Migrar dels permisos d'usuari del compte de marca als permisos del canal

Un compte de marca és el Compte de Google de la teva empresa o marca que està disponible per a alguns serveis de Google. Si el teu canal de YouTube està enllaçat a un compte de marca, diverses persones poden gestionar-lo des dels seus Comptes de Google.

Els permisos del canal et permeten donar accés a altres usuaris al teu canal mitjançant rols concrets. La designació de rols et permet triar el nivell d'accés correcte. Fes la migració als permisos del canal per evitar riscos de seguretat, com ara la compartició de contrasenyes, i minimitzar altres qüestions de privadesa.

Utilitzar els permisos del canal a YouTube Studio amb un compte de marca

Abans de canviar als permisos del canal, tingues en compte el següent:

Activar els permisos del canal

El propietari principal del compte de marca pot decidir utilitzar els permisos del canal a YouTube Studio o directament a YouTube.

Abans de continuar, confirma que ja tens un compte de marca.

1. Ves a studio.youtube.com. Has d'iniciar la sessió com a propietari principal del compte de marca per tenir l'opció d'activar els permisos.
  2. A la part esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Permisos.
  4. Fes clic a Mou els permisos.
  5. Tria un rol per a cada usuari existent associat al teu compte de marca.
  6. Accepta l'exempció de responsabilitat i fes clic a Convida.
  7. Cada usuari convidat rebrà un correu electrònic per acceptar la invitació.
  8. Ara, cada usuari nou es mostrarà als permisos de Studio.

Desactivar els permisos del canal

Només has de desactivar els permisos del canal si has de completar una transferència del canal.

Per desactivar aquesta funció, selecciona "Desactiva els permisos a YouTube Studio" a Configuració de YouTube Studio i després Permisos.

Nota: si el propietari d'un canal revoca l'accés delegat a un canal oficial d'artista, rebràs una alerta per correu electrònic sobre els canvis en l'accés.

Funcions admeses

Els permisos del canal permeten nivells d'accés granulars, a diferència dels rols del compte de marca.

Categoria Nivell d'accés / Accions públiques Comptes de marca Permisos del canal
YouTube Studio en un ordinador Aplicació YouTube Studio YouTube
Control de permisos granular Funció de gestor
Funció d'editor No
Funció d'editor (limitat) No
Funció només d'espectador No
Funció d'espectador (limitat) No
Funció d'editor de subtítols No
Gestió de vídeos Penjar vídeos o curts
Crear curts
Entendre el rendiment dels vídeos a YouTube Analytics o a Analytics per a artistes, inclosa la visualització Cartera d'artistes
Gestionar els vídeos (metadades, monetització, visibilitat)
Crear una llista de reproducció
Afegir un vídeo a una llista de reproducció pública existent
Gestionar llistes de reproducció
Transmetre en directe en nom del canal
Subtítols, compartició de vídeos privats
Pujades des de dispositius mòbils
Gestió del canal Personalitzar i gestionar la pàgina d'inici del canal
Implicació de la comunitat Crear una publicació
Gestionar les publicacions de la comunitat
Suprimir les publicacions de la comunitat [Només el gestor] [Només el gestor]
Respondre a comentaris en nom del canal des de YouTube Studio
Comentar i interaccionar amb els comentaris en vídeos d'un altre canal en nom del canal
Utilitzar el xat en directe com a canal des de la Sala de control en directe
Funcions específiques per a artistes Funcions del canal oficial d'artista (per exemple, concerts)

Limitacions dels permisos del canal i de la delegació de comptes de marca

Limitacions dels permisos del canal

Propietari

• Cap limitació. Pot dur a terme accions com ara suprimir el canal i gestionar les transmissions en directe i el xat en directe.
  • No pot transferir la propietat a altres usuaris.

Gestor

• No pot suprimir el canal, però pot suprimir els esborranys de vídeos.

Editor

• No pot suprimir transmissions en directe programades, en curs o finalitzades.

Editor (limitat)

• Té els mateixos permisos que l'editor, tret que no pot accedir a les dades dels ingressos (inclosos els ingressos del xat i la pestanya Activitat dels espectadors).

Espectador

• No pot accedir a la clau de transmissió.
  • No pot editar la configuració ni les metadades de la transmissió en directe.
  • No pot emetre ni finalitzar transmissions en directe
  • No pot suprimir transmissions en directe programades, en curs o finalitzades.
  • No pot xatejar ni moderar el xat a la Sala de control en directe.

Espectador (limitat)

• Té els mateixos permisos que l'espectador, tret que no pot accedir a les dades dels ingressos (inclosos els ingressos del xat i la pestanya Activitat dels espectadors).

Limitacions dels comptes de marca

Propietari principal

• Cap limitació
Propietari
  • Cap limitació

Gestor

• No pot unir-se a una MCN ni sortir-ne.
  • No pot convidar altres usuaris.
  • No pot transferir el canal a altres persones ni a un mateix tret que ho faci el propietari principal.
  • No pot suprimir el canal.
  • No pot fer una compra.
Gestor de comunicacions
  • No pot dur a terme cap acció a YouTube.