YouTube-handelsprodukte-monetiseringbeleide

Die Handelsprodukmodule (HPM) vervang die Handelsprodukaddendum (HPA) vir nuwe YVP-skeppers. YVP-skeppers wat die HPA onderteken het, hoef nie die nuwe HPM te onderteken nie.

Die Handelsprodukmodule (HPM) is vir skeppers beskikbaar wat monetiseer en aanhangerbefondsingkenmerke wil ontsluit. Aanhangerbefondsing laat jou toe om ekstra inkomste te verdien terwyl jy met kykers in aanraking kom en ’n gemeenskap bou. Of dit nou deur aanhangers is wat spontaan ondersteuning toon met Superdankie, of inhoud wat slegs vir lede is vir lojale aanhangers deur kanaallidmaatskappe.

Aanhangerbefondsing sluit hierdie monetiseringskenmerke in:

• Kanaallidmaatskappe: Jou lede maak herhalende maandelikse betalings in ruil vir byvoordele wat jy aanbied wat slegs vir lede is.
  • Superklets en Super Stickers: Jou aanhangers betaal om hul boodskappe of geanimeerde prente in regstreekse kletsstrome uit te lig.
  • Superdankie: Jou aanhangers betaal om ’n prettige animasie te sien en om hul boodskap in jou Kortvideo’s en langvormvideo’s se opmerkingsafdeling te laat uitlig.

Beleide wat van toepassing is op YouTube se aanhangerbefondsingkenmerke

As jy op YouTube met aanhangerbefondsingkenmerke monetiseer, moet jou kanaal (en jou MKN) voldoen aan jou ooreenkoms wat op hierdie kenmerke van toepassing is (óf die Handelsprodukmodule of Handelsprodukaddendum) en YouTube se kanaalmonetiseringbeleide volg, wat insluit:

Jy moet ook steeds aan alle toepaslike wette voldoen, soos dit deur YouTube se diensbepalings vereis word. Dit sluit in of jy aanhangerbefondsingkenmerke kan aanskakel, aanbied, stuur en geld daaruit kan kry. Aanhangerbefondsingkenmerke is nie massabefondsing of skenkingsnutsgoed nie. Geld wat jy uit hierdie kenmerke kry, kan dalk anders hanteer word op grond van wette wat op jou en jou aktiwiteite van toepassing is.

Beëindiging

As jou toegang tot aanhangerbefondsingprodukte beëindig word en jy enige spesifieke handelsinhoud wat in verband met sulke produkte beskikbaar gestel word, wil verwyder, moet jy dit verwyder. YouTube is nie verantwoordelik vir die verwydering of andersins beperking van toegang tot enige handelsinhoud by beëindiging nie.

Aansporings

Ons kan van tyd tot tyd aansporingsprogramme aanbied. Loer weer hier in vir meer inligting.

Minimum vereistes vir aanhangerbefondsingfunksies

Alhoewel elke aanhangerbefondsingkenmerk sy eie vereistes het, moet jy aan hierdie minimum vereistes voldoen om vir aanhangerbefondsingkenmerke in aanmerking te kom:

Skakel aanhangerbefondsingkenmerke aan

Om aanhangerbefondsingkenmerke aan te skakel, moet jy:

1. Aansoek doen en aanvaar word in die YouTube Vennootprogram.
  2. Jy (en jou MKN) ingestem het tot en voldoen aan ons bepalings en beleide (insluitend die relevante Handelsprodukmodule, of voorheen beskikbare Handelsprodukaddendum).
  3. Die geskiktheidskriteria vir elke aanhangerbefondsingfunksie hersien om seker te maak dat jy aan die vereistes voldoen:
    1. Geskiktheidskriteria vir kanaallidmaatskappe
    2. Geskiktheidskriteria vir Superklets en Super Stickers
    3. Geskiktheidskriteria vir Superdankie
  4. Skakel elke aanhangerbefondsingkenmerk in YouTube Studio of die mobiele YouTube Studio-app aan.

Kanaallidmaatskappe

Kanaallidmaatskappe laat kykers deur maandelikse betalings by jou kanaal aansluit en toegang kry tot byvoordele wat slegs vir lede is, soos kentekens, emosiekone en ander goedere. Vind uit hoe om kanaallidmaatskappe aan te skakel en te bestuur.

Superklets en Super Stickers

Superklets en Super Stickers is maniere om aanhangers tydens regstreekse strome en premières met skeppers te verbind. Aanhangers kan Superklets koop om hul boodskap in regstreekse klets uit te lig, of Super Stickers om ’n geanimeerde prent te kry wat in regstreekse klets verskyn. Vind uit hoe om Superklets en Super Stickers aan te skakel en te bestuur.

Superdankie

Met Superdankie kan skeppers inkomste verdien uit kykers wat ekstra dankbaarheid vir hul video’s wil betoon. Aanhangers kan ’n eenmalige animasie koop en ’n eiesoortige, kleurryke en pasmaakbare opmerking in die video se opmerkingafdeling plaas. Vind uit hoe om Superdankie aan te skakel en te bestuur.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum