Hoekom moet ek by YouTube aanmeld?

Om jou te help om die voordele van aanmelding te ervaar, toets ons tans maniere om mense daaraan te herinner om aan te meld. Hierdie kenmerk bevat ’n aanmeldporboodskap wat gewys word wanneer jy YouTube gebruik. Jy kan hierdie porboodskap toemaak as jy dit sien en nie nou wil aanmeld nie.

As jy met jou Google-rekening by YouTube aanmeld, kan dit jou help om inhoud te kry waarvan jy hou, met die YouTube-gemeenskap kontak te maak, en meer. Hier's wat jy kry wanneer jy aanmeld:

Sien meer vanaf jou gunstelingkanale deur in te teken

Jy kan op kanale inteken en kies om kennisgewings te kry wanneer nuwe video’s opgelaai is. Ons sal by verstek net hoogtepunte vanaf die kanaal vir jou stuur.

Skep en deel snitlyste

Skep ’n snitlys om jou gunstelingvideo’s te kry en te kyk. Jy kan dit selfs met jou vriende deel en hulle nooi om saam te werk daaraan.

Dra by tot die gemeenskap

Jy kan interaksie met jou gunstelingkanale en -kunstenaars hê. Met jou opmerkings op video’s en plasings kan jy vir hulle wys wat jy van hul video dink, vrae vra, en met ander aanhangers kontak maak.

Jy kan ook help om YouTube vir almal beter te maak deur ons gemeenskapnutsgoed soos gee aan en blokkeer te gebruik.

Opsionele maniere om selfs meer uit YouTube te kry

Jy kan selfs meer uit YouTube kry met hierdie opsionele betaalde dienste:

• YouTube Premium: Kry ’n advertensievrye ervaring, agtergrondspeel en meer.
  • Ondersteun jou gunstelingskeppers: Lig jou boodskap in regstreekse klets uit met Superklets, koop goedere, en kry spesiale byvoordele deur ’n kanaallid te word.

Kyk privaat met Incognitomodus

As jy nie wil hê dat YouTube jou aktiwiteit moet onthou nie, kan jy Incognitomodus gebruik. As jy byvoorbeeld in Incognitomodus na ’n video kyk, sal dit nie jou rekening se aanbevole video's verander nie.

Op mobiele toestelle kan jy Incognito op die rekeningkieslys kry. Of jy kan jou gunstelingblaaier se privaat modus gebruik. Kom meer te wete oor Incognitomodus.

Beheer jou privaatheid

YouTube is daartoe verbind om jou privaatheid te beskerm. Wanneer jy aangemeld is, kan jy toegang kry tot jou data in YouTube om te kyk watter data in jou rekening geberg word. Jy kan ook ’n omvattende stel privaatheidinstellings benut.