Miksi YouTubeen kannattaa kirjautua?

Jotta käyttäjät pääsisivät kokeilemaan kaikkia kirjautumisen etuja, testaamme eri keinoja, joilla voimme muistuttaa heitä kirjautumaan sisään. Käyttäjä näkee esimerkiksi sisäänkirjautumiskehotteen YouTuben käytön aikana. Jos näet tämän kehotteen, etkä halua kirjautua sisään sillä kertaa, voit ohittaa sen.

Kirjaudu YouTubeen Google-tililläsi, niin voit löytää sinua kiinnostavaa sisältöä, olla yhteydessä YouTuben yhteisöön ja tehdä paljon muuta. Kirjautumalla sisään voit hyödyntää kaikkia seuraavia ominaisuuksia.

Tilaamalla suosikkikanavasi näet enemmän niiden sisältöä

Voit tilata kanavia ja saada niiltä ilmoituksia uusista videoista. Oletuksena saat ilmoituksia vain kanavan kohokohdista.

Soittolistojen luominen ja jakaminen

Luo soittolistoja, niin löydät suosikkivideosi nopeasti ja pääset katsomaan niitä saman tien. Voit myös jakaa soittolistoja ystäviesi kanssa ja pyytää heitä yhteiskäyttäjiksi.

Yhteisössä vaikuttaminen

Voit olla yhteydessä suosikkikanaviisi ja ‑artisteihisi. Sisäänkirjautuneena voit kommentoida videoita ja postauksia, kertoa mielipiteesi videosta, esittää kysymyksiä ja pitää yhteyttä muihin faneihin.

Voit myös auttaa tekemään YouTubesta paremman kaikille käyttämällä yhteisötyökaluja, joihin kuuluu ilmoituksen tekeminen ja estäminen.

Muita tapoja hyödyntää YouTubea vieläkin tehokkaammin

Voit saada vielä enemmän irti YouTubesta näillä maksullisilla palveluilla:

Katsominen yksityisesti incognito-tilassa

Jos et halua YouTuben muistavan toimintaasi, käytä incognito-tilaa. Jos esimerkiksi katsot videota incognito-tilassa, se ei vaikuta tilisi suositeltuihin videoihin.

Jos käytät mobiililaitetta, löydät incognito-tilan tilivalikosta.  Tietokoneella voit käyttää suosikkiselaimesi yksityistä selaustilaa. Katso lisätietoja incognito-tilasta.

Tietosuojan ylläpito

YouTube on sitoutunut yksityisyytesi suojaamiseen.  Sisäänkirjautuneena voit katsoa YouTubeen liittyvää dataasi. Näet, mitä dataa tilillesi tallennetaan, ja voit valita useita eri yksityisyysasetuksia.