Begin met regstreekse stroming

Regstreekse stroming laat jou intyds met jou gehoor interaktief wees deur ’n videostroom, klets en meer.

Intro To Live Streaming on YouTube

1. Aktiveer regstreekse stroom

Om regstreeks te stroom, mag jy geen regstreekse stromingbeperkings hê in die laaste 90 dae nie en jy moet jou kanaal verifieer.

1. Gaan na YouTube.
  2. Vanaf bo regs, klik Skep   en dan Gaan regstreeks.
  3. As jy nie reeds het nie, volg die stappe om jou kanaal te verifieer.
  4. Dit kan tot 24 uur neem om jou eerste regstreekse stroom te begin. As dit eers geaktiveer is, kan jy onmiddelik regstreeks stroom.

2. Kies ’n manier om te stroom

Daar is drie soorte strome: mobiele toestel, webkamera en enkodeerder. Kies die een wat die beste werk vir wat jy stroom.

Mobiel

Goed vir videoblogwerk en vinnige opdaterings van jou foon of tablet.

Om ’n mobieletoestelstroom te skep, moet jy aan die vereistes voldoen.

Leer hoe om ’n mobieletoestelstroom te doen.

Webkamera

Doen ’n vinnige regstreekse stroming van jou rekenaar met ’n webkamera.

Jy gaan ’n rekenaar met ’n webkamera nodig hê.

Leer hoe om regstreekse stroming met ’n webkamera te doen.

Enkodeerder

Enkodeerders laat jou speluitleg en oorleggers stroom, en gebruik hardeware soos voorversterkers, mikrofone en kameras. Hierdie tipe stroom word dikwels gebruik vir speletjies, sportgeleenthede, konserte en konferensies.

Leer hoe om te stroom met behulp van ’n enkodeerder.

Vertikale regstreekse strome

Wanneer jou regstreekse stroom vertikaal is (langer eerder as breër), sal kykers op mobiele toestelle nou ’n volskermkykervaring betree wanneer hulle dit kyk. Hierdie ervaring sluit ’n rolleesbare regstreekse stroom in waar kykers toegang het tot aanhangerbefondsing-kenmerke soos Superklets, Super Stickers en kanaallidmaatskappe. Kykers (nie beperk tot bestaande kanaalintekenaars nie) kan ook hierdie regstreekse strome vind wanneer hulle deur YouTube Kortvideo’s blaai.

Kenmerk Horisontale regstreekse strome

Vertikale regstreekse stroom

Kan in die Kortvideo’s-stroom ontdek word Nee Ja
Rolleesbaar vir meer regstreekse strome Nee Ja
Klikbare skakels in klets en kanaalbeskrywing Ja Nee
Regstreekse midsnit- en voorsnitadvertensies Ja Nee
4K-bistempostroming (uitsaai) Ja Nee (op YouTube-app)
Premières Ja Nee
Regstreekse herleiding Ja Nee
Lidmaatskappe Ja Ja
Geskenklidmaatskappe Ja Nee

Wat jy kan stroom

Alle inhoud in regstreekse strome moet by ons gemeenskapsriglyne en diensbepalings hou. As jy aandui dat jy inhoud regstreeks gaan stroom wat ons gemeenskapsriglyne oortree, mag ons ’n ouderdomsbeperking op jou regstreekse stroom plaas of dit verwyder. YouTube behou die reg voor om ’n skepper se vermoë om regstreeks te stroom na hul vrye oordeel te beperk.

As jy ’n aanmaning op jou regstreekse stroom ontvang vir die oortreding van ons gemeenskapsriglyne, kan jy aan beleidopleiding deelneem sodat die aanmaning ná 90 dae kan verval. As dieselfde beleid egter binne daardie 90 dae oortree word, sal die aanmaning nie verval nie en sal jou kanaal ’n waarskuwing kry. As jy ’n ander beleid oortree nadat jy die opleiding voltooi het, sal jy nog ’n aanmaning kry. Ons kan in die toekoms herhaalde oortreders verhoed om aan beleidopleiding deel te neem.

As jou regstreekse stroom beperk word, kan jy ’n waarskuwing teen jou rekening kry. ’n Waarskuwing sal jou verhoed om vir die volgende 14 dae regstreekse stroming te doen. As jou rekening van regstreekse stroming beperk is, mag jy nie ’n ander kanaal gebruik om regstreekse stroming op YouTube te doen nie. Hierdie beleid is van toepassing solank as wat die beperking aktief is op jou rekening. ’n Oortreding van hierdie beperking word ingevolge ons diensbepalings as omseiling beskou, en kan tot die beëindiging van jou rekening lei.