Kykeropdaterings

Gebruik hierdie artikel om op hoogte te bly van al die jongste veranderinge in YouTube. Lees hier oor opdaterings en promosies as jy ’n YouTube Premium-lid is. Lees hier oor veranderinge aan skeppernutsgoed en kenmerke as jy ’n videoskepper is.

Nuutste opdaterings

Opdaterings van die afgelope 2 weke

• Reaksies is nou op alle platforms beskikbaar: Reaksies het benewens iPhones en iPads uitgebrei na regstreekse klets op rekenaars en Android-mobieltoestelle. Met reaksies kan jy oombliklik reageer deur te tik op die reaksie wat ooreenstem met hoe jy voel. Reaksies is anoniem. Meer inligting.
  • Luister na YouTube Music op HomePod en Fitbit: As jy ’n YouTube Music Premium- of YouTube Premium-lid is, kan jy na afgelaaide musiek en podsendings luister op gesteunde Fitbits and Apple HomePods. Kry meer inligting.
  • Luister na podsendings in YouTube Music: As jy in Europa, die Midde-Ooste of Afrika is, is podsendings nou in die YouTube Music-app beskikbaar. Soek podsendings waarvan jy hou en luister na hulle op die agtergrond, ongeag jou lidmaatskapstatus. Vind uit hoe om podsendings in YouTube Music te kry.
  • Luister na podsendings in YouTube Music: As jy in Kanada, Latyns-Amerika, Asië, of die Stille Oseaaneilande is, is podsendings nou in die YouTube Music-app beskikbaar. Soek podsendings waarvan jy hou en luister op die agtergrond na hulle, ongeag jou lidmaatskapstatus. Vind uit hoe om podsendings in YouTube Music te kry.
  • Opmerkings in YouTube Music: Jy kan nou opmerkings maak op liedjies, video’s en poduitsendingepisodes in die YouTube Music-app op iOS en Android. Opmerkings is ’n goeie manier om jou uit te druk en met ander YouTube-gebruikers in aanraking te kom. Meer inligting.
  • Koop ’n NFL Sunday Ticket-studentepakket: Ons ontplooi die NFL Sunday Ticket-studentepakket vanaf 23 Augustus 2023. Studente wat kwalifiseer kan NFL Sunday Ticket op YouTube vir $109 koop of dit vir $10 meer met NFL RedZone saambondel. Die studentepakket sal voor die einde van die gewone seisoen in September landwyd beskikbaar wees. Kry meer inligting oor die studentepakket.

Welcome to the YouTube Viewers Channel!

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Vorige opdaterings

Opdaterings van die afgelope 6 maande

Augustus 2023

• Kyk Samples in die YouTube Music-app: Samples is ’n nuwe ervaring in die YouTube Music-app wat ’n stroom gepersonaliseerde musiekvideosegmente aanbied. Vind uit hoe om Samples te gebruik, of tik op Samples op die onderste kieslys om te begin kyk.
  • Koop NFL Sunday Ticket met maandelikse betalings: Ons ontplooi pakkette met maandelikse betalings om NFL Sunday Ticket op YouTube en YouTube TV te koop. Kykers in die meeste liggings sal die opsie begin sien om NFL Sunday Ticket deur ’n betaalpakket van 4 maandelikse betalings te koop, gelykstaande met dieselfde prys wat vir jou beskikbaar is as dit met ’n enkele betaling gekoop word. Kry meer inligting oor pakkette met maandelikse betalings .

Julie 2023

• Multikyk is in die YouTube-app beskikbaar: Met Multikyk kan jy op ’n stroomtoestel of slim-TV gelyktydig tot vier strome kyk. Met Multikyk in die YouTube-app kan jy verskillende wedstryde saam kyk, die oudio verander om deurlopende kommentaar te hoor wanneer die aksie hewiger word, en dan na volskerm oorskakel om al die besonderhede te sien. Vind uit hoe om gelyktydige strome met Multikyk te kyk.

Junie 2023

• Emoot met Pride 🏳️‍🌈: Stel nuwe maniere bekend om opmerkings in regstreekse klets te wys en te deel. Kykers uit uitgesoekte markte sal gedurende Juniemaand hierdie nuwe ontwerpe in die emootkieser sien. Kom hier meer te wete oor regstreekse emote. Ons kan nie wag om te sien hoe julle almal emote gebruik om oral in YouTube met mekaar in aanraking te kom nie!

Mei 2023

• Reaksies beskikbaar in regstreekse klets op iPhones en iPads: Jy kan oombliklik reageer terwyl jy met Klets oop ’n regstreekse stroom op ’n iPhone of iPad kyk deur te tik op die reaksie wat pas by hoe jy voel. Meer inligting.
  • Stories sal vanaf 26 Junie nie meer beskikbaar wees nieStories sal vanaf 26 Junie nie meer op YouTube beskikbaar wees nie. Jy kan steeds enige Stories bekyk wat teen 26 Junie reeds geplaas is tot 7 dae nadat hulle oorspronklik gedeel is. Meer inligting.

April 2023

• Luister na podsendings in YouTube Music: As jy in die VSA is, is podsendings nou in die YouTube Music-app beskikbaar. Soek podsendings waarvan jy hou en luister op die agtergrond na hulle, ongeag jou lidmaatskapstatus. Vind uit hoe om podsendings in YouTube Music te kry.