Få flere oplysninger om fællesskabsindlæg

YouTube Community Posts

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Du kan oprette opslag for at nå ud til og interagere med dine seere via afstemninger, quizzer, giffer, beskeder, billeder og videoer. Dine seere kan finde dine opslag på fanen Fællesskab på din kanalside. Opslag kan også blive vist på deres startside eller i deres abonnementsfeed, og hvis de abonnerer på din kanal, får de muligvis en notifikation, når du laver et opslag.

Opslag er ikke tilgængelige, hvis:

Hvis din kanals målgruppe er angivet som "lavet til børn", er fanen Fællesskab kun synlig for dig og ikke dine seere. Du kan heller ikke oprette nye opslag, men du kan se tidligere opslag.

Bemærk! Adgangen til fællesskabsopslag kan blive ændret afhængigt af din kanalrolle.

Se dine opslag

Du kan se dine opslag på fanen Fællesskab på din kanal og i sektionen Indhold i YouTube Studio. Sådan finder du dine opslag i YouTube Studio:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Opslag.

Hvis du har planlagt opslag til at blive udgivet i fremtiden, kan du se dem i YouTube Studio og i sektionen "Planlagt" på fanen Fællesskab. Du kan også finde dine udløbne opslag ved at gå til sektionen "Arkiveret" på fanen Fællesskab. Det er kun dig, der kan se denne sektion.

Bemærk! Opslag, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, er ikke tilladt på YouTube. Hvis vi vurderer, at dit opslag overtræder vores politikker, kan det blive fjernet, og kanalen kan få et strafklip. Kanaler, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, kan også få begrænset deres adgang til visse funktioner, bl.a. opslag.
tips til fællesskabsopslag til youtubere.

Tilpas kommentarindstillinger til opslag

Hvis kommentarer er slået fra på dine opslag, skal du sørge for, at din kanals standardindstillinger for kommentarer ikke er angivet til "Deaktiver kommentarer". Du kan også slå kommentarer til for et enkelt opslag i YouTube Studio på din computer.

YouTube kan af sikkerhedsmæssige årsager have deaktiveret kommentarer, f.eks. for at beskytte mindreårige eller af andre sikkerhedshensyn. Få flere oplysninger om, hvorfor kommentarer deaktiveres.

Opslag, hvor der deles videoer, følger de pågældende videoers indstillinger for kommentarer. Når du deler en video i et opslag, og kommentarer er slået fra for videoen, bliver kommentarer også slået fra for dit opslag. Kommentarer til en video kan være slået fra af følgende grunde:

Hvis du ejer den video, du deler, kan du vælge at slå kommentarer til eller fra for den specifikke video i YouTube Studio. Se, hvordan du konfigurerer dine kommentarindstillinger.