Yhteisöpostaukset

YouTube Community Posts

Yhteisöpostausten käyttöön oikeutetut sisällöntuottajat voivat olla yhteydessä katsojiin multimediasisällön avulla. Yhteisöpostaukset voivat sisältää äänestyksiä, visailuja, GIFejä, tekstiä, kuvia ja videoita. Niiden avulla voit olla yhteydessä yleisöösi myös videoiden ulkopuolella. Yhteisöpostaukset näkyvät Yhteisö-välilehdellä sekä mahdollisesti myös etusivulla tai tilausfiidissä.

Täytänkö Yhteisö-välilehden ehdot?

Yhteisö-välilehti on käytettävissä, kun olet saanut pääsyn lisäominaisuuksiin kanavallasi. Lisäominaisuuksien pääsyoikeuden saamiseen on kolme tapaa: kanavan historiatietojen kartuttaminen, videotodennus tai henkilötodistus. Lue lisää täältä. Yhteisö-välilehti tulee saataville 48 tunnin kuluessa siitä, kun pääsy lisäominaisuuksiin on laitettu päälle.

Pääsy yhteisöpostauksiin voi vaihdella käyttäjän roolin mukaan. Lue lisää kanavan luvista.

Jos kanavasi on merkitty lapsille tehdyksi, Yhteisö-välilehti näkyy vain sinulle, mutta ei katsojille. Et voi myöskään luoda uusia postauksia, mutta näet aiemmat postaukset. Katso lisätietoja yleisön asettamisesta.

Huom. Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla YouTuben valvotussa käyttökokemuksessa. Lue lisää täältä.

Mistä löydän yhteisöpostaukseni?

Yhteisöpostaukset näkyvät kanavasi Yhteisö-välilehdellä ja YouTube Studion Sisältö-osiossa. Näin löydät postauksesi YouTube Studiossa:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa Postaukset-välilehteä.

Jos olet ajastanut yhteisöpostauksen myöhemmin julkaistavaksi, se näkyy YouTube Studiossa ja Yhteisö-välilehden Ajoitettu-osiossa. Löydät vanhentuneet postaukset Yhteisö-välilehden Arkistoitu-osiosta, joka näkyy vain sinulle.

Huom. Yhteisösääntöjen vastaiset yhteisöpostaukset eivät ole sallittuja YouTubessa. Jos postauksesi rikkoo käytäntöjämme, se voidaan poistaa ja kanavallesi voidaan antaa varoitus.

Saavatko katsojat ilmoituksen postauksistani?

Jos katsovat ovat laittaneet päälle tilaamiensa kanavien ilmoitukset, he saavat silloin tällöin ilmoituksia yhteisöpostauksista.

Jos katsojat eivät halua postausilmoituksia, he voivat valita kelloasetuksista "Ei mitään".

Voimme silloin tällöin lähettää postausilmoituksia katsojille, jotka eivät ole tilanneet kanavaasi mutta jotka katsovat kanavasi videoita säännöllisesti. Lue lisää katsojien ilmoitusasetuksista.

Katso yhteisöpostausvinkkejä sisällöntuottajille.

Miksi yhteisöpostausten kommentit ovat pois päältä?

Varmista näiden ohjeiden avulla, ettei kommentointi ole oletuksena poissa päältä kanavallasi. Voit myös laittaa kommentit päälle yksittäisessä postauksessa YouTube Studion tietokoneversion kautta.

YouTube on saattanut ottaa kommentit pois päältä turvallisuussyistä, esimerkiksi alaikäisten suojelemiseksi tai muiden turvallisuusongelmien vuoksi. Lue lisää siitä, miksi kommentointi voidaan laittaa pois päältä.

Jos yhteisöpostauksessa jaetaan video, postauksen kommentointiasetukset ovat samat kuin jaetun videon. Kun jaat postauksessa videon, jonka kommentointi on pois päältä, myös postauksen kommentointi on pois päältä. Videon kommentit voivat olla pois päältä seuraavista syistä:

Jos omistat jakamasi videon, voit laittaa yksittäisen videon kommentit päälle tai pois YouTube Studiosta. Lue lisää kommenttiasetusten valinnasta.