Finn ut mer om foruminnlegg

YouTube Community Posts

Du kan opprette innlegg for å få kontakt med og samhandle med seerne via avstemninger, quizer, GIF-er, tekst, bilder og videoer. Seerne kan finne innleggene dine på Fellesskap-fanen på kanalsiden din. Innlegg kan også vises på startsiden eller i Abonnementer-feeden deres, og hvis de abonnerer på kanalen din, kan det hende de får et varsel når du legger ut noe.

Innlegg er ikke tilgjengelige hvis

Hvis kanalen din er merket som «laget for barn», er Fellesskap-fanen bare synlig for deg, og ikke for seerne. Du kan ikke opprette nye innlegg, men du kan se tidligere innlegg.

Merk: Tilgangen til foruminnlegg kan endres basert på kanalrollen din.

Se innleggene dine

Du finner innleggene dine på Fellesskap-fanen til kanalen din og i Innhold-delen av YouTube Studio. Slik finner du innleggene dine i YouTube Studio:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på Innlegg-fanen.

Hvis du har planlagt å publisere innlegg på senere datoer, finner du disse innleggene i YouTube Studio og i «Planlagt»-delen på Fellesskap-fanen. De utløpte innleggene dine finner du i «Arkivert»-delen på Fellesskap-fanen. Denne delen er bare synlig for deg.

Merk: Innlegg som er i strid med retningslinjene for brukere, er ikke tillatt på YouTube. Hvis vi oppdager at innlegget ditt er i strid med retningslinjene, kan det bli fjernet, og kanalen din kan få en advarsel. Kanaler som bryter retningslinjene for brukere, kan også miste tilgangen til enkelte funksjoner, inkludert innlegg.

Juster kommentarinnstillingene for innlegg

Hvis kommentarfunksjonen er slått av for innleggene dine, må du sørge for at standardinnstillingene for kommentarer ikke er satt til «Deaktiver kommentarer» på kanalen din. Du kan også slå på kommentarer for enkeltinnlegg i YouTube Studio på en datamaskin.

YouTube kan ha slått av kommentarfunksjonen av sikkerhetshensyn, for eksempel for å beskytte mindreårige eller grunnet andre sikkerhetsproblemer. Finn ut mer om hvorfor kommentarfunksjonen er slått av.

Innlegg med deling av videoer gjenspeiler kommentarinnstillingene for de aktuelle videoene. Hvis du deler en video i et innlegg og kommentarfunksjonen for videoen er slått av, blir kommentarfunksjonen slått av for innlegget også. Det kan være flere mulige grunner til at kommentarfunksjonen er slått av for en video:

Hvis du eier videoen du deler, kan du velge å slå kommentarfunksjonen av eller på for videoen i YouTube Studio. Finn ut hvordan du endrer kommentarinnstillingene dine.