Començar a utilitzar YouTube Analytics

Pots utilitzar les analítiques per entendre millor el rendiment del teu canal i dels teus vídeos amb informes i mètriques clau a YouTube Studio. Si vols aprofundir encara més, pots utilitzar el mode Avançat per veure un informe d'analítiques ampliat, en què podràs obtenir dades específiques, comparar el rendiment i exportar dades. Obtén més informació sobre els informes d'analítiques ampliats.

Nota: és possible que algunes dades, com ara l'àrea geogràfica, les fonts del trànsit o el gènere, estiguin limitades. Obtén més informació sobre la limitació de dades a YouTube Analytics.

Analítiques de YouTube Studio

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Aprendre els conceptes bàsics

Contingut d'aquest article:

Accedir a YouTube Analytics

Consultar els informes al nivell de canal

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Analítiques .

Consultar els informes al nivell de vídeo

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut .
  3. Col·loca el cursor sobre el vídeo i selecciona Analítiques .

Informació sobre les pestanyes de YouTube Analytics

A YouTube Analytics, trobaràs diverses pestanyes que t'ajudaran a entendre les teves dades.

Nota: és possible que alguns informes no estiguin disponibles en dispositius mòbils.

Pestanya Visió general (al nivell de canal o de vídeo)

La pestanya Visió general et mostra un resum del rendiment del teu canal i dels teus vídeos. Pots accedir a aquestes dades al nivell de canal o de vídeo. També pots veure informes com ara En temps real i Rendiment habitual. Obtén més informació sobre la pestanya Visió general.

Al nivell de vídeo, pots aprendre a mesurar els moments clau per a la retenció de públic.

Pestanya Contingut (al nivell de canal)

La pestanya Contingut t'ofereix un resum de què mira el teu públic, com troba el teu contingut i com hi interacciona. Pots accedir a aquestes dades al nivell de canal i filtrar per tipus de contingut per veure informes, com ara l'informe Impressions i com han generat temps de visualització, i el contingut principal. Obtén més informació sobre l'abast i la implicació del teu contingut.

Nota: les impressions dels canals estan segmentades per usuaris nous i recurrents.

Pestanya Abast (al nivell de vídeo)

La pestanya Abast t'ofereix un resum de com el públic descobreix el teu canal. Pots accedir a les mètriques d'abast al nivell de vídeo. La targeta de mètriques clau et mostra les impressions, la ràtio de clics d'entrada d'impressions, les visualitzacions i els espectadors únics. Obtén més informació sobre l'abast dels teus vídeos i comprova les impressions i el temps de visualització.

Implicació (al nivell de vídeo)

A la pestanya Implicació trobaràs un resum de la quantitat de temps que el públic mira els teus vídeos. Pots accedir a les mètriques d'implicació al nivell de vídeo. La targeta de mètriques clau et mostra el temps de visualització i la durada mitjana de visualització. Obtén informació sobre la implicació del públic i sobre com pots mesurar els moments clau per a la retenció de públic.

Públic (al nivell de canal o de vídeo)

La pestanya Públic t'ofereix un resum del tipus d'espectadors que miren els teus vídeos. La targeta de mètriques clau mostra els espectadors nous i els recurrents, els espectadors únics i els subscriptors. Obtén més informació sobre el teu públic i entén els teus espectadors únics.
Nota: pots accedir a les mètriques de públic al nivell de canal o de vídeo.

Ingressos (al nivell de canal o de vídeo)

Si formes part del Programa per a partners de YouTube, la pestanya Ingressos t'ajuda a fer un seguiment dels teus guanys a YouTube. Pots accedir a les mètriques d'ingressos al nivell de canal o de vídeo. La targeta de mètriques clau mostra els teus ingressos estimats. Els guanys finals es mostren a YouTube Analytics un cop s'han afegit els pagaments a AdSense per a YouTube, normalment entre el 7è i el 12è dia del mes següent. Obtén més informació sobre la cronologia de pagaments d'AdSense per a YouTube. Obtén informació sobre com pots consultar els teus ingressos.

Nota:

• Les retencions fiscals, si s'hi apliquen, poden afectar els teus guanys finals. L'import retingut només es pot consultar al teu compte d'AdSense per a YouTube.
  • També pots consultar el rendiment dels ingressos al nivell de vídeo.
  • En el cas de la targeta RPM al nivell de vídeo, és possible que els ingressos no sumin el total d'ingressos estimats. Això passa perquè algunes fonts d'ingressos no s'atribueixen a un vídeo concret. Per exemple, els abonaments al canal no s'atribueixen a un vídeo concret.

Inspiració (al nivell de canal)

La pestanya Inspiració t'ofereix un resum del que cerquen el teu públic i els espectadors de tot YouTube. Pots accedir a les mètriques d'inspiració al nivell de canal. Les estadístiques de la pestanya Inspiració et poden ajudar a descobrir buits de contingut per a vídeos i curts, així com idees de vídeos que els espectadors potser volen veure. Obtén informació sobre com pots utilitzar la pestanya Inspiració.

Obtén consells sobre YouTube Analytics per a creadors.