Miksi YouTubeen kannattaa kirjautua?

Haluamme, että käyttäjät pääsevät kokeilemaan kaikkia kirjautumisen hyötyjä, joten testaamme eri keinoja, joilla voimme muistuttaa heitä kirjautumaan sisään. Käyttäjä näkee esimerkiksi sisäänkirjautumiskehotteen YouTuben käytön aikana. Jos näet tämän kehotteen, etkä halua kirjautua sisään sillä kertaa, voit ohittaa sen.

Kirjaudu YouTubeen Google-tililläsi, niin voit löytää sinua kiinnostavaa sisältöä, olla yhteydessä YouTuben yhteisöön ja tehdä paljon muuta. Kirjautumalla sisään voit hyödyntää kaikkia seuraavia ominaisuuksia.

Tilaamalla suosikkikanavasi näet enemmän niiden sisältöä

Voit tilata kanavia ja saada niiltä ilmoituksia uusista videoista. Oletuksena saat ilmoituksia vain kanavan kohokohdista.

Soittolistojen luominen ja jakaminen

Luo soittolistoja, niin löydät suosikkivideosi ja pääset katsomaan niitä saman tien. Voit myös jakaa soittolistoja ystäviesi kanssa ja pyytää heitä yhteiskäyttäjiksi.

Yhteisössä vaikuttaminen

Voit olla yhteydessä suosikkikanaviisi ja ‑artisteihisi. Videoiden ja postausten kommenteissa voit kertoa tubettajille tai artisteille, mitä mieltä olet videosta. Voit myös esittää kysymyksiä ja pitää yhteyttä muihin faneihin.

Voit myös auttaa tekemään YouTubesta paremman kaikille käyttämällä yhteisötyökaluja, joihin kuuluu ilmoituksen tekeminen ja estäminen.

Muita tapoja hyödyntää YouTubea vieläkin tehokkaammin

Voit saada vielä enemmän irti YouTubesta näillä maksullisilla palveluilla:

Katsominen yksityisesti incognito-tilassa

Jos et halua YouTuben muistavan toimintaasi, käytä incognito-tilaa. Jos esimerkiksi katsot videota incognito-tilassa, se ei vaikuta tilisi videosuosituksiin.

Jos käytät mobiililaitetta, löydät incognito-tilan tilivalikosta. Tietokoneella voit käyttää suosikkiselaimesi yksityistä selaustilaa. Lue lisää incognito-tilasta.

Tietosuojan ylläpito

Yksityisyytesi suojaaminen on tärkeää Googlelle. Sisäänkirjautuneena pääset käsiksi dataasi YouTubessa ja näet, mitä dataa tilillesi tallennetaan. Voit myös hyödyntää kattavia yksityisyysasetuksia.