Opdateringer vedrørende seere

Brug denne artikel til at se alle de seneste ændringer på YouTube. Hvis du er YouTube Premium-medlem, kan du læse om opdateringer og kampagner her. Hvis du er youtuber, kan du læse om ændringer af værktøjer og funktioner her.

Seneste opdateringer

Opdateringer fra de seneste 2 uger

• Reaktioner er nu tilgængelige på alle platforme: Reaktioner er blevet udvidet til livechat på computere og Android-mobilenheder foruden iPhones og iPads. Med reaktioner kan du svare med det samme ved at trykke på den reaktion, der svarer til dit humør. Reaktioner er anonyme. Få flere oplysninger.
  • Lyt til YouTube Music på HomePod og Fitbit: Hvis du er YouTube Music Premium- eller YouTube Premium-medlem, kan du lytte til downloadet musik og downloadede podcasts på understøttede Fitbit-enheder og Apple HomePods. Få flere oplysninger.
  • Lyt til podcasts i YouTube Music: Hvis du er i Europa, Mellemøsten eller Afrika, er podcasts nu tilgængelige i YouTube Music-appen. Find dine yndlingspodcasts, og lyt til dem i baggrunden uanset medlemskabsstatus. Se, hvordan du finder podcasts i YouTube Music.
  • Lyt til podcasts i YouTube Music: Hvis du befinder dig i Canada, Latinamerika, Asien eller Stillehavsøerne, er podcasts nu tilgængelige i YouTube Music-appen. Find dine yndlingspodcasts, og lyt til dem i baggrunden uanset medlemskabsstatus. Se, hvordan du finder podcasts i YouTube Music.
  • Kommentarer i YouTube Music: Du kan nu kommentere sange, videoer og podcastafsnit i YouTube Music-appen på iOS og Android. Du kan bruge kommentarer til at udtrykke dig og komme i kontakt med andre YouTube-brugere. Få flere oplysninger.
  • Køb et studieabonnement på NFL Sunday Ticket: Vi udruller NFL Sunday Ticket-studieabonnementet fra onsdag den 23. august 2023. Kvalificerede studerende kan købe NFL Sunday Ticket på YouTube for 109 USD eller kombinere det med NFL RedZone for 10 USD mere. Studieabonnementet vil være tilgængeligt i hele landet, inden hovedsæsonen starter i september. Få flere oplysninger om studieabonnementet.

Welcome to the YouTube Viewers Channel!

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Tidligere opdateringer

Opdateringer fra de seneste 6 måneder

August 2023

• Se Samples i YouTube Music-appen: Samples er en ny oplevelse i YouTube Music-appen, der tilbyder en stream af personligt tilpassede musikvideosegmenter. Se, hvordan du bruger Samples, eller tryk på Samples i menuen nederst for at se indholdet.
  • Køb NFL Sunday Ticket med månedlige betalinger: Vi udruller månedlige betalingsplaner til køb af NFL Sunday Ticket på YouTube og YouTube TV. Seere i de fleste lande vil begynde at se muligheden for at købe NFL Sunday Ticket gennem en betalingsplan med 4 månedlige betalinger, svarende til den samme pris, som du får ved køb i én enkelt betaling. Få flere oplysninger om månedlige betalingsplaner.

Juli 2023

• Multivisning er tilgængelig i YouTube-appen: Med multivisning kan du se op til fire streams på samme tid på en streamingenhed eller et smart-tv. Med multivisning i YouTube-appen kan du se forskellige kampe på samme tid, ændre lyden for at høre de enkelte kampe, når spændingen intensiveres, og derefter gå til fuld skærm for at se alle detaljer. Få flere oplysninger om, hvordan du ser samtidige streams med multivisning.

Juni 2023

• Brug Pride-emotes 🏳️‍🌈: Vi introducerer nye måder, du kan vise fanerne på og dele dine tanker med andre i kommentarer til livechats – alt imens du støtter LGBTQ+ miljøet. I juni måned kan seere på udvalgte markeder se disse nye designs i emotevælgeren. Få flere oplysninger om live-emotes her. Vi er meget spændte på at se, hvordan I bruger disse emotes til at knytte bånd på YouTube.

Maj 2023

• Reaktioner, der er tilgængelige i livechat på iPhones og iPads: Når du ser en livestream med chatten åben på en iPhone eller iPad, kan du svare med det samme ved at trykke på den reaktion, der svarer til dit humør. Få flere oplysninger.
  • Historier vil ikke længere være tilgængelige fra og med den 26. juni: Fra den 26. juni vil Historier ikke længere være tilgængelige på YouTube. Du kan stadig se alle Historier, der allerede er uploadet den 26. juni, i 7 dage efter de oprindeligt blev delt. Få flere oplysninger.

April 2023

• Lyt til podcasts i YouTube Music: Hvis du befinder dig i USA, er podcasts nu tilgængelige i YouTube Music-appen. Find dine yndlingspodcasts, og lyt til dem i baggrunden uanset medlemskabsstatus. Se, hvordan du finder podcasts i YouTube Music.