Betalningsplaner för Google Workspace

Google Workspace-prenumerationer är tillgängliga med flexibel avgift och årsavgift/fast längd och en 30-dagars kostnadsfri provperiod.

Business, Enterprise, Enterprise Essentials och Enterprise Essentials Plus

Dina kunder med en Business, Enterprise, Enterprise Essentials eller Enterprise Essentials Plus kan välja mellan tre betalningsplaner. Prenumeration med årsavgift/fast längd som betalas årsvis eller månadsvis fungerar bra för företag med en konstant eller ökande arbetsstyrka. Med flexibel avgift kan företag lägga till eller ta bort användarkonton och enbart betala för tjänsten medan den används.

Prenumeration med årsavgift/fast längd
(årsbetalning)
Prenumeration med årsavgift/fast längd
(månadsbetalning)
Flexibel avgift
Översikt
  • Prenumerera för ett helt år eller flera år.
  • Betala för hela året i slutet av den första månaden
  • Betala mindre per användare och år än med flexibel avgift
  • Prenumerera för ett helt år eller flera år.
  • Betala månadsvis.
  • Betala mindre per användare och månad än med flexibel avgift
  • Lägg till eller ta bort licenser för kunden när som helst.
  • Betala månadsvis för licenserna.
Lägga till fler eller minska antalet licenser Du kan lägga till licenser under den aktuella perioden. Licenserna läggs till för en proportionellt beräknad period och du faktureras proportionellt.

Du kan bara minska antalet licenser när du förnyar årsavtalet.

Lägg till eller ta bort användarlicenser när som helst i kundens Google-administratörskonsol.
Annulleringar

Om du avbryter ditt kontrakt innan förnyelsedatumet utfärdas inga återbetalningar.

Inga avgifter återbetalas.

Om du säger upp avtalet före förnyelsedatumet kan du bli tvungen att betala alla avgifter för att täcka det som är kvar av den period som du har tecknat.

Inga avgifter återbetalas.

Du kan när som helst avbryta kundens prenumeration eller byta till en annan betalningsplan.

Inga avgifter återbetalas.Om du avslutar prenumerationen debiteras du i början av nästa månad för eventuella utestående summor på ditt konto.
Förnyelser

I slutet av året kan du

Ingen förnyelseperiod krävs. Du debiteras för varje dag du har tilldelat kontot användare.
Uppgraderingar

Det finns ingen uppgradering under prenumerationsperioden. Du kan ställa in förnyelsealternativet för flexibel avgift och sedan uppgradera när du har förnyat.

Uppgradera prenumerationen när du vill. Uppgradera prenumerationen när du vill.

Essentials-utgåvan

Google erbjuder inte längre Essentials-utgåvan till nya kunder men fortsätter att stödja befintliga kunder. Faktureringsalternativen för den här utgåvan skiljer sig åt. Mer information finns i Så här fungerar Essentials-fakturering.

Relaterade ämnen