Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Traduir pàgines web a Google Go

Amb Google Go podeu traduir qualsevol pàgina. Així és més fàcil canviar ràpidament la pàgina a l'idioma seleccionat.

Traduir pàgines web

Podeu traduir pàgines mitjançant la barra de traducció, que es mostrarà a la part superior de les pàgines escrites en un idioma que no sigui el de la configuració.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.

2. Aneu a una pàgina web escrita en un altre idioma.

3. A la barra de traducció, toqueu l'idioma al qual vulgueu traduir.

4. Si no veieu la barra de traducció, toqueu Menú Menú i, a continuació, Obre les opcions de traducció.

Canviar l'idioma de traducció

A la configuració d'idioma, podeu seleccionar l'idioma per traduir una pàgina. Obteniu informació sobre com podeu canviar l'idioma a la configuració de Google Go.

Traduir sempre les pàgines

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. Aneu a una pàgina web escrita en l'idioma en qüestió.
  3. A la barra de traducció, toqueu l'idioma al qual vulgueu traduir.
  4. Toqueu Tanca Tanca.
  5. Toqueu a l'opció "Vols traduir sempre les pàgines en [idioma original] a [idioma seleccionat]?".
    • D'ara endavant, les pàgines escrites en l'idioma seleccionat es traduiran automàticament i la barra de traducció es deixarà de mostrar.

6. Si no veieu la barra de traducció, toqueu Menú Menú i, a continuació, Obre les opcions de traducció.

Deixar de traduir les pàgines escrites en un idioma concret

Podeu tornar a l'idioma original si anteriorment heu decidit traduir sempre una pàgina a un idioma seleccionat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.

2. Aneu a una pàgina web escrita en l'idioma en qüestió.

3. A la barra de traducció, toqueu l'idioma original de la pàgina.

4. Toqueu Tanca Tanca.

5. Toqueu No a l'opció "Vols traduir les pàgines en [idioma original] d'ara endavant?".

• Aquestes pàgines ja no es traduiran i la barra de traducció es deixarà de mostrar.

6. Si no veieu la barra de traducció, toqueu Menú Menú i, a continuació, Obre les opcions de traducció.

Articles relacionats