Informació sobre les publicacions de la comunitat

YouTube Community Tab

Els creadors que tenen accés a les publicacions de la comunitat poden interaccionar amb els espectadors mitjançant rich media. Les publicacions de la comunitat poden incloure enquestes, GIF, text, imatges i vídeos. Les publicacions de la comunitat et permeten mantenir el contacte amb el teu públic més enllà de les pujades de vídeos. Es mostren sempre a la pestanya Comunitat i també poden fer-ho al feed de la pàgina d'inici o al feed de subscripcions.

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible amb les experiències supervisades a YouTube. Obtén més informació aquí.

Compleixo els requisits per utilitzar la pestanya Comunitat?

Els creadors amb més de 500 subscriptors tenen accés a les publicacions de la comunitat. Un cop assolit aquest nombre de subscriptors, la pestanya Comunitat pot tardar fins a 1 setmana a mostrar-se. A mesura que continuem provant aquesta funció, és possible que la pestanya Comunitat també estigui disponible per a altres canals.

Si el públic del teu canal es defineix com a creat per a nens, la pestanya Comunitat es desactiva. Tampoc no pots crear ni veure publicacions. Obtén més informació sobre com pots definir el teu públic.

On puc consultar les meves publicacions de la comunitat?

Pots veure totes les teves publicacions de la comunitat a la pestanya Comunitat del canal i a la secció Contingut de YouTube Studio. Per veure les teves publicacions a YouTube Studio:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú esquerre, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya Publicacions.

Si has programat publicacions de la comunitat perquè es publiquin més endavant, es mostraran a YouTube Studio i a la secció "Programat" de la pestanya Comunitat. Només tu pots veure aquesta secció.

Nota: a YouTube no es permeten les publicacions de la comunitat que infringeixen les nostres directrius de la comunitat. Si es determina que la teva publicació infringeix les nostres polítiques, se suprimirà de totes les superfícies, inclosa la pestanya Comunitat.

Els meus espectadors reben notificacions quan faig publicacions?

Si els espectadors han seleccionat rebre notificacions dels canals a què estan subscrits, de tant en tant rebran notificacions de les publicacions de la comunitat.

Els espectadors poden deixar de rebre notificacions de les publicacions seleccionant "Cap" a la configuració de la icona de campana.

És possible que de tant en tant enviem notificacions de publicacions als espectadors que no estan subscrits al teu canal però que solen mirar-ne vídeos.Obtén més informació sobre la configuració de notificacions dels espectadors.

Per què s'han desactivat els comentaris a la meva publicació de la comunitat?

Assegura't que la configuració de comentaris predeterminada del teu canal no estigui definida com a "Desactiva els comentaris" seguint aquestes instruccions. Com que les publicacions de la comunitat no tenen una configuració específica per als comentaris, també pot ser que es desactivin en compartir un vídeo.

Les publicacions de la comunitat en què es comparteixen vídeos reflecteixen la configuració de comentaris dels vídeos en qüestió. Si comparteixes un vídeo en una publicació i els comentaris del vídeo estan desactivats, també es desactivaran a la publicació. És possible que els comentaris d'un vídeo es desactivin pels motius següents:

Si ets el propietari del vídeo que estàs compartint, pots activar-ne o desactivar-ne els comentaris a YouTube Studio. Obtén informació sobre com pots triar la configuració dels comentaris.