Informació sobre les publicacions de la pestanya Comunitat

YouTube Community Posts

Pots crear publicacions per connectar i interaccionar amb els espectadors mitjançant enquestes, qüestionaris, GIF, textos, imatges i vídeos. El públic pot trobar les teves publicacions a la pestanya Comunitat de la pàgina del teu canal. Les publicacions també es poden mostrar a la seva pàgina d'inici o al feed de subscripcions i, si estan subscrits al teu canal, poden rebre una notificació quan les publiquis.

Les publicacions no estan disponibles en els casos següents:

Si el públic del teu canal es defineix com a creat per a nens, la pestanya Comunitat només serà visible per a tu i no per als teus espectadors. Tampoc no pots crear publicacions noves, però sí que pots veure les que hagis publicat anteriorment.

Nota: l'accés a les publicacions de la pestanya Comunitat pot canviar segons el rol del teu canal.

Consultar les publicacions

Pots trobar les publicacions a la pestanya Comunitat del canal i a la secció Contingut de YouTube Studio. Per consultar les teves publicacions a YouTube Studio:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya Publicacions.

Si has programat publicacions perquè es publiquin més endavant, es mostraran a YouTube Studio i a la secció "Programades" de la pestanya Comunitat. També pots trobar les publicacions caducades anant a la secció "Arxivades" de la pestanya Comunitat. Només tu pots veure aquesta secció.

Nota: a YouTube no es permeten les publicacions que infringeixen les nostres directrius de la comunitat. Si es determina que la teva publicació infringeix les nostres polítiques, és possible que se suprimeixi i que s'apliqui un toc d'atenció al canal. És possible que als canals que infringeixin les nostres directrius de la comunitat també se'ls restringeixi l'accés a determinades funcions, incloses les publicacions.

Ajustar la configuració dels comentaris a les publicacions

Si els comentaris estan desactivats a les publicacions, assegura't que la configuració de comentaris predeterminada del teu canal no estigui definida com a "Desactiva els comentaris". També pots activar els comentaris d'una publicació concreta a YouTube Studio des de l'ordinador.

És possible que YouTube hagi desactivat els comentaris per motius de seguretat, com ara protegir els menors o per altres problemes relacionats amb la seguretat. Obtén més informació sobre per què es desactiven els comentaris.

Les publicacions en què es comparteixen vídeos reflecteixen la configuració de comentaris dels vídeos en qüestió. Si comparteixes un vídeo en una publicació i els comentaris del vídeo estan desactivats, també es desactivaran a la publicació. És possible que els comentaris d'un vídeo es desactivin pels motius següents:

Si ets el propietari del vídeo que estàs compartint, pots activar-ne o desactivar-ne els comentaris a YouTube Studio. Obtén informació sobre com pots triar la configuració dels comentaris.