Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Oversett nettsider i Google Go

Du kan oversette hvilken som helst side med Google Go. Dette gjør det enkelt å endre språket på en side.

Oversett nettsider

Du kan oversette sider med oversettelsesraden. Oversettelsesraden vises øverst på sider som er på et annet språk enn språkinnstillingene dine.

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten.

2. Gå til en nettside som er skrevet på et annet språk.

3. Trykk på språket du vil oversette til, i oversettelsesraden.

4. Hvis du ikke ser oversettelsesraden, klikker du på menyen Meny og så Åpne oversettelsesalternativer.

Endre oversettelsesspråket

Du kan gå til språkinnstillingene for å velge hvilket språk siden skal oversettes til. Finn ut hvordan du bytter språk i Google Go-innstillingene.

Oversett alltid sider

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten.
  2. Gå til en nettside på det bestemte språket.
  3. Trykk på språket du vil oversette til, i oversettelsesraden.
  4. Trykk på Lukk Lukk.
  5. Trykk på Ja for «Vil du alltid oversette sider på [originalspråk] til [valgt språk]?»
    • Sider på det valgte språket oversettes automatisk fra nå av, og oversettelsesraden forsvinner.

6. Hvis du ikke ser oversettelsesraden, klikker du på menyen Meny og så Åpne oversettelsesalternativer.

Slutt å oversette sider på et bestemt språk

Du kan bytte tilbake til originalspråket hvis du tidligere har valgt alltid å oversette en side til et bestemt språk.

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten.

2. Gå til en nettside på det bestemte språket.

3. Trykk på sidens originalspråk i oversettelsesraden.

4. Trykk på Lukk Lukk.

5. Trykk på Nei for «Vil du alltid oversette sider på [originalspråk] i fremtiden?»

• Sider oversettes ikke lenger , og oversettelsesraden forsvinner.

6. Hvis du ikke ser oversettelsesraden, klikker du på menyen Meny og så Åpne oversettelsesalternativer.