Començar a utilitzar YouTube Shorts

YouTube Shorts encara es troba en versió beta. Tots els usuaris poden veure curts i crear-ne amb les eines de creació de vídeos en format curt de YouTube disponibles arreu del món a l'aplicació YouTube. Obtén més informació.

YouTube Shorts

YouTube Shorts permet a qualsevol persona connectar amb públics nous. Només cal un telèfon intel·ligent i la càmera de Shorts integrada a l'aplicació YouTube. Les eines de creació de curts de YouTube faciliten la creació de vídeos de format curt de fins a 60 segons gràcies a la nostra càmera de diversos segments.

Més informació sobre Shorts

En quins països o regions estan disponibles les eines de creació de curts?

Les eines de creació de curts estan disponibles per a tots els usuaris a tot el món amb l'aplicació YouTube.

Baixa l'aplicació YouTube

Falten eines de creació de curts?

Si no veus l'opció "Crea un curt", assegura't que tens la versió més recent de l'aplicació YouTube. Obtén informació sobre com pots actualitzar l'aplicació YouTube.
Com puc gravar un curt?

Per crear un vídeo curt a YouTube:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube.
  2. Toca Crea i després Crea un curt beta.
  3. Perquè el curt duri més de 15 segons, toca l'opció 15 que hi ha a sobre del botó de gravació per gravar fins a 60 segons (60).
    Nota: si inclous música de la nostra biblioteca o l'àudio original d'altres vídeos, la gravació té un límit de 15 segons.
  4. (Opcional) Toca Velocitat per accelerar o alentir la gravació.
  5. (Opcional) Toca Temporitzador per definir el compte enrere i gravar amb mans lliures, així com decidir quan vols que la gravació s'aturi automàticament.
  6. Per gravar un clip, mantén premut el botó de captura o bé toca aquest botó per iniciar la gravació i torna a tocar-lo per aturar-la.
  7. Toca Desfés  per suprimir el darrer clip de vídeo que has gravat o Refés  per tornar-lo a afegir.
  8. Toca Fet " " per previsualitzar i millorar el vídeo i després toca SEGÜENT per afegir-hi els detalls.
  9. Afegeix la informació del vídeo, com ara un títol (100 caràcters com a màxim) i la configuració de privadesa.
    • Per als usuaris de YouTube d'entre 13 i 17 anys, la configuració de privadesa dels vídeos està definida com a privada de manera predeterminada. Si ets major d'edat, la configuració de privadesa està definida com a pública de manera predeterminada. Tots els usuaris poden canviar aquesta configuració perquè els seus vídeos siguin públics, privats o ocults.
  10. Toca "Selecciona el públic" i tria Sí, s'ha creat per a nens o No, no s'ha creat per a nens per escollir el teu públic. Obtén més informació sobre el contingut creat per a nens.
  11. Toca PENJA per publicar el curt.
Demostra la teva creativitat amb Shorts!

Millora els teus curts amb diverses funcions creatives a l'aplicació YouTube. Obtén informació.
Com poden trobar els espectadors els meus vídeos curts?

Sempre provem maneres noves d'oferir contingut als espectadors. Això és especialment cert per als curts.

Actualment, els espectadors poden trobar els teus curts tocant Curts a la part inferior de l'aplicació YouTube. També poden veure'ls:

Tots els subscriptors que aconsegueixis gràcies als curts, independentment d'on els trobin, compten de cara a les fites del programa Premis per a creadors.

Inclou #Shorts al títol o a la descripció dels teus curts perquè el nostre sistema pugui recomanar-los a YouTube.

Per obtenir més informació sobre les etiquetes a YouTube, ves a Afegir etiquetes als vídeos.

Puc guanyar diners amb els meus curts?

En aquests moments, els creadors de vídeos curts no comparteixen els ingressos procedents dels anuncis que es difonen al reproductor de YouTube Shorts. Tot i això, hem creat el Fons de YouTube Shorts, un fons de 100 milions de dòlars destinat als creadors que ens ajudin a definir el futur dels vídeos curts a YouTube.