Informació general i requisits d'idoneïtat del Programa per a partners de YouTube

Estem ampliant el Programa per a partners de YouTube (YPP) a més creadors amb accés anticipat al finançament dels fans i a les funcions de Compres. El Programa per a partners de YouTube ampliat està disponible per als creadors aptes en aquests països o regions. Si et trobes en un d'aquests països o regions, consulta aquest article per obtenir més informació sobre els canvis que s'afegiran a l'YPP.

Si no ets en un dels països o regions disponibles, no veuràs cap canvi en el Programa per a partners de YouTube.

Comprova si compleixes els requisits per formar part del Programa per a partners de YouTube ampliat. Si encara no els compleixes, selecciona Rep una notificació a la secció Guanys de YouTube Studio. T'enviarem un correu electrònic quan hàgim llançat l'YPP ampliat i hagis arribat als llindars d'idoneïtat.

El Programa per a partners de YouTube (YPP) ofereix als creadors accés a més recursos i funcions de monetització de YouTube i als nostres equips d'assistència per a creadors. També permet el repartiment d'ingressos procedents dels anuncis que es difonen al teu contingut. En aquest article pots obtenir més informació sobre les funcions, els criteris d'idoneïtat i els detalls de la sol·licitud.

Introducció a com es poden guanyar diners a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.
Vols sol·licitar formar part de l'YPP, però primer necessites ajuda per consolidar un públic? Consulta els nostres consells sobre com pots establir una base de fans i consells sobre el Programa per a partners de YouTube.

Què necessites per unir-t'hi

1. Seguir les polítiques de monetització de canals de YouTube.
    1. Es tracta d'una sèrie de polítiques i directrius que et permeten monetitzar contingut a YouTube, i cal que les compleixis si acceptes un acord de partners amb YouTube.
  2. Viure en un país o una regió on el Programa per a partners de YouTube estigui disponible.
  3. No tenir actiu cap toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat al canal.
  4. Assegura't que la verificació en dos passos estigui activada per al teu Compte de Google.
  5. Tenir accés a les funcions avançades a YouTube.
  6. Tenir un compte d'AdSense per a YouTube actiu enllaçat al teu canal o configurar-ne un a YouTube Studio si encara no en tens cap (només has de crear un nou compte d'AdSense per a YouTube a YouTube Studio: més informació).

Com pots complir els requisits

Un cop sàpigues què has de fer per unir-t'hi, el teu canal podrà ser apte per formar part de l'YPP, ja sigui amb curts o amb vídeos llargs. Si vols que t'avisem quan compleixis els requisits, fes clic a Envia'm una notificació quan compleixi els requisits a l'àrea Guanys de YouTube Studio. Rebràs un correu electrònic quan arribis a un dels llindars d'idoneïtat que s'indiquen a continuació.

1. Obtenir 1.000 subscriptors amb 4.000 hores de visualització pública vàlides en els 12 darrers mesos o
2. Obtenir 1.000 subscriptors amb 10 milions de visualitzacions públiques de Shorts vàlides en els 90 darrers dies.

Tingues en compte que les hores de visualització pública de les visualitzacions de Shorts al feed de Shorts no compten per al llindar de 4.000 hores de visualització pública.

Més informació sobre els llindars d'idoneïtat

Els llindars ens ajuden a prendre una decisió més fonamentada sobre si el teu canal compleix les nostres polítiques i directrius. Un cop hagis enviat la sol·licitud, el teu canal passarà per un procés de revisió estàndard per comprovar si compleix les nostres polítiques i directrius. Si les compleix, acceptarem el teu canal i podrà formar part de l'YPP. Tingues en compte que comprovem contínuament els canals de l'YPP per assegurar-nos que continuen complint les nostres polítiques i directrius al llarg del temps.

On puc fer la sol·licitud

✨ NOVETAT✨ Accés anticipat a les funcions del Programa per a partners de YouTube

Quan tinguis tot el que necessites i el teu canal sigui apte per enviar la sol·licitud, registra't a l'YPP des d'un ordinador o un dispositiu mòbil:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil i després YouTube Studio.
  3. Al menú de l'esquerra, fes clic a Guanys.
  4. Per començar, selecciona Sol·licita ara.
  5. Fes clic a Inicia per revisar i Accepta les Condicions base.
  6. Fes clic a Inicia per configurar un compte d'AdSense per a YouTube o enllaçar-ne un d'existent que estigui actiu.

