AdSense for YouTube-kontoen din er deaktivert

Hvis AdSense for YouTube-kontoen din er blitt deaktivert, kan det være fordi du ikke har fullført kontokonfigureringen eller hatt annonseaktivitet eller -inntekter de siste seks månedene. For å bruke AdSense for YouTube-kontoen igjen må du aktivere den på nytt ved å knytte den til kanalen din. Hvis du ikke trenger AdSense for YouTube-kontoen lenger, kan du si den opp.

Du kan logge på AdSense for YouTube-kontoen selv om den er deaktivert. Hvis du velger å aktivere kontoen på nytt, blir du bedt om å bekrefte telefonnummeret ditt igjen. Vi anbefaler også at du sjekker at adressen din er oppdatert. Hvis kanalen din har en utestående betaling fra YouTube eller er kvalifisert for YouTubes partnerprogram, kan du aktivere AdSense for YouTube-kontoen på nytt eller opprette en ny.
Med tanke på den nylige suspensjonen av Googles annonsesystemer i Russland er det for tiden ikke mulig å aktivere russiske AdSense for YouTube- eller AdSense-kontoer. Finn ut mer.

Slik aktiverer du AdSense for YouTube-kontoen din igjen

1. Knytt AdSense for YouTube-kontoen til kanalen din.
  2. Logg på AdSense for YouTube.
  3. Bekreft telefonnummeret ditt.

Mulige grunner til at AdSense for YouTube-kontoen din ble deaktivert

Ufullstendig kontokonfigurering

AdSense for YouTube-kontoer deaktiveres hvis trinnene for kontokonfigurering og tilknytning til en YouTube-kanal ikke er fullført. Hvis konfigureringen av AdSense for YouTube-kontoen ikke er fullført innen en viss tid, begynner vi å sende deg varsler.

Etter fem måneder med ufullstendig kontokonfigurering

Du får en e-post fra AdSense for YouTube om at kontoen din blir deaktivert med mindre du fullfører trinnene i denne brukerstøtteartikkelen.

Etter seks måneder med ufullstendig kontokonfigurering

AdSense for YouTube-kontoen deaktiveres.

Inaktivitet

AdSense for YouTube-kontoer deaktiveres på grunn av inaktivitet. Hvis kontoen som er knyttet til kanalen din, er inaktiv i en viss periode, begynner vi å sende deg varsler. Hvis du har hatt annonseaktivitet eller -inntekter i AdSense for YouTube-kontoen din, blir den ikke deaktivert.

Etter fem måneders inaktivitet

• Du får en e-post fra AdSense for YouTube med beskjed om at kontoen din blir deaktivert med mindre du genererer annonseaktivitet eller -inntekt.

Etter seks måneders inaktivitet

• AdSense for YouTube-kontoen deaktiveres.

Vanlige spørsmål

AdSense for YouTube-kontoen min er deaktivert, men jeg hadde fortsatt penger på den. Hvordan får jeg betalt?

Hvis kontosaldoen din er over oppsigelsesgrensen og du får løst eventuelle problemer som fører til tilbakeholdte utbetalinger, kan du få utbetalt AdSense for YouTube-saldoen etter at du har stengt kontoen.