Per què és útil iniciar la sessió a YouTube?

Per ajudar-te a gaudir dels avantatges, estem provant maneres de recordar a les persones que iniciïn la sessió. Aquesta funció inclou una sol·licitud d'inici de sessió que es mostra quan utilitzes YouTube. Si veus aquesta sol·licitud però no vols iniciar la sessió en aquests moments, pots ignorar-la.

Iniciar la sessió a YouTube amb el teu Compte de Google t'ajudarà a trobar contingut que t'agradi, a connectar amb la comunitat de YouTube i més. A continuació, t'indiquem què obtens quan inicies la sessió:

Veure més contingut dels teus canals preferits mitjançant les subscripcions

Pots subscriure't a canals i triar si vols rebre notificacions quan pengin vídeos nous. De manera predeterminada, només t'enviarem la informació més destacada del canal.

Crear i compartir llistes de reproducció

Crea una llista de reproducció per trobar els teus vídeos preferits i mirar-los. Fins i tot pots compartir-la amb els teus amics i convidar-los perquè hi col·laborin.

Contribuir a la comunitat

Pots interaccionar amb els teus canals i artistes preferits. Els teus comentaris en vídeos i publicacions poden fer-los saber la teva opinió sobre el vídeo, fer preguntes i connectar amb altres fans.

També pots ajudar-nos a fer que YouTube sigui un lloc millor per a tothom mitjançant les nostres eines de la comunitat, com ara les eines per informar i bloquejar.

Altres maneres de gaudir encara més de YouTube

Pots gaudir encara més de YouTube amb aquests serveis de pagament opcionals:

Mirar vídeos de manera privada amb el mode d'incògnit

Si no vols que YouTube recordi la teva activitat, pots utilitzar el mode d'incògnit. Per exemple, si mires un vídeo en mode d'incògnit, no afectarà els vídeos recomanats del teu compte.

En dispositius mòbils, pots trobar el mode d'incògnit al menú del compte. També pots utilitzar el mode privat del teu navegador preferit. Obtén més informació sobre el mode d'incògnit.

Controlar la privadesa

Google té el compromís de protegir la teva privadesa. Quan tens la sessió iniciada, pots accedir a Les teves dades a YouTube per consultar quines dades s'emmagatzemen al teu compte i treure profit d'un conjunt complet d'opcions de configuració de privadesa.