Novetats per als espectadors

Consulta aquest article per estar al dia dels últims canvis a YouTube. Si ets membre de YouTube Premium, consulta les novetats i les promocions aquí. Si crees vídeos, consulta els canvis en les eines i funcions per a creadors aquí.

Darreres novetats

Novetats de les 2 darreres setmanes

• Les reaccions ja estan disponibles en totes les plataformes: les reaccions s'han ampliat al xat en directe en ordinadors i dispositius mòbils Android, a més de dispositius iPhone i iPad. Amb les reaccions, pots respondre al moment tocant la reacció que reflecteixi el teu estat d'ànim. Les reaccions són anònimes. Obtén més informació.
  • Escolta YouTube Music a HomePod i Fitbit: si ets membre de YouTube Music Premium o YouTube Premium, pots escoltar la música i els pòdcasts que has baixat als dispositius Fitbit i Apple HomePod compatibles. Obtén més informació.
  • Escolta pòdcasts a YouTube Music: si ets a l'Amèrica Llatina, a l'Àsia, al Canadà o a les illes del Pacífic, ara els pòdcasts estan disponibles a l'aplicació YouTube Music. Troba pòdcasts que t'agradin i escolta'ls en segon pla, sigui quin sigui el teu estat d'abonat. Obtén informació sobre com pots cercar pòdcasts a YouTube Music.
  • Comentaris a YouTube Music: ara pots comentar cançons, vídeos i episodis de pòdcasts a l'aplicació YouTube Music a iOS i Android. Els comentaris són una manera fantàstica d'expressar-te i de connectar amb altres usuaris de YouTube. Obtén més informació.
  • Compra un pla d'estudiant de l'NFL Sunday Ticket: llançarem el pla d'estudiant de l'NFL Sunday Ticket a partir del dimecres 23 d'agost de 2023. Els estudiants aptes poden comprar l'NFL Sunday Ticket a YouTube per 109 $ o un paquet amb l'NFL RedZone per 10 $ més. El pla d'estudiant estarà disponible en tot el país abans que comenci la temporada regular al setembre. Obtén més informació sobre el pla d'estudiant.

Welcome to the YouTube Viewers Channel!

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Novetats anteriors

Actualitzacions dels 6 darrers mesos

Agost de 2023

• Mira mostres a l'aplicació YouTube Music: Samples és una experiència nova de l'aplicació YouTube Music que ofereix un flux de segments de vídeos musicals personalitzats. Obtén informació sobre com pots utilitzar Samples o toca Samples al menú de la part inferior per començar a mirar mostres.
  • Compra l'NFL Sunday Ticket amb pagaments mensuals: estem llançant plans de pagament mensual per comprar l'NFL Sunday Ticket a YouTube i YouTube TV. Els espectadors de la majoria d'ubicacions començaran a veure l'opció per comprar l'NFL Sunday Ticket a través d'un pla de pagament de 4 pagaments mensuals, l'equivalent del mateix preu disponible si es compra amb un sol pagament. Obtén més informació sobre els plans de pagament mensual.

Juliol de 2023

• La multivisualització està disponible a l'aplicació YouTube: la multivisualització et permet mirar fins a quatre reproduccions en línia alhora en un dispositiu de reproducció en línia o en un televisor intel·ligent. Amb la multivisualització a l'aplicació YouTube, pots veure diferents partits alhora, canviar l'àudio per escoltar cada jugada quan s'intensifiqui l'acció i, a continuació, passar a pantalla completa per veure'n tots els detalls. Obtén informació sobre com pots mirar reproduccions en línia simultànies amb la multivisualització.

Juny de 2023

• Emotes amb Orgull🏳️‍🌈: et presentem noves maneres de destacar i compartir contingut als comentaris del xat en directe i, alhora, donar suport a la comunitat LGBTQ+. Durant el mes de juny, els espectadors de determinats mercats veuran aquests dissenys nous al selector d'emotes. Obtén més informació sobre els emotes en directe. Estem impacients per veure com tots utilitzeu els emotes per connectar amb altres usuaris a YouTube.

Maig de 2023

• Reaccions disponibles al xat en directe en dispositius iPhone i iPad: mentre mires una transmissió en directe amb el xat obert en un iPhone o iPad, pots respondre al moment tocant la reacció que reflecteixi el teu estat d'ànim. Obtén més informació.
  • Les històries deixaran d'estar disponibles a partir del 26 de juny: a partir del 26 de juny, les històries ja no estaran disponibles a YouTube. Encara podràs veure totes les històries publicades abans d'aquesta data durant 7 dies després d'haver-les compartit per primera vegada. Obtén més informació.

Abril de 2023