Kom godt i gang med at oprette YouTube Shorts-videoer

YouTube Shorts gør det muligt for alle at nå ud til et nyt publikum med bare en smartphone og Shorts-kameraet i YouTube-appen. YouTubes værktøj til oprettelse af Shorts-videoer gør det nemt at oprette videoer, der er op til 60 sekunder lange med vores multisegmenterede kamera.

YouTube Shorts

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Få flere oplysninger om YouTube Shorts

Hvordan opretter jeg Shorts-videoer?

Du kan uploade videoer i lodret format, der er gemt på din computer eller smartphone, som Shorts-videoer ved at følge denne vejledning.

Hvis du har en smartphone, kan du optage en Shorts-video fra YouTube-appen. Sådan gør du:

1. Log ind i YouTube-appen.
  2. Tryk på Opret , og vælg Opret en Shorts-video.
    • Du kan også trykke på Remix på Shorts-afspilningssiden.
  3. Hvis du vil gøre din Shorts-video længere end 15 sekunder, skal du trykke på 15 sek. i øverste højre hjørne for at optage op til 60 sekunder (60).
  4. Du optager et klip ved at holde Optag nede. Du kan også trykke på knappen for at starte en optagelse og stoppe den igen.
  5. Tryk på Fortryd for at fjerne det sidste videoklip, du har optaget, eller tryk på Annuller fortryd for at tilføje det igen.
  6. Tryk på Luk og så Vælg Start forfra eller Gem som kladde, og luk kameraet.
  7. Tryk på Udfør for at se en forhåndsvisning af din video og foretage forbedringer af den.
  8. Tryk på Tilbage for at gå tilbage til optageskærmen. Du kan også trykke på Tilbage , når du har foretaget ændringer, for at starte forfra eller vælge Gem som udkast og lukke redigeringsværktøjet. Hvis du gemmer et udkast på dette tidspunkt, gemmes de ændringer, du har foretaget.
  9. Tryk på NÆSTE for at føje oplysninger til din video. På denne skærm skal du tilføje en titel (maks. 100 tegn) og vælge indstillinger, f.eks. for adgang til videoer.
    Bemærk! Adgangsindstillingen for videoer fra youtubere mellem 13 og 17 år er som standard privat. Hvis du er 18 år eller derover, er din adgangsindstilling for videoer angivet til offentlig som standard. Alle kan ændre denne indstilling for at gøre deres video offentlig, privat eller skjult.
  10. Tryk på Vælg målgruppe og så "Ja, den er lavet til børn" eller "Nej, den er ikke lavet til børn" for at vælge din målgruppe. Få flere oplysninger om indhold, der er lavet til børn.
  11. Tryk på UPLOAD SHORTS-VIDEO for at udgive din Shorts-video.
Bemærk! Du kan uploade Shorts-videoer med en maksimal opløsning på 1080p.
Vær kreativ med Shorts-videoer!

Gør dine Shorts-videoer bedre ved hjælp af forskellige kreative funktioner i YouTube-appen – se, hvordan du gør.
Hvordan kan seerne finde mine Shorts-videoer?

Vi tester hele tiden nye metoder til at levere indhold til seerne. Det er i høj grad tilfældet med Shorts-videoer.

Seerne kan finde dine Shorts-videoer ved at trykke på Shorts-videoer nederst i YouTube-appen for at åbne Shorts-afspilleren. Fra afspilleren kan de rulle for at se en uendelig strøm af videoer i Shorts-feedet. De kan også finde Shorts-videoer:

• I søgeresultater på YouTube, bl.a. på de fleste smart-tv'er, spillekonsoller og andre streamingenheder.
  • På YouTube-startsiden.
  • Fremhævet på din kanals startside.
  • Ved at tjekke deres abonnementer.
  • Under notifikationer.

Uanset hvor seerne finder dine Shorts-videoer, bliver nye abonnenter, som du har fået via de pågældende videoer, talt med i Creator Awards-programmet.

Medtag #Shorts i titlen på eller beskrivelsen af din Shorts-video for at hjælpe vores system med at anbefale dine Shorts-videoer på hele YouTube.

Du kan få flere oplysninger om hashtags på YouTube ved at gå til Føj hashtags til din video.

Kan jeg tjene penge på mine Shorts-videoer?

Ja. Nu kan du blive kvalificeret til YouTubes partnerprogram (YPP) med Shorts-videoer. Du kan kvalificere dig til YPP ved at få 1.000 abonnenter med 10 millioner gyldige offentlige visninger af Shorts-videoer inden for de seneste 90 dage. Få flere oplysninger om, hvordan du tjener penge via YouTube Shorts.

Få flere oplysninger om, hvorfor du bør oprette Shorts-videoer.