Politikker for indtægtsgenerering på YouTubes handelsprodukter

Appendikset om handelsprodukter (CPM, Commerce Product Module) erstatter appendikset om handel med produkter (CPA, Commerce Product Addendum) for nye youtubere i YPP. YPP-youtubere, der har underskrevet CPA, behøver ikke at underskrive den nye CPM.

Appendikset om handelsprodukter (CPM) er tilgængeligt for indtægtsgenererende youtubere, der vil have adgang til funktioner til fanstøtte. Med fanstøtte kan du tjene ekstra penge, mens du skaber engagement blandt seerne og opbygger et fællesskab. Uanset om det er fans, der spontant viser støtte med Super Tak, eller medlemsindhold for loyale fans via kanalmedlemskaber.

Fanstøtte omfatter disse funktioner til indtægtsgenerering:

• Kanalmedlemskaber: Dine medlemmer foretager faste månedlige betalinger for frynsegoder, som du kun tilbyder til medlemmer.
  • Super Chat og Super Stickers: Dine fans betaler for at få deres beskeder eller animerede billeder fremhævet i livechatstreams.
  • Super Tak: Dine fans betaler for at se en sjov animation og få deres besked fremhævet i kommentarsektionen af Shorts-videoer og videoer i langt format.

Politikker, der gælder for YouTube-funktioner til fanstøtte

Hvis du tjener penge på YouTube med fanstøttefunktioner, skal din kanal (og dit kanalnetværk) overholde din aftale, som gælder for disse funktioner (enten appendiks om handelsprodukter eller appendiks om handel med produkter), og følge politikkerne for indtægtsgenerering på YouTube-kanaler, hvilket omfatter:

Du skal også stadig overholde alle gældende love i henhold til YouTubes servicevilkår. Dette omfatter, hvorvidt du kan aktivere, tilbyde, sende og modtage penge fra fanstøttefunktioner. Funktionerne til fanstøtte er ikke værktøjer til crowdfunding eller donationer. Penge, du modtager fra disse funktioner, behandles muligvis anderledes i henhold til love, der gælder for dig og dine aktiviteter.

Ophævelse

Hvis din adgang til fanstøtteprodukter ophæves, og du vil fjerne specifikt forretningsmæssigt indhold, der er gjort tilgængeligt i forbindelse med sådanne produkter, skal du fjerne det. YouTube er ikke ansvarlig for at fjerne eller på anden måde begrænse adgangen til forretningsmæssigt indhold ved ophævelse.

Incitamenter

Vi kan fra tid til anden tilbyde incitamentsprogrammer. Vend tilbage hertil for at få flere oplysninger.

Minimumskrav til funktioner til fanstøtte

Der er forskellige krav til hver funktion til fanstøtte, men du skal opfylde følgende minimumskrav for at være kvalificeret til funktioner til fanstøtte:

Aktivér funktioner til fanstøtte

Hvis du vil aktivere funktioner til fanstøtte, skal du:

1. Ansøge og blive optaget i YouTubes partnerprogram.
  2. Du (og dit kanalnetværk) skal have accepteret vores vilkår og politikker (også det gældende appendiks om handelsprodukter eller det tidligere tilgængelige appendiks om handel med produkter) og overholde dem.
  3. Gennemgå kriterierne for kvalifikation for hver enkelt fanstøttefunktion for at sikre, at du opfylder kravene:
    1. Kriterier for kvalifikation for kanalmedlemskaber
    2. Kriterier for kvalifikation for Super Chat og Super Stickers
    3. Kriterier for kvalifikation for Super Tak
  4. Aktivere alle fanstøttefunktioner i YouTube Studio eller YouTube Studio-mobilappen.

Kanalmedlemskaber

Med kanalmedlemskaber kan seerne blive medlem af din kanal via månedlige betalinger og få adgang til frynsegoder for medlemmer såsom badges, emojis og andre varer. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer og administrerer kanalmedlemskaber.

Super Chat og Super Stickers

Med Super Chat og Super Stickers kan youtubere og deres fans komme i kontakt med hinanden i livestreams og premierevideoer. Fans kan købe Super Chats for at fremhæve deres besked i livechatten eller Super Stickers for at få et animeret billede, der vises i livechatten. Se, hvordan du aktiverer og administrerer Super Chat og Super Stickers.

Super Tak

Super Tak giver youtubere mulighed for at tjene penge på seere, der gerne vil takke ekstra meget for deres videoer. Fans kan købe en engangsanimation og dele en unik, farverig kommentar, der kan tilpasses, i videoens kommentarsektion. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer og administrerer Super Tak.