Quan ho hagis fet, veuràs En curs al pas Sotmet el canal a revisió, la qual cosa vol dir que hem rebut la teva sol·licitud.

Com revisem la sol·licitud

Un cop hagis acceptat les condicions de l'YPP i hagis enllaçat un compte d'AdSense per a YouTube actiu, el teu canal s'afegirà automàticament a una cua de revisió. Els nostres sistemes automatitzats i revisors humans revisaran el conjunt del teu canal per assegurar-se que compleixi totes les nostres polítiques i directrius. Torna a consultar la secció Guanys de YouTube Studio en qualsevol moment per veure l'estat de la sol·licitud.

Tornarem a contactar amb tu per comunicar-te la nostra decisió quan hàgim revisat el canal (normalment al cap d'aproximadament un mes).

Tingues en compte que és possible que es produeixin retards a causa d'un volum de sol·licituds superior a l'habitual, problemes del sistema o limitacions de recursos. Totes les sol·licituds de l'YPP es tramiten per ordre d'arribada. De vegades, cal revisar els canals més d'un cop, sobretot quan diversos revisors discrepen pel que fa a la idoneïtat per accedir a l'YPP. Això pot augmentar el temps necessari per prendre una decisió.

Si la teva primera sol·licitud no s'ha acceptat, no pateixis: pots apel·lar contra la decisió en un termini de 21 dies o continuar penjant contingut original i podràs tornar a enviar una sol·licitud després d'un període de 30 dies. Si no és la primera vegada que la rebutgen, ho pots tornar a provar després d'un període de 90 dies. És probable que els nostres revisors hagin considerat que una part important del teu canal no compleix les nostres polítiques i directrius. Per tant, assegura't de tenir-les en compte per revisar el contingut general del canal i de fer-hi els ajustos necessaris abans de tornar a enviar la sol·licitud. Obtén més informació sobre els passos que pots seguir per millorar la sol·licitud per a la pròxima vegada.

Triar com pots guanyar diners i rebre pagaments

Un cop formis part de l'YPP, comença a utilitzar YouTube Studio amb els anuncis de la pàgina de visualització, els anuncis del feed de Shorts, els abonaments, Supers, Compres i més. Per activar les funcions de monetització, cal que revisis i acceptis les condicions del mòdul corresponent. Obtén més informació sobre els mòduls i les seves opcions aquí.

Després de triar com vols monetitzar el contingut, podràs gestionar les preferències d'anuncis, activar la monetització per a les pujades i més. En aquest enllaç trobaràs una llista de les preguntes més freqüents que rebem dels creadors que acaben d'unir-se a l'YPP.

Rebre pagaments

Visita el nostre Centre d'ajuda per entendre millor els teus guanys com a partner de YouTube, obtenir informació sobre AdSense per a YouTube (el programa de Google que permet als creadors de l'YPP rebre pagaments) i resoldre problemes habituals relacionats amb els pagaments.

Mantenir-se actiu per continuar guanyant diners

A mesura que el Programa per a partners de YouTube continua creixent, és important que mantinguem un ecosistema de canals sa i actiu. Per centrar els nostres esforços a donar suport als creadors que són actius i interaccionen amb la comunitat, és possible que desactivem la monetització dels canals que no hagin penjat cap vídeo o no hagin fet cap publicació a la pestanya Comunitat durant 6 mesos o més.

Preguntes més freqüents sobre el procés de sol·licitud i més

Què passa si no arribo al llindar del programa?

