Få flere oplysninger om fællesskabsindlæg

YouTube Community Posts

Youtubere med adgang til fællesskabsopslag kan interagere med seere ved hjælp af rich media. Fællesskabsopslag kan indeholde afstemninger, quizzer, giffer, tekst, billeder og videoer. Med fællesskabsindlæg har du en anden måde, du kan interagere med dit publikum på, ud over videouploads. De vises på fanen Fællesskab og kan vises på startsiden eller i abonnementsfeedet.

Er jeg kvalificeret til fanen Fællesskab?

Hvis fanen Fællesskab skal være tilgængelig, skal du aktivere adgang til avancerede funktioner på din kanal. Du kan vælge mellem tre muligheder for at få adgang: Kanalhistorik, videoverificering eller et gyldigt id. Få flere oplysninger her. Der kan gå op til 48 timer, før fanen Fællesskab bliver tilgængelig efter aktivering af adgang til avancerede funktioner.

Adgangen til fællesskabsopslag kan blive ændret afhængigt af din kanalrolle. Få flere oplysninger om kanaltilladelser.

Hvis din kanals målgruppe er angivet som "lavet til børn", er fanen Fællesskab kun synlig for dig og ikke dine seere. Du kan heller ikke oprette nye opslag, men du kan se tidligere opslag. Få flere oplysninger om at angive din målgruppe.

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med den forældrestyrede oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger her.

Hvor kan jeg finde mine fællesskabsopslag?

Du kan se dine fællesskabsopslag på fanen Fællesskab på din kanal og i sektionen Indhold i YouTube Studio. Sådan finder du dine opslag i YouTube Studio:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Opslag.

Hvis du har planlagt fællesskabsindlæg til at blive udgivet i fremtiden, kan du se dem i YouTube Studio og i sektionen "Planlagt" på fanen Fællesskab. Du kan også finde dine udløbne opslag ved at gå til sektionen "Arkiveret" på fanen Fællesskab. Det er kun dig, der kan se denne sektion.

Bemærk! Fællesskabsopslag, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, er ikke tilladt på YouTube. Hvis vi vurderer, at dit opslag overtræder vores politikker, kan det blive fjernet, og kanalen kan få et strafklip.

Får mine seere besked, når jeg opretter et opslag?

Hvis seerne har tilvalgt at få notifikationer om kanaler, de abonnerer på, får de en gang imellem notifikationer om fællesskabsopslag.

Seerne kan fravælge notifikationer ved at vælge "Ingen" i klokkeindstillingerne.

Indimellem sender vi muligvis indlægsnotifikationer til seere, der ikke er abonnenter, men som ofte ser videoer fra din kanal. Få flere oplysninger om indstillinger for notifikationer til seere.

tips til fællesskabsindlæg til youtubere.

Hvorfor er kommentarer slået fra i mit fællesskabsopslag?

Sørg for, at din kanals standardindstillinger for kommentarer ikke er indstillet til "Deaktiver kommentarer", ved at følge denne vejledning. Du kan også slå kommentarer til for et enkelt opslag i YouTube Studio på din computer.

YouTube kan af sikkerhedsmæssige årsager have deaktiveret kommentarer, f.eks. for at beskytte mindreårige eller af andre sikkerhedshensyn. Få flere oplysninger om, hvorfor kommentarer deaktiveres.

Fællesskabsopslag, hvor der deles videoer, følger de pågældende videoers indstillinger for kommentarer. Når du deler en video i et opslag, og kommentarer er slået fra for videoen, bliver kommentarer også slået fra for dit opslag. Kommentarer til en video kan være slået fra af følgende grunde:

Hvis du ejer den video, du deler, kan du vælge at slå kommentarer til eller fra for den specifikke video i YouTube Studio. Se, hvordan du konfigurerer dine kommentarindstillinger.