Webpagina's, afbeeldingen en meer vinden via de Google Go-app

Vind webpagina's, afbeeldingen en meer via de Google Go-app. Google Go werkt snel met verschillende apparaten en internetverbindingen.

Google Go is de standaard zoek-app op Android Oreo (Go-editie).

Controleren of je de nieuwste app-versie hebt

1. Ga op je telefoon naar de Google Go-pagina in de Play Store.
  2. Tik op Updaten. (Als 'Geïnstalleerd wordt weergegeven, is de nieuwste versie al geïnstalleerd.)

Zoekresultaten in een andere taal ontvangen

Als je in een andere taal wilt zoeken, voeg je deze toe.

1. Tik bovenaan op Instellingen .
  2. Tik onder 'Talen' op 'Een tweede taal voor Zoeken kiezen'.

Je kunt zoeken naar webpagina's, afbeeldingen, gif's en meer.

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik op een categorie, zoals 'Zoeken', 'Afbeeldingen' of 'Gif's'.
  3. Voer een zoekopdracht uit tik op Gaan.
  4. Tik boven de zoekbalk op de taal waarin je de resultaten wilt weergeven.

Zoeken met je stem

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik op de zoekbalk op Microfoon Microfoon en spreek je zoekopdracht uit.

Je kunt ook een gesproken zoekopdracht uitvoeren door op de homepage op 'Gesproken zoekopdracht' te tikken.

Apps en sites toevoegen of verwijderen

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Een app of site toevoegen, verwijderen of opnieuw indelen:
    • Toevoegen: Tik onder 'Apps' op Toevoegen . Zoek je favoriete app en dan tik op de app en houd deze vast. De app wordt aan je startscherm toegevoegd.
    • Verwijderen: Tik op het startscherm op het app-pictogram en houd dit vast en vervolgens tik op Verwijderen.

Je kunt meer sites en apps vinden door vanaf het startscherm naar links te vegen en op een categorie bovenaan de pagina 'Alle apps' te tikken.

Updates voor je interesses ontdekken

Je kunt updates voor je interesses ontvangen, zoals je favoriete tv-programma of sportteam.

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik bovenaan op Ontdekken pictogram Ontdekken of veeg vanaf het startscherm naar rechts.

Je Google Go-instellingen beheren

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik linksboven op Instellingen .
  3. Kies een instelling om te updaten:
    • Achtergrond: Je achtergrond aanpassen.
    • Talen: De taal van de app wijzigen of een tweede taal voor Zoeken toevoegen.
    • Data: De lite-versie gebruiken om basisversies van webpagina's weer te geven en data te besparen.
    • Account: Overschakelen naar een ander Google-account en je zoekgeschiedenis en andere Google Accountactiviteit beheren.
    • Meldingen: Als je offline zoekt of problemen met wifi hebt, ontvang je meldingen wanneer een webpagina is geladen of wanneer de zoekresultaten gereed zijn.
    • SafeSearch: Expliciete zoekresultaten filteren.

Je 'Web- en app-activiteit' verwijderen

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik linksboven op Instellingen .
  3. Tik onder 'Account' op Mijn activiteit.
  4. Tik rechtsboven op Meer Resultaten verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Bekijk meer informatie over hoe je je activiteit verwijdert.