

Hvad sker der, hvis jeg flytter eller ser med fra en anden lokation?

De kampe, der er tilgængelige for dig via YouTube TV og tilføjelsen NFL Sunday Ticket, er baseret på dit aktuelle visningsområde, som fastlægges på baggrund af din enheds lokation.

Hvis du vil se YouTube TV og NFL Sunday Ticket, skal du aktivere lokationstilladelser for YouTube TV. Hvis du flytter eller rejser til en anden lokation, kan de kampe, du har adgang til, ændre sig.

Få flere oplysninger om hjemmeområde og aktuel lokation.