Läs mer om community-inlägg

Kreatörer med åtkomst till community-inlägg kan interagera med tittarna genom att använda multimedia. Community-inlägg kan till exempel vara omröstningar, GIF-bilder, text, bilder och videor. Med community-inlägg kan du hålla kontakten med tittarna utanför videouppladdningar. De visas alltid på Community-fliken och kan visas i flödet på startsidan eller i prenumerationsflödet.

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig med kontrollerade upplevelser på YouTube. Läs mer här.

YouTube Community Tab

Vilka får använda Community-fliken?

Kreatörer med fler än 1 000 prenumeranter har åtkomst till community-inlägg. När du har passerat 1 000 prenumeranter tar det upp till en vecka innan fliken Community blir synlig för dig. Community-fliken kanske även blir tillgänglig för andra kanaler allteftersom vi fortsätter att testa den här funktionen.

Om din kanal är kvalificerad för Community-fliken men du inte ser den på din kanal måste du aktivera den anpassade kanallayouten. Du kan ändra inställningen på en dator genom att följa dessa anvisningar. Den anpassade layouten måste aktiveras för att Community-fliken ska kunna visas.

Om kanalens målgrupp har angetts som anpassad för barn

Vissa funktioner på Community-fliken kommer att fasas ut. Till exempel att skapa och visa inlägg. Läs mer om hur du anger målgrupp.

Se dina community-inlägg

Du kan se alla dina community-inlägg på kanalens Community-flik och under avsnittet Innehåll i YouTube Studio. Så här gör du om du vill se dina inlägg i YouTube Studio:

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på fliken Inlägg.

Om du har angett ett framtida publiceringsdatum för community-inlägg visas de i YouTube Studio och i avsnittet Planerat på Community-fliken. Det här avsnittet visas bara för dig.

Community-fliken ersätter fliken Diskussion på din kanal. Kommentarer från diskussionsfliken kan ses i aktivitetsloggen. Du kan se dessa kommentarer i minst 30 dagar efter att kontot har fått åtkomst till Community-fliken.

Förstå tittaraviseringar för inlägg

Tittare som har valt att få aviseringar för kanaler de prenumererar på kan ibland få aviseringar om community-inlägg.

Tittarna kan välja att inte få aviseringar om inlägg genom att välja Inga i klockinställningarna.

Ibland kan vi skicka aviseringar om inlägg till tittare som inte prenumererar, men som ofta tittar på videor från din kanal.Läs mer om inställningar för aviseringar till tittare.