Si encara no compleixes els requisits, continua treballant per crear contingut original i ampliar el teu públic. A continuació trobaràs alguns recursos que et poden ajudar a fer créixer el canal:

• Consulta les solucions d'altres usuaris al Fòrum d'ajuda de YouTube.
  • Descobreix consells ràpids i senzills sobre com pots crear i fer créixer el teu canal a la nostra secció de Consells per a creadors.
  • Ves a youtube.com/creators per aprendre, créixer i estar al corrent dels programes, recursos i esdeveniments.
  • Consulta els canals YouTube Help i YouTube Creators per veure tutorials, vídeos sobre com pots solucionar problemes i vídeos amb consells de l'equip d'assistència de YouTube.

Si el teu canal té actius tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat, pots enviar la sol·licitud un cop hagin caducat. També pots enviar-la després d'haver presentat una apel·lació perquè se suprimeixin, si aquesta és favorable. Si els membres actuals del programa reben tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat, no se'ls traurà del programa.

Què significa "hores de visualització pública vàlides" i "visualitzacions de Shorts públiques vàlides"?

Hores de visualització pública vàlides

Què es consideren hores de visualització pública vàlides:

• Hores de visualització obtingudes amb els vídeos llargs que has definit com a públics

Les hores de visualització obtingudes amb els tipus de vídeos següents no compten per als llindars de l'YPP:

• Vídeos privats
  • Vídeos ocults
  • Vídeos suprimits
  • Campanyes publicitàries
  • Curts de YouTube
  • Transmissions en directe ocultes, suprimides o no convertides en VOD (vídeos a la carta)

Visualitzacions de Shorts públiques vàlides

Què es consideren visualitzacions de Shorts públiques vàlides:

• Visualitzacions de curts que has definit com a públics i que es mostren al feed de Shorts.
Tingues en compte que les hores de visualització pública de les visualitzacions de Shorts al feed de Shorts no compten per al llindar de 4.000 hores de visualització pública. Per obtenir informació sobre la idoneïtat de les visualitzacions de Shorts en relació amb el càlcul dels pagaments, consulta les nostres polítiques de monetització de YouTube Shorts.

Si arribo al llindar, passo automàticament a formar part de l'YPP?

No. Tots els canals que arribin al llindar passaran per un procés de revisió estàndard. El nostre equip revisarà el conjunt del teu canal per determinar si compleix les nostres polítiques de monetització de canals de YouTube. A més, per sol·licitar l'accés al programa, el teu canal no pot tenir actiu cap toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat. Els canals que compleixen les nostres polítiques i directrius poden monetitzar contingut.

Què passa si torno a estar per sota del llindar després de fer la sol·licitud?

Enviarem el teu canal a revisió quan arribis al llindar establert d'hores de visualització pública vàlides i de subscriptors. Per tant, no importa si el nombre de subscriptors i d'hores de visualització se situa per davall del llindar mentre esperes que es faci la revisió. Si has arribat al llindar i has sol·licitat participar en l'YPP, igualment revisarem el teu canal per comprovar que compleixi els requisits. Tingues en compte que els canals han de completar tots els passos per registrar-se a l'YPP (que actualment inclouen signar el contracte i associar un compte d'AdSense per a YouTube) abans que es revisin.

Si durant 6 mesos o més un canal està inactiu i no ha penjat contingut ni ha fet publicacions a la pestanya Comunitat, YouTube es reserva el dret de treure'n la monetització.

Els canals perdran la possibilitat de monetitzar contingut si infringeixen alguna de les polítiques de monetització de canals de YouTube, independentment del nombre d'hores de visualització o de subscriptors que tinguin.

Ja no formo part de l'YPP (o no n'he format part mai) i veig anuncis als meus vídeos. Estic obtenint ingressos d'aquests anuncis?

YouTube pot difondre anuncis en tot el contingut de la plataforma. Si abans eres membre de l'YPP i actualment no formes part del programa, és possible que continuïs veient que es difonen anuncis al teu contingut. En aquest cas, no rebràs una quota dels ingressos.

Si més endavant tornes a unir-te a l'YPP, podràs rebre una quota dels ingressos dels anuncis que es difonguin al teu contingut a partir de la data en què tornis a unir-t'hi. En aquest cas, quan tornis a sol·licitar l'accés a l'YPP, assegura't que el teu canal compleixi els criteris d'idoneïtat que s'indiquen en aquesta pàgina.