Informació sobre les publicacions de la comunitat

Els creadors que tenen accés a les publicacions de la comunitat poden interaccionar amb els espectadors mitjançant rich media. Les publicacions de la comunitat poden incloure enquestes, GIF, text, imatges i vídeos. A més, t'ajuden a augmentar el teu abast a YouTube i t'ofereixen més possibilitats d'implicació amb el públic. Es mostren sempre a la pestanya Comunitat i també poden fer-ho al feed de la pàgina d'inici o al feed de subscripcions.

Requisits d'idoneïtat de la pestanya Comunitat

Els creadors amb més de 1.000 subscriptors tenen accés a les publicacions de la comunitat. Un cop assolit aquest nombre de subscriptors, la pestanya Comunitat pot tardar fins a 1 setmana a mostrar-se. A mesura que continuem provant aquesta funció, és possible que la pestanya Comunitat també estigui disponible per a altres canals.

Si el teu canal compleix els requisits de la pestanya Comunitat, però no la trobes, activa el disseny de canal personalitzat. Pots canviar aquesta opció de configuració a l'ordinador seguint aquestes instruccions. Perquè es mostri la pestanya Comunitat, has d'activar el disseny personalitzat.

Si el contingut del teu canal s'ha definit com a creat per a nens

Algunes funcions de la pestanya Comunitat, com ara crear o mostrar publicacions, deixaran d'estar disponibles en el futur. Obtén més informació sobre com pots definir el teu públic.

Veure les teves publicacions de la comunitat

Pots veure un historial de totes les teves publicacions de la comunitat a la pestanya Comunitat.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Selecciona la teva foto de perfil  i, a continuació, El teu canal.
  3. Selecciona la pestanya Comunitat.

La pestanya Comunitat substitueix la pestanya Comentaris del teu canal. Pots consultar els comentaris d'aquesta pestanya al registre d'activitat. Un cop el teu compte hagi obtingut accés a la pestanya Comunitat, aquests comentaris estaran disponibles com a mínim 30 dies.

Entendre les notificacions de publicacions que reben els espectadors

Si els espectadors han seleccionat que volen rebre notificacions de les publicacions de creadors, de tant en tant rebran notificacions sobre les publicacions de la comunitat.

Els espectadors poden deixar de rebre notificacions de publicacions seleccionant "Cap" a la configuració de la icona de campana.

És possible que de tant en tant enviem notificacions de publicacions als espectadors que no estan subscrits al teu canal però que solen mirar-ne vídeos. Obtén més informació sobre la configuració de notificacions dels espectadors