Livestriimien katseleminen

Katso livestriimejä ja ensiesityksiä, ja chattaile niiden aikana muiden kanssa YouTubessa.

• Livestriimien avulla voit katsella reaaliajassa lähetettyjä sisältöjä yhdessä muiden kanssa YouTubessa.
  • Ensiesitysten avulla voit katsoa uuden videon sisällöntuottajien ja heidän yhteisöjensä kanssa samaan aikaan.

Livestriimien ja ensiesitysten hakeminen ja katsominen

Näin voit selata tulevia ja parhaillaan esitettäviä livestriimejä ja ensiesityksiä:

1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Valitse alhaalta Tutustu.
  3. Valitse yläreunasta Live.

Vinkki: Saat ilmoituksen livestriimin tai ensiesityksen alkamisesta napauttamalla tapahtumaa ja valitsemalla Aseta muistutus.

Livestriimien katsominen Shorts-soittimessa

Saatat nähdä livestriimejä Shorts-fiidissä. Jos haluat katsoa jotakin livestriimiä, napauta Katso livenä. Sen jälkeen voit jutella chatissa, lähettää reaktioita, ostaa Super Chat ‑viestejä ja Super Stickereitä tai ostaa kanavajäsenyyden. Näet lisää livestriimejä pyyhkäisemällä ylös.

Löydät livestriimejä myös, kun keskeytät katsomasi Shorts-videon napauttamalla sitä ja valitset videosoittimen yläreunasta Live.

Huom. Ajastetut livestriimit, ensiesitykset ja vaakasuuntaiset livestriimit eivät näy Shorts-fiidissä.

Livestriimin uusintojen hakeminen ja katsominen

Kun livestriimi on päättynyt, kanava voi postata striimin kohokohtia tai näyttää koko striimin uusinnan. Kohokohdat ja uusinnat näkyvät videoina kanavalla.

Myös livechatin uusinnan voi lisätä näkyvin.

Chattailu muiden kanssa

Livestriimin tai ensiesityksen aikana voit jutella muiden kanssa livechatissa. Muista noudattaa YouTuben yhteisösääntöjä ja livestriimien turvallisuusohjeita.

Joissakin live-chateissa sinulla on mahdollisuus tukea sisällöntuottajia Super Chatin ja Super Stickersien avulla.

Super Chatit ja Super Stickerit ovat värikkäitä, chatiin kiinnitettäviä viestejä ja tarroja, joita voi käyttää livestriimien ja ensiesitysten aikana.

Lue lisää livechatin käyttämisestä.

Reaktioiden lisääminen

Kun katsot livestriimiä chatin ollessa auki, voit reagoida tapahtumiin nopeasti reaktioiden avulla. Sinä ja muut katsojat näette anonymisoidut reaktiot, eli reaktiota ei voi yhdistää sen lähettäjään.

Voit valita reaktioksi esimerkiksi sydämen, hymynaaman, paukkuserpentiinin, punastuneet kasvot ja 100-emojin.

Jos et halua nähdä reaktioita, voit laittaa vaakasuuntaisen koko näytön tilan päälle mobiililaitteella.