Je browserinstellingen voor Google Zoeken wijzigen

Als je zoekt in een browser, zoals Chrome of Firefox, kun je de instellingen voor Google Zoeken wijzigen. De instellingen omvatten SafeSearch, automatisch afspelen van video's, locatie en meer.

Je instellingen voor de Google-app verschillen van de instellingen die je gebruikt om te zoeken met een browser. Meer informatie over hoe je de instellingen van de Google-app kunt wijzigen.

Je zoekinstellingen wijzigen

Als je bent ingelogd op je Google-account op het moment dat je de instellingen opslaat, zijn je instellingen gelijk in elke browser waarbij je bent ingelogd.

1. Ga op je computer naar je zoekinstellingen.
  2. Zoek rechtsboven naar de profielafbeelding van je Google-account om te controleren of je bent ingelogd op je Google-account.
    • Als je de knop Aanmelden ziet, ben je niet ingelogd.
  3. Kies je zoekinstellingen.
  4. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

Instellingen die je kunt wijzigen

Welke instellingen je ziet, is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt: een computer, tablet of telefoon.

• SafeSearch-filters
  • Zoeken met automatische aanvulling
  • Resultaten per pagina
  • Gesproken antwoorden
  • Waar resultaten worden geopend: Ook als het selectievakje naast 'Elk geselecteerd resultaat openen in een nieuw browservenster' is aangevinkt, worden zoekresultaten van Google Afbeeldingen altijd geopend op een nieuw tabblad.
  • Eerdere zoekopdrachten
  • Taal
  • Locatie
  • Schrijven
  • Video: Video's kunnen automatisch worden afgespeeld zonder geluid. Je kunt deze automatisch afgespeelde videovoorbeelden in- of uitschakelen. Je kunt ook kiezen wanneer ze worden afgespeeld, bijvoorbeeld via een wifi- of mobiele-dataverbinding.